2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Su grupta açık ara en sevdigim anne adayisin yesacigim herkese yardimci olmaya calisiosun cok güzel bi kalbin olduğunu seni tanimadan hissedebiliyorum Dilerim bebisine sağlıkla kavusursun tabi gruptaki tüm anne adaylari da

Canım ya bu nasıl güzel bir nasıl tatlı bir mesajdir böyle yahuuuu aksam akşam keyfim katlandi:) çok tesekkur ederim :) inşallah hep beraber alırız bebelerimizi kucagimiza sağlıkla sıhhatle :)

Bende astım var canım geceleri özellikle çok kötü tıkanıyorum hava almam lazım ama hamileyken olmuyor dün zencefil bal karabiber yapıp içmek istedim ama karabiber çok kaçtı yandım fena

Canım 270 gram değildir bence karışıklık olmuş olabilir daha fazladır.
Sağlıkla büyüsün.

takmıyorsun ama o an sinirlendiriyorlar insanı,kaç gram bebişleriniz şimdi ben cuma öğrenicem çok merak ediyorum

20 gün önce 503 gramdı. 24 cm boyu
ama her benek farklı olabilir az yada çok çıkarsa takma kafana , bir anda artabilir bu aydan sonra her ay 2 katı gibi kilo almaya başlayacak tabi bizde öyle alacağız

Kızlar göbeği kıllanan oldu mu? Ben aldım valla ılık ağda bandıyla. Ben de siyah çizgi hiç oluşmadı ama o çizginin olması gereken yerde ince tüyler çıktı ya da daha önce vardı onlar siyahlaştı.. Bugün hemşireyle konuştum o da 25 haftalık hamileydi baktı göbeğime bunda birşey yok alma benimkiler upuzun kapkara kıl seninkiler tüy dedi ama baktım rahat etmeyeceğim aldım bende.. İnce olduğu için acımadı kızarmadı da.

Kizlar cok alakasiz olacak ama fikir almak istiyorum. Yegenim yeni birinci sinifa basladi bugun, ona hediye olarak ne alsam acaba? Ya da okul suslemeli bir pasta mi yaptirsak oyle kutlama gibi olur?

Benim oldu canım killanma

Agdaya gittim aldı :)

Zaten ultrasondan olcumden fark ediyor canım iyi olsunlarda tarihler oynar bakalım sira sıra dogum yaptığım dogumlarimizi anlattigimiz günleri gorelim insaAllah sağlıkla

Anladım canım, Allah korusun tabi kötü bir şey olmasın da. Benim hamilelik öncesi 11-8 falandı.. sağlıkla geçirelim inşallah bu süreci önemli olan o.

Bende de oldu canım. Öyle beni al demiyo ama hamilelikte tüylenme en çok göbek bölgesinde oldu

Bende de oldu canım. Öyle beni al demiyo ama hamilelikte tüylenme en çok göbek bölgesinde oldu

Benim diğer yerlerimdeki tüyler daha geç çıkmaya başladı ama göbeğim rahatsız etti erkek gobeği gibi çizgi şeklinde bi de..
Alınca kalıcı olur diyenler de var ama utanırdım doktordan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…