Su grupta açık ara en sevdigim anne adayisin yesacigim herkese yardimci olmaya calisiosun cok güzel bi kalbin olduğunu seni tanimadan hissedebiliyorum Dilerim bebisine sağlıkla kavusursun tabi gruptaki tüm anne adaylari da
Su grupta açık ara en sevdigim anne adayisin yesacigim herkese yardimci olmaya calisiosun cok güzel bi kalbin olduğunu seni tanimadan hissedebiliyorum Dilerim bebisine sağlıkla kavusursun tabi gruptaki tüm anne adaylari da
Canım ya bu nasıl güzel bir nasıl tatlı bir mesajdir böyle yahuuuu aksam akşam keyfim katlandi:) çok tesekkur ederim :) inşallah hep beraber alırız bebelerimizi kucagimiza sağlıkla sıhhatle :)
Canım kuru öksürük mü? Balgam mi atmaya çalışıyor ciğerler? Balgam varsa zencefil balga karabiber iyi geliyor diye biliyorum.
Allah kurtarsın diyelim çünkü eminim yoruyordur. Normalde bile insanın kaburgalarını ağrıtıyor uzun süren öksürük. Şimdi daha zordur.az daha sık dişini..
Bende astım var canım geceleri özellikle çok kötü tıkanıyorum hava almam lazım ama hamileyken olmuyor dün zencefil bal karabiber yapıp içmek istedim ama karabiber çok kaçtı yandım fena
Geldim doktordan cok şükür hersey yolunda masaAllah kızım Elifim iyi 270gr olmuş minigim hareketli baya benimkide secde eder gibi duruyordu yüzustuydu kuzum sonra döndü doktor teyzesine kesin kız olduğunu gösterdi cok ozlemisim ya bir daha ki görüşme detayliya
20 gün önce 503 gramdı. 24 cm boyu
ama her benek farklı olabilir az yada çok çıkarsa takma kafana , bir anda artabilir bu aydan sonra her ay 2 katı gibi kilo almaya başlayacak tabi bizde öyle alacağız
Kızlar göbeği kıllanan oldu mu? Ben aldım valla ılık ağda bandıyla. Ben de siyah çizgi hiç oluşmadı ama o çizginin olması gereken yerde ince tüyler çıktı ya da daha önce vardı onlar siyahlaştı.. Bugün hemşireyle konuştum o da 25 haftalık hamileydi baktı göbeğime bunda birşey yok alma benimkiler upuzun kapkara kıl seninkiler tüy dedi ama baktım rahat etmeyeceğim aldım bende.. İnce olduğu için acımadı kızarmadı da.
Kizlar cok alakasiz olacak ama fikir almak istiyorum. Yegenim yeni birinci sinifa basladi bugun, ona hediye olarak ne alsam acaba? Ya da okul suslemeli bir pasta mi yaptirsak oyle kutlama gibi olur?
Kızlar göbeği kıllanan oldu mu? Ben aldım valla ılık ağda bandıyla. Ben de siyah çizgi hiç oluşmadı ama o çizginin olması gereken yerde ince tüyler çıktı ya da daha önce vardı onlar siyahlaştı.. Bugün hemşireyle konuştum o da 25 haftalık hamileydi baktı göbeğime bunda birşey yok alma benimkiler upuzun kapkara kıl seninkiler tüy dedi ama baktım rahat etmeyeceğim aldım bende.. İnce olduğu için acımadı kızarmadı da.
Yok sen değistirme bana da yakalamıs olsa bile o tarıh sacma geliyor çünkü dediğin gibi bende not ediyordum ve sayılı oldugu için az cok biliyorum hayırlısı bakalım ne zzaman gelcekler kuzular saglıkla gelsinlerde
Zaten ultrasondan olcumden fark ediyor canım iyi olsunlarda tarihler oynar bakalım sira sıra dogum yaptığım dogumlarimizi anlattigimiz günleri gorelim insaAllah sağlıkla
Canım çarpıntın olmuyorsa sorun olmaz benim hamilelikten önce 7-5 ti normal tansiyonum ama gayet enerjiktim. Ama şimdi kalp krizi geçiriyormuşum gibi çarpıntım oluyor nefes nefese kalıyorum. Kan ilacı da kullanıyorum ama en iyi gelen tuz oldu bana..
Benim diğer yerlerimdeki tüyler daha geç çıkmaya başladı ama göbeğim rahatsız etti erkek gobeği gibi çizgi şeklinde bi de..
Alınca kalıcı olur diyenler de var ama utanırdım doktordan ben