2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim eskiden daha belliydi şimdi pek bir sey yok gibi dur bi daha gideyim bakayim:)

Aynen hafif bir şeyler var ama çok belli degil:)

Benim Recep İvedik gibiydi aldım valla :)
Doktorun ultrasonu bozar mozar tüylerim

Canim oglun kac yasinda bilmiyorum ama benim abim 7 yasindayken bile kiskancligindan mi sevgisinden mi bilinmez :) kasla goz arasinda ya uyandirirmis ya sozde sevme bahanesiyle rahatsiz edermis :)
Cocuk nihayetinde kontrollu sekilde iletisime gecirmek lazim bence basbasa birakmaktansa

Kizlar bu ayrintiliya girenler bisey sorucam bu ultrason renkli dimi ben zeki sahine gidicemde bi sorim dedim kizlar cevap verirseniz sevinirim =)

Canım 2 renkli 3 siyah beyaz foto verdi

İncelerken bi siyah beyaz ölçtu sonra renklye geçti. Bi ona bi buna sürekli geçiş yaptı :)

ay canim cok saol bakalim 20 sinde ordayim InsAllah hersey yolunda olur :)

iyi akşamlar canım benim dayimin kizinin seni gibi cocuklari bir kizi var ve ikiz oğlu oldu maşallah bir buçuk yaslarindalar sen boyle yazinca hemen sordum ona nede olsa tecrübeli kizina ayri oda yapmış kizi odasini çok sevmiş ikizleri ayri odada yatırmış mamalarini ayni anda yedirip besiklerine koymuş kendi kendilerine uyumalarını alistirmis saatinde ikisine birden ayni anda yedirmis agladiklarinda almamislar kucaklarina ve çocuklar duzenli olarak büyüyorlar boylelikle anne fazla yorulmuyor ve büyük olana vakit ayirabiliyormus

çok sağol canım çok iyi oldu tecrübeli birisinden bilgi almak

oğlum 3 yaşında çocukları çok seviyor ama en iyisi ayrı odalarda olmaları yavaş yavaş alıştırmak iyi olacak dedigin gibi

Kızlar hamile korsesi daha doğrusu destek bandı siparişi verdim gelsin bakalım işe yarıyor mu? Siyah aldım beden konusunda emin olamadım L sipariş verdim zaten ayarlanabiliyormuş da karın büyüdükçe. Hem hamilelikten sonra da kullanan oluyormuş

Hadi hayırlı olsun kullanimi hakkında bizi de bilgilendirirsin canım

Daha iyi olacaksın canım inşallah. Bu arada çantana ve geliş hızına bayıldımmm
Insallah canim cok tesekkur ederim

Ayy aglicam valla :)) Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin ana babalarimizdan razı olsun başımızdan eksik olmasınlar ama evimizden mahrum etmesin. Sanada hayırlı şifalar versin inş.
Amin allah herkesin sifasini versin canim

Onu ameliyattan oncr kendi doktoruma da mevlut hocaya da danistim. Normal dogum icin hicbi engeli yok dedi ikisi de. Insallah dogururum canim
Ayy cok tatlisin allah razi olsun. Dun ve bugun hic agri kesici kullanmadim. O yuzden biraz zor. Kulandikca bebek icin uzuluorum. Zaten normal sartlarda katlanilmicak bi acim yok. Hareket halindeyken var biraz bide wc seanslari. Onceki halimden tabiki daha iyi. Dedigim.gibi sadece wc seanslari oncekinden kat kat acili. Aci cin biberi dogramissin sonra elini yikamadan taharet yapmissin gibi yaniorum wc de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…