- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Benim eskiden daha belliydi şimdi pek bir sey yok gibi dur bi daha gideyim bakayim:)
Aynen hafif bir şeyler var ama çok belli degil:)
Kolay gecmiyr gibi canım bence baslarindayken git öksür öksür vücut yoruluyoranladım canım bende inat ettim gitmedim doktora grip öksürüğe çevirdi az önce kustum.
Biraz iyi oluyorum biraz kötü ne yapacağımı bilemedim.
Evet hala cok agrim sizim var. Tuvalet seanslari resmen bi eziyet. Bacaklarim tutmaz oluyo gozum karariyo. 10 dakika agri cekiorum. Hala cok iyi yuruyemiorum yatamiorum. Allahtan sicak su tuluklari kullanabiliorum. Onlar cok rahatlatio. Ama soylemesi ayip taa poponun arkaya dogru bitiminden vajinaya kadar agrio. Ikisinin arasinda kalan yer falan agriyo yani. Bunun yani sira evimi ozledim. Dun esim geldi. Bi baktim mevsimlik kazak giymis nasi terlio. Usuomusun niye bunu giyfin dedm boynunu buktu. Anladm ki evde temiz tisortu kalmamis. Utandigimdan aglayamadim yeminle. Annem tutmasa bugun eve gidip bi posta camasir yikayip kurutup gelicektim. Ama gondermedi. Soran olunca tum dertlerimi dokeyim dedmAy ben epilatore dayanamam dedim. Bundan sonra da çıkmaz herhalde ben de o cizgi. Canim sen nasıl oldun? Ağrım sizin oluyor mu
Daha iyi olacaksın canım inşallah. Bu arada çantana ve geliş hızına bayıldımmmEvet hala cok agrim sizim var. Tuvalet seanslari resmen bi eziyet. Bacaklarim tutmaz oluyo gozum karariyo. 10 dakika agri cekiorum. Hala cok iyi yuruyemiorum yatamiorum. Allahtan sicak su tuluklari kullanabiliorum. Onlar cok rahatlatio. Ama soylemesi ayip taa poponun arkaya dogru bitiminden vajinaya kadar agrio. Ikisinin arasinda kalan yer falan agriyo yani. Bunun yani sira evimi ozledim. Dun esim geldi. Bi baktim mevsimlik kazak giymis nasi terlio. Usuomusun niye bunu giyfin dedm boynunu buktu. Anladm ki evde temiz tisortu kalmamis. Utandigimdan aglayamadim yeminle. Annem tutmasa bugun eve gidip bi posta camasir yikayip kurutup gelicektim. Ama gondermedi. Soran olunca tum dertlerimi dokeyim dedm
Benim de siyahlaştı ve arttı sanki veya uzadı bilmiyorum ama her göbeğimi açışımda şok oluyorumKızlar göbeği kıllanan oldu mu? Ben aldım valla ılık ağda bandıyla. Ben de siyah çizgi hiç oluşmadı ama o çizginin olması gereken yerde ince tüyler çıktı ya da daha önce vardı onlar siyahlaştı.. Bugün hemşireyle konuştum o da 25 haftalık hamileydi baktı göbeğime bunda birşey yok alma benimkiler upuzun kapkara kıl seninkiler tüy dedi ama baktım rahat etmeyeceğim aldım bende.. İnce olduğu için acımadı kızarmadı da.
Of ya benim deBenim de siyahlaştı ve arttı sanki veya uzadı bilmiyorum ama her göbeğimi açışımda şok oluyorum
Evet hala cok agrim sizim var. Tuvalet seanslari resmen bi eziyet. Bacaklarim tutmaz oluyo gozum karariyo. 10 dakika agri cekiorum. Hala cok iyi yuruyemiorum yatamiorum. Allahtan sicak su tuluklari kullanabiliorum. Onlar cok rahatlatio. Ama soylemesi ayip taa poponun arkaya dogru bitiminden vajinaya kadar agrio. Ikisinin arasinda kalan yer falan agriyo yani. Bunun yani sira evimi ozledim. Dun esim geldi. Bi baktim mevsimlik kazak giymis nasi terlio. Usuomusun niye bunu giyfin dedm boynunu buktu. Anladm ki evde temiz tisortu kalmamis. Utandigimdan aglayamadim yeminle. Annem tutmasa bugun eve gidip bi posta camasir yikayip kurutup gelicektim. Ama gondermedi. Soran olunca tum dertlerimi dokeyim dedm
Kizlar bu ayrintiliya girenler bisey sorucam bu ultrason renkli dimi ben zeki sahine gidicemde bi sorim dedim kizlar cevap verirseniz sevinirim =)
ilk hamileliğimde çıkmıştı o çizgi canım bunda nedendir çıkmadı acaba erkek diye mi çıkmadı acabaO çizgi beni çok mutlu ediyor kızlar gobek deliğime dogru baya belirgin aynada bakınca kendimi iyi hissediyorum
cok geçmiş olsun canımanladım canım bende inat ettim gitmedim doktora grip öksürüğe çevirdi az önce kustum.
cok geçmiş olsun canımanladım canım bende inat ettim gitmedim doktora grip öksürüğe çevirdi az önce kustum.
Kızlar bu arada lierac pahalı gelirse bio oil de çok ovuluyor onu da deneyebilirsiniz
Ya da bebe yağı ya da vazelin de olur
baska dr arastirmadim valla canim zeki bey den baska dr duymadim diye ayrintili icin gittin dimi sende zeki beye memnun kaldinmi bide herşeyi anlatiyomu ne kadar sürüyorcanım 29 ağustosta Zeki Şahinoğlu'na gittim normal ölçümleri siyah olarak yapıyor bebek yüzünü döndüğü an sana göstermek için renkliye çeviriyor
ve cd ye alıyor bunların hepsini
yüzünün net olarak çıktığı iki adette resim veriyor :))) sorun varsa alabilirim baska doktorla ilgili
baska dr arastirmadim valla canim zeki bey den baska dr duymadim diye ayrintili icin gittin dimi sende zeki beye memnun kaldinmi bide herşeyi anlatiyomu ne kadar sürüyor
ikinci bebişi olacaklar çocukları aynı odada mi yatıracaksınız yoksa büyük odasında yenidoğan sizin yanınızda mi yatacak ben oğluma oda yaptım ilk doğduğu zaman ama çok sık emdiği için odasında hiç yatmadi şimdi odasına geçircem ama bebekler gelince benim odamda olursa kıskanır mi acaba hepsi aynı odada olsa daha mı iyi olur fikir verin bana ona göre düzenlicem oğlumun odasını
Evet hala cok agrim sizim var. Tuvalet seanslari resmen bi eziyet. Bacaklarim tutmaz oluyo gozum karariyo. 10 dakika agri cekiorum. Hala cok iyi yuruyemiorum yatamiorum. Allahtan sicak su tuluklari kullanabiliorum. Onlar cok rahatlatio. Ama soylemesi ayip taa poponun arkaya dogru bitiminden vajinaya kadar agrio. Ikisinin arasinda kalan yer falan agriyo yani. Bunun yani sira evimi ozledim. Dun esim geldi. Bi baktim mevsimlik kazak giymis nasi terlio. Usuomusun niye bunu giyfin dedm boynunu buktu. Anladm ki evde temiz tisortu kalmamis. Utandigimdan aglayamadim yeminle. Annem tutmasa bugun eve gidip bi posta camasir yikayip kurutup gelicektim. Ama gondermedi. Soran olunca tum dertlerimi dokeyim dedm
Sanmıyorum canım erkek olupta çıkan arkadaşlar var sanırım her hamileliğin farklı olmasından kaynakladirilk hamileliğimde çıkmıştı o çizgi canım bunda nedendir çıkmadı acaba erkek diye mi çıkmadı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?