2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Umarım o da geçer çabucak canım

Bu arada neler yapıyorsunuz kızlar
Ben çok yogun calisiyorum hatta bu arada kizimin okulu açilmis maillerimi kontrol edemedigim icin kacirmisim.çok moralim bozuldu neyse ki okulu yakin bir velimizin hbr vermesi ile bir kac saat gec de olsa yetistirdik ...... 2. Sinifa boyle bir tecrube ile baslamis oldu ne yazik ki...

Aynen canım bayaa net görüyorsun ne yazık ki babasının kucuklugune benziyor hshsgsh
Benim detaylida neden yüzünü gostermedki ya sinir oldum acaba o zaman küçüktu diye mi diger detaylimda kesin isticem banane merak ediyorum yüzünü görmek hakkım o kadar para veriliyor birde poff

Bu arada neler yapıyorsunuz kızlar
Ben çok yogun calisiyorum hatta bu arada kizimin okulu açilmis maillerimi kontrol edemedigim icin kacirmisim.çok moralim bozuldu neyse ki okulu yakin bir velimizin hbr vermesi ile bir kac saat gec de olsa yetistirdik ...... 2. Sinifa boyle bir tecrube ile baslamis oldu ne yazik ki...

Kizim kendi odasinda yatacak bebegim ise benimle yatak odasinda

slm cnm..nasılsın
ayrıntılı usg gitmedim daha.. benimde tsh 8.5 çıktı.. ilaç kullanıyorum 50 mg..
inşallah sorunsuz biter hamileliyimiz.. allaha emanet ol
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah her şey yolundadir. Sen ne zaman gideceksin ayrintiliya

Saglik olsuun uzme kendini bunun icin. Insallah is yukun hafifler de hem kizina hemde gobusteki bebegine istedigin kadar gonlunce odaklanabilirsin

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir gün geçirmememiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

benimki ekimde 4 yasini bitirecek canim simdilik kendi odasinda yatiyor ama dogum olduktan sonra senaryo nasil olur bilemem.ama.en mantiklisi kendi odasinda uyumasi.

Sanmıyorum canım erkek olupta çıkan arkadaşlar var sanırım her hamileliğin farklı olmasından kaynakladir
ilkim erkekti cizgim bayagi vardi. bu kiz ama.cizgim falan yok canim. hamilelikten.hamilelige degisiyor.

Gunaydin guzel.anneler. bugun benim.egitimim var. egitimde uyimazsam iyidir.
Benim gibi bir kiz bir erkek annesi olacak birini buldum:) bende farkli cins uyumlari nasil olacak merak ediyorum. İnsallah zorlanmayiz. Benimde kizim 3 yasinda oglum dogdugunda 3.5 olacak. Kiz kardes istiyomusmus :) bende onu kiz olursa senin tokalarini kullanir elbiselerini giyer erkek olsun vs.. Diyerek kandiriyorum. 3 gun sonra yine kiz kardes istiyo

bizimki kabullendi artik canim. benimkide hep erkek olacak dedi durdu. simdi simdi alıştı elif olacak kardesim deyip duruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…