- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Benim eskiden daha belliydi şimdi pek bir sey yok gibi dur bi daha gideyim bakayim:)
Aynen hafif bir şeyler var ama çok belli degil:)
Canim oglun kac yasinda bilmiyorum ama benim abim 7 yasindayken bile kiskancligindan mi sevgisinden mi bilinmez :) kasla goz arasinda ya uyandirirmis ya sozde sevme bahanesiyle rahatsiz edermis :)ikinci bebişi olacaklar çocukları aynı odada mi yatıracaksınız yoksa büyük odasında yenidoğan sizin yanınızda mi yatacak ben oğluma oda yaptım ilk doğduğu zaman ama çok sık emdiği için odasında hiç yatmadi şimdi odasına geçircem ama bebekler gelince benim odamda olursa kıskanır mi acaba hepsi aynı odada olsa daha mı iyi olur fikir verin bana ona göre düzenlicem oğlumun odasını
Kizlar bu ayrintiliya girenler bisey sorucam bu ultrason renkli dimi ben zeki sahine gidicemde bi sorim dedim kizlar cevap verirseniz sevinirim =)
Benim Recep İvedik gibiydi aldım valla :)
Doktorun ultrasonu bozar mozar tüylerim
ay canim cok saol bakalim 20 sinde ordayim InsAllah hersey yolunda olur :)2 li testimi de orada yaptırdım ayrıntılıyı da
şöyle mesela organlarını incelerken susmuyor her organa bakarken anlatıyor ne işe yaradığını ne gördüğünü
aydınlatıyor seni
mesela parmaklarını incelerken baş parmağı dışta oynuyordu bu iyiye işarettir eğer o baş parmağını içe bükmüşöyle tutuyorsa sıkıntı olabiliyor demişti
ense kalınlığını ölçerken aralıkları söylüyor , böbrek ,kan basıncı , beyninin özellikle çok inceledi ,kalbini fln
memnun kaldım ben açıkcası
30 dakika sürüyor bebeğin poziyon almamışsa biraz uzayabilir aç gitme bebek hareketli olsun
birde bekleme olayı yok saatin gelince giriyorsun o da önemli benim için strese girmiyorsun
iyi akşamlar canım benim dayimin kizinin seni gibi cocuklari bir kizi var ve ikiz oğlu oldu maşallah bir buçuk yaslarindalar sen boyle yazinca hemen sordum ona nede olsa tecrübeli kizina ayri oda yapmış kizi odasini çok sevmiş ikizleri ayri odada yatırmış mamalarini ayni anda yedirip besiklerine koymuş kendi kendilerine uyumalarını alistirmis saatinde ikisine birden ayni anda yedirmis agladiklarinda almamislar kucaklarina ve çocuklar duzenli olarak büyüyorlar boylelikle anne fazla yorulmuyor ve büyük olana vakit ayirabiliyormusikinci bebişi olacaklar çocukları aynı odada mi yatıracaksınız yoksa büyük odasında yenidoğan sizin yanınızda mi yatacak ben oğluma oda yaptım ilk doğduğu zaman ama çok sık emdiği için odasında hiç yatmadi şimdi odasına geçircem ama bebekler gelince benim odamda olursa kıskanır mi acaba hepsi aynı odada olsa daha mı iyi olur fikir verin bana ona göre düzenlicem oğlumun odasını
gittin demek nasil bebisi net gorebiliyomusun renklide yuzunu filan bende 20 sine aldin o zaman dönücekmiş drCanım 2 renkli 3 siyah beyaz foto verdi
İncelerken bi siyah beyaz ölçtu sonra renklye geçti. Bi ona bi buna sürekli geçiş yaptı :)
gittin demek nasil bebisi net gorebiliyomusun renklide yuzunu filan bende 20 sine aldin o zaman dönücekmiş dr
çok sağol canım çok iyi oldu tecrübeli birisinden bilgi almakiyi akşamlar canım benim dayimin kizinin seni gibi cocuklari bir kizi var ve ikiz oğlu oldu maşallah bir buçuk yaslarindalar sen boyle yazinca hemen sordum ona nede olsa tecrübeli kizina ayri oda yapmış kizi odasini çok sevmiş ikizleri ayri odada yatırmış mamalarini ayni anda yedirip besiklerine koymuş kendi kendilerine uyumalarını alistirmis saatinde ikisine birden ayni anda yedirmis agladiklarinda almamislar kucaklarina ve çocuklar duzenli olarak büyüyorlar boylelikle anne fazla yorulmuyor ve büyük olana vakit ayirabiliyormus
oğlum 3 yaşında çocukları çok seviyor ama en iyisi ayrı odalarda olmaları yavaş yavaş alıştırmak iyi olacak dedigin gibiCanim oglun kac yasinda bilmiyorum ama benim abim 7 yasindayken bile kiskancligindan mi sevgisinden mi bilinmez :) kasla goz arasinda ya uyandirirmis ya sozde sevme bahanesiyle rahatsiz edermis :)
Cocuk nihayetinde kontrollu sekilde iletisime gecirmek lazim bence basbasa birakmaktansa
:) cok iyi ya darisi basima bakalim :) saglikli olsunlarda babalarina benzesinler sende memnun kaldinmi zeki beydenAynen canım bayaa net görüyorsun ne yazık ki babasının kucuklugune benziyor hshsgsh
oğlum 3 yaşında çocukları çok seviyor ama en iyisi ayrı odalarda olmaları yavaş yavaş alıştırmak iyi olacak dedigin gibi
Kızlar hamile korsesi daha doğrusu destek bandı siparişi verdim gelsin bakalım işe yarıyor mu? Siyah aldım beden konusunda emin olamadım L sipariş verdim zaten ayarlanabiliyormuş da karın büyüdükçe. Hem hamilelikten sonra da kullanan oluyormuş
abilerine benzerlerse yandık ilk 4 ay gece ağlardı sürekli emmek isterdi galiba ayrı oda en iyisi olacak :)Canım benim de ilk çocuşum bilgim yok ama sanki minik cadılar sabaha kadar uyutmaz oğluşunu
cok geçmiş olsun canım
doktora git bence baya ağır yaşıyorsun ilacta kullanamıyorsun belki vucudun halsizliğine serum verirler
abilerine benzerlerse yandık ilk 4 ay gece ağlardı sürekli emmek isterdi galiba ayrı oda en iyisi olacak :)
Insallah canim cok tesekkur ederimDaha iyi olacaksın canım inşallah. Bu arada çantana ve geliş hızına bayıldımmm
Amin allah herkesin sifasini versin canimAyy aglicam valla :)) Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin ana babalarimizdan razı olsun başımızdan eksik olmasınlar ama evimizden mahrum etmesin. Sanada hayırlı şifalar versin inş.
Onu ameliyattan oncr kendi doktoruma da mevlut hocaya da danistim. Normal dogum icin hicbi engeli yok dedi ikisi de. Insallah dogururum canimOktivus kıyamam ya ben hastalığın biras azalmıştır diye tahmin etmiştim
Birde doktoruna bu operasyonundan bahset normal doğumda ıkınman gerektiğinden belki normal doğum yapmanda sakınca görürler canım
Ayy cok tatlisin allah razi olsun. Dun ve bugun hic agri kesici kullanmadim. O yuzden biraz zor. Kulandikca bebek icin uzuluorum. Zaten normal sartlarda katlanilmicak bi acim yok. Hareket halindeyken var biraz bide wc seanslari. Onceki halimden tabiki daha iyi. Dedigim.gibi sadece wc seanslari oncekinden kat kat acili. Aci cin biberi dogramissin sonra elini yikamadan taharet yapmissin gibi yaniorum wc deAyy canım ya eşine de üzüldüm benimki geldi gözümün önüne Allah yardım etsin. Giresun'da olsan gider temizliğini yapardım valla :/ Ağrı kesici kullanıyor musun ne zaman geçecekmiş bu ağrılar.. Önceki ağrından acından daha azdır sanırım.
inşallah canım hepimizin bebişi sakin olsun yormasinlar annelerini :)Oyy minik abi yerim onu :) umarım çok uslu hanım hanımcık olurlar ❤❤
genelde bu cevap geldi canım oğlum odasına geçsin artık :)Valla canım benim nasip olursa daha bu ilkim ama içimden oğlan odasında rahat rahat uyusun yeni doğanları yanına al demek geldi :)))
Sankim öyle daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?