2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar şimdi 22-23 haftalarda 400-500 gr. olması gerkiyor değilmi hemen hemen bebişlerin benim herkes karnın küçük bebek zayıf deyip durdu bu hafta sonu düğünde hepsine çok gerginim

Bugün aşımı oldum kızlar bir ay sonra ikinciyi olcakmisim.
Hafif bi sizi var kolumda. Cok yorarsam kolumu ağrıyor biraz ama öyle dayanilmayacak gibi değil. Zaten ebe hanım 2-3gün ağrı olabilir demişti.

kızlar şimdi 22-23 haftalarda 400-500 gr. olması gerkiyor değilmi hemen hemen bebişlerin benim herkes karnın küçük bebek zayıf deyip durdu bu hafta sonu düğünde hepsine çok gerginim

Karın büyüklüğü ile alınan kilo ile bebek kilosu arasında bir ilişki yok canim

Cahil cahil konuşmayın de

Canım dünden beri yazılanları okuyorum doktora gittim mi ne yaptın? İnşallah bebeğin suyu degildir

Maşallah canim boyu ne kadar çıktı

FL çarpı 7 ile de boyunu bulabilirsin

Canım sen onun bunun dediğine bakma , büyük olsa o zaman da ne kadar irisin derlerdi emin ol. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bunu da en iyi doktor bilir.

20.haftalarda çıkıyor canım bugün 21+2 arada 10 günlük kadar fark var gec dollendigi icin ama ben ikisinide takip ediyorum sonradan gününe gelir diyen çok o yüzden

Maşallah canim boyu ne kadar çıktı

FL çarpı 7 ile de boyunu bulabilirsin
21cm çıkıyor canım teşekkür ederiz teyzesi
Senin grami kaçtı bu altta yazilan gramla uyumlumu gerci senin hafta aralığın yok benim gibi geriden geliyor kızım gec dollenmeden dolayı

Canım çarpıntın olmuyorsa sorun olmaz benim hamilelikten önce 7-5 ti normal tansiyonum ama gayet enerjiktim. Ama şimdi kalp krizi geçiriyormuşum gibi çarpıntım oluyor nefes nefese kalıyorum. Kan ilacı da kullanıyorum ama en iyi gelen tuz oldu bana..

takmıyorsun ama o an sinirlendiriyorlar insanı,kaç gram bebişleriniz şimdi ben cuma öğrenicem çok merak ediyorum
Canım benimde pek karnım çıkmadı hatta detaylida bebek gelişiyor mu gelişemiyor mu anladım diye düşünmüştüm. Bebek maşallah çok iyi çıktı bende rahatladım. Çünkü zaten ilk 4 ay 6 kilo verdim artık 5.ayi bitiriyoruz kilo almam gerekirdi diye baya üzülüyordum. Neyse ki bebegi o gelişimi karnın çıkmamasiyla ilgili değil. Sonuç beni bebeğim 370 Gr boyunu da ben hesapladim 24,5 cm çıktı.

20.haftalarda çıkıyor canım bugün 21+2 arada 10 günlük kadar fark var gec dollendigi icin ama ben ikisinide takip ediyorum sonradan gününe gelir diyen çok o yüzden
Aynen gelir muhtemelen ama sen bu tarihi untma benimde öle çünkü sat aslında 3 nisan benim ama en basından beri 2 hafta fark vardı adetimde 28 günde değilde 37 gündü döngüm oyüzden sat tarihini 15 nisana aldı doktor ilk baslarda uyumlu devam ettı ancak ?bu hafta 20 .hafta da isler değisti suanda 20 haftalık değilde 22 haftalık gibi kilosu vs. Yanı en bastaki o iki haftayı kapattu ama yinede biz değistrmedik dediğn gibi 21 +2 olarak gidiyoru seninde bir haftaya yakalar muhtemelen.

Sağlıklı olsunlarda canım
Benimde duzensizdi adetm döngü günüm sasmisti ben ilişki tarihlerini not ediyordum az cok hangisine denk gelmis tahminde bulunabiliyorum ve telefonumda bir uygulama sata göre diğeri doktorda çıkana göre ikisinide takipteyim bakalım ama benimkini degismedi doktor hala 15 nisan sat yazılı

Yok sen değistirme bana da yakalamıs olsa bile o tarıh sacma geliyor çünkü dediğin gibi bende not ediyordum ve sayılı oldugu için az cok biliyorum hayırlısı bakalım ne zzaman gelcekler kuzular saglıkla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…