- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Geldim doktordan cok şükür hersey yolunda masaAllah kızım Elifim iyi 270gr olmuş minigim hareketli baya benimkide secde eder gibi duruyordu yüzustuydu kuzum sonra döndü doktor teyzesine kesin kız olduğunu gösterdi cok ozlemisim ya bir daha ki görüşme detayliya
Bak teyzesi benim bızdık kızımaoynamak için bir sürü alanı var neredeyse bir ay olacak çekineli
Güle güle kullan canım kullanışlı görünüyor gerçektenEki Görüntüle 2043169 Aliexpressten aldigim canta geldi kizlar. 14 gun surdu araya bayram girdigi halde. Kocaman ve cook kaliteli. Icine bi de kirliler icin seffaf fermuarli canta koymuslat. Cok tatli.Eki Görüntüle 2043162 Eki Görüntüle 2043163 Eki Görüntüle 2043164 Eki Görüntüle 2043165 Eki Görüntüle 2043166 Eki Görüntüle 2043167 Eki Görüntüle 2043168
Gözünü korkutmak gibi olmasın da 3 gün iptaldi benim sol kolum :/Kızlar şimdi aşıdan geldim, yaparken hiç anlamadım, ağrımadı. Ama yavaş yavaş bişiler hissediyorum. Akşama kadar ne olucak bakalım
Sorma canım birde hormonlar karman corman esime ozlemimi arttiriyorD&R den aldım bende canım bebeğimin günlüğü diye aslında cok cesıt var ama ben cok yorulmustum bırde alt raf olunca pempe olanı alayım barı dıdım
Benımkı bana mesaj verdı sankı kapanmışAğdayı tavsıye ederım ama bıldıgın yere canım soylemek gerekıyor bırde benım sureklı gıttıgım kadın benı resmen yaktı derı degıstırım kabuk döktüm krem sürünce bırdaha da asla gıtmem oraya
Canım bılmıyorum ama etkılıyorda olabılır ben ağdada nasıl kasıldıysam oncesınde fırıl fırıl olan kızım daha az kıpırdar oldu. Arkadasımda sekreterdi bırde yogun bıyerdı zor gecmıstı hamılelıgı kızı kolik olmustu ama sımdı gorsenız nasıl tatlı gectı o günler diyor arkadasım sadece kendımı bunalıma soktugum ıcın üzüldüm diyor.
Bende en rahat sağımda yatıyorum çünkü kızım solumda ordan değişmiyo sola yatınca ustune yatıyormusum gibi geliyor
Ahh ahh canım bızımkı bı evın ıcındeyken bende cok özledım heheheh
ahh ahh 9-6 eve 7 de gırıyorum bugun cok zorlandım hıc kafam götürmüyor kendıme rapor alınacak yerler bakmaya basladım varmıdır bıldıgın bıyer canım
O bebıstendır canım buyuyor ya artık benımde alt tarafıma agrı oluyor ama dınlemıyorum bebıs buyuyor doktor anca kanama durulmaz kramp ağrılar olursa bana kesın bıldır dedı su falan gelırse
sagol canim bana enfeksiyon olunca normal çıkması bir de cok su ictigin icin dedi. ben bir haftadır enfeksiyonu atmak için 3 litre su + diğer sivilarla bayağı sıvı alınca tuvaletten cikamaz oldum internette de çok sıvı alinca böbrek yoruluyor az miktarda protein kaçırıyor yazıyor.
Tuz konusunda azaltma şansım yok canım. Benim hamilelikten once de düşük tansiyonum vardı şimdi hamileyken de aşırı carpintim oldu. Çok tuzlu yediğim halde tansiyon 10a 6 çıkıyor nabzim da düşük.. doktor tuzlu ye tuzlu ayran iç diyor çarpıntı için..
Ne yapacağımı kendi dokto
Hadi ya, çok şaşırdım şimdi tansiyon konusunda. Benim her ölçümde 6-9 çıkıyor ve böyle olması iyi dedi doktorum. Hamilelikte yüksek tansiyon olursa problem olur dedi. 6-9 ama kendimi kötü ,bitkin hissetmiyorum. Zaten beslenmeme falan da dikkat ediyorum ,yani bana tansiyon yüksek gibi bile geldiği oluyor ama ne zaman gitsem aynı.sagol canim bana enfeksiyon olunca normal çıkması bir de cok su ictigin icin dedi. ben bir haftadır enfeksiyonu atmak için 3 litre su + diğer sivilarla bayağı sıvı alınca tuvaletten cikamaz oldum internette de çok sıvı alinca böbrek yoruluyor az miktarda protein kaçırıyor yazıyor.
Tuz konusunda azaltma şansım yok canım. Benim hamilelikten once de düşük tansiyonum vardı şimdi hamileyken de aşırı carpintim oldu. Çok tuzlu yediğim halde tansiyon 10a 6 çıkıyor nabzim da düşük.. doktor tuzlu ye tuzlu ayran iç diyor çarpıntı için..
Ne yapacağımı kendi doktorum daha iyi bilir bakalım ne diyecek..
Sağol canım benim amin hepimizin hep güzel haberleri olsunMaşallahhadi gözün aydın darısı basima
Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydımGözünü korkutmak gibi olmasın da 3 gün iptaldi benim sol kolum :/
Herkesin aynı olmuyor , umarım acısız geçer gider
Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
Eşimde öyle diyo gidelim diye ama kaydımız yok. Sonra benı sıkıstıracaklar neden gelmedın aşı olmadın dıye doktorumda bısı derlerse bana yonlendıreceksın kafanı bulandırmaktan baska bısey degıl dedıCanım rapor için aile hekimini bi dene önce sonra kendi kadin doğum doktoruna sorarsin:)
Hahaha ben yine az demişim :)Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
Ben de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
ben de geçenlerde aşı oldum hemşire bana günde üç kere filan iki üç gün buz koy aşı yerine ağrıyı alır dedi gerçektende işe yaradı istersen sende deneBen de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
Hemen deniyorum canım çok sağolben de geçenlerde aşı oldum hemşire bana günde üç kere filan iki üç gün buz koy aşı yerine ağrıyı alır dedi gerçektende işe yaradı istersen sende dene
Tamam canım dediklerini yapmaya başladım bile sağolAşı olmamış gibi kolunu sık sık kullan hareketsiz sabit ne kadar kalırsa o kadar ağrı yapar. Ben aşıdan sonra özellikle hep o kolumu kullandım arkadaşlar falan da bilmeyip hep dokundular falan çok şükür ağrım olmadı. sende ağrı hissedersen ovala orayı parmaklarını aç kapa :)
Canim o agri degisik bi agri. Boyle kas agrisi gibi. Agir spor calissin gibi. O kolunda saatlerce cocuk uyumus da onun agrisi gibi. Yani vah tuh edecek bisi diil iste ama agrio mu agrio. Brnmkide 3 gun surdu. Sonra gecti. Ki brnm canm cok tatlidirBen de öyle olmasını umuyorum , bana destek olsun diye aradığım arkadaşım 1 ay ağrı çektiğini söyledi bugün , aramaz olaydım
Cok güzel bende renkli ultrasonu bekliyorum heyecanla senin şimdi tam olarak kac haftalık bizim hamilelik imzaya baknca dogum ayın 20 si aynı gözüküyor .Ama sen değistimi demiştim gec döllenmemi öle birsey sanırmGeldim doktordan cok şükür hersey yolunda masaAllah kızım Elifim iyi 270gr olmuş minigim hareketli baya benimkide secde eder gibi duruyordu yüzustuydu kuzum sonra döndü doktor teyzesine kesin kız olduğunu gösterdi cok ozlemisim ya bir daha ki görüşme detayliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?