2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Söylediklerin çok mantıklı aslındaa da işte.Napcağımı bilmiyorum.

Günaydın güzel hamişler,iyi haftalar bu haftadan sonra bütün ayrıntılılar bitmiş olacak sanırım haydi bakalım şafaklar azaldı

Kızlar kesesinde suyu olması gerekenden fazla olan var mı? Bir sakıncası olur mu acaba doktor bana son kontrolde kesedeki suyun biraz fazla görünüyor demişti aklıma takıldı. Normalde bu sabah şeker yüklemesine gidecektim ama çalışma saatlerim devamlı değiştiğinden o da çarşambaya kaldı

Kızlar selam..
Bugün kasıklarımda gerilme var gibi, bir garip. Sizde böyle birşey var mı?

Kızlar tahlil sonucum çıktı. Enfeksiyon +++ dan + ya düşmüş. 4 günlük antibiyotiğim daha var bitir dedi doktor. 10 gün antibiyotik kullanmış olacağım canımı sıktı biraz.

Bir de protein + yazıyordu onu da sordum. İdrar yolu enfeksiyonunda normal dedi yine de içime kurt düştü. Ödem yok tansiyon 10/6 yine de arada ölçelim dedi. Çarşamba sorucam kendi doktoruma.. Korktum biraz

tek care cok ayakta kalmamak canim

slm cnm..nasılsın
ayrıntılı usg gitmedim daha.. benimde tsh 8.5 çıktı.. ilaç kullanıyorum 50 mg..
inşallah sorunsuz biter hamileliyimiz.. allaha emanet ol

Canım bir video izlemiştim Ceyda Düvenci'ydi sanırım. Uçağa binmeden önce özel yapılmış bir korse takacağını söylemişti sanırım radyasyon içindi. İnternetten bir bak istersen.

cuma günü hem ayrıntılıya gireceğim hemde aşımı olacağım bende allahın izniyle çok özledim artık offf 45 gün oldu yaaaaa bir daha bu kadar uzun ara randevu vermez sanırım

cnm al biran önce

Çarşamba randevum var soracağım şimdiye kadar birşey demedi. Gittiğim yer üniversite hastanesi belki kendileri yapıyorlardır. Bir de burası küçük bir il bir kaç tane de özel hastane var o yüzden sıra almak sorun olmaz diye umuyorum

Canım benimkinin kesesi büyük kendi etrafındakinden ayrı Bi de yukarı doğru armut gibi uzantısı var. Doktora sordum suyu mu fazla diye onun zamanı değil şimdi değerlendirilmez demişti. Ama arkadaşımın da fazlaydı çok şükür bebişi çok sağlıklı doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…