2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Maşallah hadi gözün aydın darısı basima

Kızlar şimdi aşıdan geldim, yaparken hiç anlamadım, ağrımadı. Ama yavaş yavaş bişiler hissediyorum. Akşama kadar ne olucak bakalım
Gözünü korkutmak gibi olmasın da 3 gün iptaldi benim sol kolum :/
Herkesin aynı olmuyor , umarım acısız geçer gider

Sorma canım birde hormonlar karman corman esime ozlemimi arttiriyor

Hadi ya, çok şaşırdım şimdi tansiyon konusunda. Benim her ölçümde 6-9 çıkıyor ve böyle olması iyi dedi doktorum. Hamilelikte yüksek tansiyon olursa problem olur dedi. 6-9 ama kendimi kötü ,bitkin hissetmiyorum. Zaten beslenmeme falan da dikkat ediyorum ,yani bana tansiyon yüksek gibi bile geldiği oluyor ama ne zaman gitsem aynı.
Tuzlu ayran falan ben de içerim , daha düne kadar zaten tuz kullanıyordum ama tansiyon için değil de bu protein durumu için azalt dedi zaten ebe. Doktorumla konuşmadım protein- böbrek -tuz ilişkisini .

Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım

Aşı olmamış gibi kolunu sık sık kullan hareketsiz sabit ne kadar kalırsa o kadar ağrı yapar. Ben aşıdan sonra özellikle hep o kolumu kullandım arkadaşlar falan da bilmeyip hep dokundular falan çok şükür ağrım olmadı. sende ağrı hissedersen ovala orayı parmaklarını aç kapa :)

Canım rapor için aile hekimini bi dene önce sonra kendi kadin doğum doktoruna sorarsin:)
Eşimde öyle diyo gidelim diye ama kaydımız yok. Sonra benı sıkıstıracaklar neden gelmedın aşı olmadın dıye doktorumda bısı derlerse bana yonlendıreceksın kafanı bulandırmaktan baska bısey degıl dedı sımdı böyle soylesem ozaman git doktorun versin diyecek ahaha muallakta kaldım

Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
Hahaha ben yine az demişim :)
1 ay fazla abartı canım belki canı çok tatlıdır arkadaşının

En fazla 3 gün dediler hakikaten 4. Gün geçmişti ağrısı benim

Aşı olmamış gibi kolunu sık sık kullan hareketsiz sabit ne kadar kalırsa o kadar ağrı yapar. Ben aşıdan sonra özellikle hep o kolumu kullandım arkadaşlar falan da bilmeyip hep dokundular falan çok şükür ağrım olmadı. sende ağrı hissedersen ovala orayı parmaklarını aç kapa :)

Birde kızım gobek deligmin hizasina gelmiş artık sordum nerde diye doktora orayı gosterdi ama ben kasık bolgemde baskı hissediyorum cogunlukla demek ki aşağı vuruyor ama simdi tam o bölgem gergin büyüyor ya minigim benim küçük olcak annesinin kuzusu galiba öyle görünüyor simdiye göre

ben de geçenlerde aşı oldum hemşire bana günde üç kere filan iki üç gün buz koy aşı yerine ağrıyı alır dedi gerçektende işe yaradı istersen sende dene

Tamam canım dediklerini yapmaya başladım bile sağol

Canim o agri degisik bi agri. Boyle kas agrisi gibi. Agir spor calissin gibi. O kolunda saatlerce cocuk uyumus da onun agrisi gibi. Yani vah tuh edecek bisi diil iste ama agrio mu agrio. Brnmkide 3 gun surdu. Sonra gecti. Ki brnm canm cok tatlidir

Cok güzel bende renkli ultrasonu bekliyorum heyecanla senin şimdi tam olarak kac haftalık bizim hamilelik imzaya baknca dogum ayın 20 si aynı gözüküyor .Ama sen değistimi demiştim gec döllenmemi öle birsey sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…