2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar bu gobekteki tuyler geciciymis dokuluyomus simdi alirsak iyice kil gibi olmazmi ya ormana dondu karnim

Kizlar bu gobekteki tuyler geciciymis dokuluyomus simdi alirsak iyice kil gibi olmazmi ya ormana dondu karnim

Hamilelikten sonra dökülüyormuş. Bence jiletle alınırsa kalıcı olabilir ama ağda da sorun olmaz diye düşünüyorum. Ya bi de utanıyorum yarın muayenem var kendimi sıkacağıma aldım gitti. Eşim de zırt pırt açıyordu karnımı bi de gülüyordu

Beni de alırsan artar, kalıcı olur diye korkutuyorlar ama dayanamayacağım sanırım ben de

Benim şeker yüklemem yarın sabah. Yaptıracağım bence gerekli olmasa doktorlar istemezler sonuçta önlem alınabilecek bir durum varsa erkenden bilmek iyi olur. Mesele benim kesemde suyum biraz fazlaymış o yüzden de bakılacak şekerden de olabilirmiş

Benimki Allahtan sari sari ustten bakinca havaya kalkmis olarak en cok ben farkediyorum ordan yirtiyorum ama rahatsiz edici :))

Benimki Allahtan sari sari ustten bakinca havaya kalkmis olarak en cok ben farkediyorum ordan yirtiyorum ama rahatsiz edici :))

Benim gobus de kıl yumağına dogru gidiyor ama sanırım alamam su an dogum sonrası dökülür insallah diye umut etmekten baska bsy yapamıyciiiim :) kıl duasına mı çıksak :)

Kızlar vitamin ilacindada demir var ayrıca demir hapı almak gerekli mi çok kötü kabız oldum basurdan son anda döndüm hiç bir ilaç kullanmıyorum simdi kendimi suçlu hissediyorum bebek etkilenecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…