2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimde kizim var 8 yasinda simdi de insallah oğlum olacak ablasi o kadar heyecanli ki cok istedi zaten bakalim dogdugunda nasil olacak.....

Günaydın hanımcıklar :) ben de gece nereye dönsem ordan ta belimden tepikledi yavruceğizim hayır o bisey degil oyle bi yerden vuruyo ki gıdıklanıp uyanıyorum bu arada tetanos aşısını doktorum 2hafta once söylemişti ben de yatılı misafir falan derken gidemedim simdi de boğazım agrıyor onumuzdeki hafta gitsem sıkıntı olur mu? Bildigim kadarıyla tam bi tarihleri yok aşıların bilenler bilmeyen beni bilgilendirsin

enguzel uyanma cesidi o bende de durum aynı
Asi için eğer 2 doz olmak istersen arada 1 ay olmadı ve 28 den sonra erken doğumu tetiklerse diye yapmıyorlarmis.ama ben bi doz oldum çünkü hatırlatması yeterlimis herkes ilkokulda oluyor bu aşıyı son 10 yıldırda vaka görülmemiş oyle anlattı sağlık ocagi.

Erken dogum muuu onumuzdeki hafta 24 haftalık olucam hemmen gideyim. İnsallah daha kayıt bile yaptırmadıgım saglık ocağı beni topuklarımdan vurmaz :)

B
Bende aldım canım geçen her yeri kıllar seyreklesti bende ama

Erken dogum muuu onumuzdeki hafta 24 haftalık olucam hemmen gideyim. İnsallah daha kayıt bile yaptırmadıgım saglık ocağı beni topuklarımdan vurmaz :)
Eyvah ozman birazcık solenebilirler geç öğrendim ben die kivırsan olabilir bence ozman sana hemoglobin falanda bakarlar ama zaten Bu aşıya kadar onlar da sadece kan aldılar 1 kez okadar cok sknti olmaz.

Güzel anneler 24 le 28 arasi şeker yüklemesi yapiyorlar onla ilgili ne düşünüyorsunuz yaptircak misiniz malum konu ice sarpa sardi.
Ben ilk hamileligimde baktirmadim aclik tokluo baktık sadece risk yok dedi. Ama bı arkadasim aynı açlik tokluk değeri ile baktırdı ee seker cikti kızda. Ondan benimde bi kafam bulanık yaa. Hergün de tatlı yiyorum.ben yemek yemiyim tatlı yiyim ole de bi insanim.

evet kadının biri çıktı milletin senelerdir yaptığı şeyin yanlış olduğunu söledi doğrumu yanlışmı tabiki bunu bilmiyorum ama ben bu konuda doktoruma güveniyorum..zaman zaman muayene gittiğimde kadıncaz bu soruya çok maruz kalıyor haftası gelmiş anneler yaptırmasak olurmu zararlıymış diye durmadan soruyolar..
bi gün yine ben yanındakeyken biri telefon etti nasıl sinirlendi benim doktor ..ya siz kendinizi bana emanet ettiniz ve ben sizin bebeğinizin sağlığı için burdayım bunu yapmak zorundayız şeker riski varsa sizi nasıl koruyacağımı nerden bilicem eğer bana güvenmiyorsan kim zararlı dediyse o sizi takip etsin ozaman dedi ...baya sinirlendi iyi açlık tokluk yaparız tamam dedi kapattı....sonra bi hışımla bana döndü dediki sendemi yaptırmayacaksın bak şimdiden söle beni sinirlendirme dedi :) :)
yani çoğunluk yaptırmaktan yana yinede kendin karar verebilirsin tabiki bu duruma

Eyvah ozman birazcık solenebilirler geç öğrendim ben die kivırsan olabilir bence ozman sana hemoglobin falanda bakarlar ama zaten Bu aşıya kadar onlar da sadece kan aldılar 1 kez okadar cok sknti olmaz.

Kana gerek yok ya doktorum bakmıştı zaten aşıyı da o söylemese yaptırmayacaktım

Ben de bu konuyu acacaktım bugünn. O nasıl olmus ya açlık toklukta risk çıkmayıp yuklemeyle çıkması ilginc pek tatlı bisey yemiyo muydu acaba onla mı ilgili ben ölümüne baklava yemeyi dusunuyorum tokluga baktırırken :)) bi de eczanede parmaktan baktırıcam ya bi seker icin kolumu delmesinler dayanamıyom oyle seylere

H hopeless1988 Zorbuisler ben hamile kalmadan önce normal açlık tokluk şeker bakılmıştı ama bişi çıkmamıştı ama rahatsızlıklarım devam ediyordu ..şeker yüklemesiyle bakıldığında yüksek çıkmıştı ve şeker hastası olma riskim var diye ilaç bile başlamıştık hatta o çok bilindik şeker ilacını kullanıyordum zaten..o yüzden ben yaptırcam tekrar bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…