2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim diğer yerlerimdeki tüyler daha geç çıkmaya başladı ama göbeğim rahatsız etti erkek gobeği gibi çizgi şeklinde bi de..
Alınca kalıcı olur diyenler de var ama utanırdım doktordan ben
Benm gobekte killandi. Bazen agda bazen epilator aliorum ben. Bende alta dogru uzanan cizgi cok erkn cikti zaten. Smdi yukari dogru karario sanki

Ben de kuaförde mi aldırsam diye düşündüm ama onların ağdaları çok sıcak oluyor diye vazgeçtim.

Çizgin oluştu mu ben de hiçbirşey yok

Benim eskiden daha belliydi şimdi pek bir sey yok gibi dur bi daha gideyim bakayim:)

Aynen hafif bir şeyler var ama çok belli degil:)

InsaAllah canım ama olabilir çünkü benim geriden geliyor baştan beri o haftanin yani 20lerin kilosuna uygun minik kızım kolay dogabilmek icin dünyaya gelince buyucekmis oyle gibi görünüyor

Cihazdan cihaza da fark ediyor canım

Bugün gitsem belki de 300 çıkacak

Sağlıklı olsunlar da :)
Aynen canım iyi olsunlar yeter ki ben son zamanlarda hastalanip düzgün beslenemedim bu bile mutlu etti beni yine iyi dedim şükür ki birde dediğin gibi cihaz farki var

kızlar kacgundur bez olayını arastirdim ve sleepy kullanmaya karar verdim parasına göre çok iyi diyorlar bizzat kullananlar tavsiye etti allahim nasip ederse kucagimiza almak nasip olursa enazindan deneyecegim

InsaAllah canım ama olabilir çünkü benim geriden geliyor baştan beri o haftanin yani 20lerin kilosuna uygun minik kızım kolay dogabilmek icin dünyaya gelince buyucekmis oyle gibi görünüyor

Önemli olan doktorun yorumu zaten canım.
Bide aklıma ne geldi sen kontrole hasta olarak gittin Tülay hanımın bi öneris oldu mu ?

Önemli olan doktorun yorumu zaten canım.
Bide aklıma ne geldi sen kontrole hasta olarak gittin Tülay hanımın bi öneris oldu mu ?
Evet canım gribim gecmedi dedim zaten sesim bozuk hala yanında oksurugumede sahit oldu etkilenir mi bebek dedim fazla olursa evet dedi göğüs hastaliklarina gonderdi oda izindeymis ve bir tane var persembe gelicekmis gidemedim yani burun tikanikligim için sprey demisti zaten baska da birsey olmadı artik kendi kendine ihlamur falan gecicek canim azaldı ama bitkin vücudum hala agzimdan nefes alıyorum oda kuruluk gıcık yapıyor boğazına sen ne durumdasin basindayken aile hekimne falan git ben ihmal ettim birazda ha geçer az kaldı derken sali günü dahil o gunden beri hastayım ayy uzun yazdim kusura bakma

Ayy simdi aklıma geldi balık yagi kullanayim mi diye sorucaktim neyse arayip sorarim yarin kullananlar hangisini iciyorsunuz bana kullan derse ve marka vermezse kendim secmis olurum

Kızlar bu çatlak kremi göğüs ucuna da kullanılır mı ? Yoksa ona ayrı mı almak lazım. Sanki bugün göğüs uçlarım sızlıyor

daha baslayamadim ama bir an önce alıp başlamam lazım lierac kullanmistim ilk gebelikte sadece bi iki çatlak oldu o da doğum olacağı hafta kullanmadım o zaman oluştu sen hangisini kullanıyorsun

Bende daha başlamadım lierac önerdi burdaki Arkadaşlar. Cuma kontrolum var doktora da sorup yüksek ihtimal lieraca baslicam. ama bugun göğüs uçlarım sizlayinca onun içinde ayrı krem mi almalıyım yoksa lierac göğüs ucuna da kullanılır mı diye bi sorayım dedim. Malum burdaki annisler hem çok araştırıyo hem tecrübeli :))

anladım canım bende inat ettim gitmedim doktora grip öksürüğe çevirdi az önce kustum.
Biraz iyi oluyorum biraz kötü ne yapacağımı bilemedim.

Benm gobekte killandi. Bazen agda bazen epilator aliorum ben. Bende alta dogru uzanan cizgi cok erkn cikti zaten. Smdi yukari dogru karario sanki

Ay ben epilatore dayanamam dedim. Bundan sonra da çıkmaz herhalde ben de o cizgi. Canim sen nasıl oldun? Ağrım sizin oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…