2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar.. Hani diyorlar ya hamilelikte mutluluk hormonları fazla çalışır. Allah bol bol mutluluk bahseder diye. Sizde oldu mu bu? Hamilelik öncesine kıyasla (çocuktan bağımsız) daha mutlu musunuz genel olarak?

Kızlar vitamin ilacindada demir var ayrıca demir hapı almak gerekli mi çok kötü kabız oldum basurdan son anda döndüm hiç bir ilaç kullanmıyorum simdi kendimi suçlu hissediyorum bebek etkilenecek diye

Canım ben kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum biri kabız biri ishal yapıyor birlikte kullanınca bağırsaklarım bayağı düzenli çalışıyor ben de balık yiyemiyorum suçlu hissediyorum yarın doktora soracağım balık yağı verir belki

Ben ilk aylarda bildigin depresyondaydim. Ama genelde normalim bugun de sinirlerim uzerindeydi de gecti allahtan. Normalde de bi dengesizlik var galiba

Aynen katılıyorum, ben fazla detaycı, herşeyi kafaya takan biriyim normalde. Şimdi önümde ev taşıma telaşı var ama gayet rahatım, hallediriz yeaa modundayım, çocuğa daha 2-3 tulumdan başka bişey almışlığım da yok. Bakalım nasıl olacak, genel olarak da mutlu hissediyorum.

İşte bende öyleyim zaten yatkınlığın var şimdi iyice depresifim sıcaklardan maksimum derece de etkileniyorum

Ben ilk uc ay ciddi anlamda bi depresyon gecirdim ilac kullanmak zorunda kaldim hamilelikte olabiliyomus bu durum bunye meselesi genetik yatkinligi olanlarda daha cok goruluyo malesef

Kizlar sizinki cok yumrukluyormu ? ya ben sabahtan beri yumruklamadi, dun aksamda oyleydi ... biraz endiseliyim bu aradada 23 haftaligim

Herkese saglikli huzurlu gunler. Bugun buyuk abdestimi yaparken 15-20 cm uzunlugunda 10-15 tane uzun serit cikti. Belki daha bile fazla cikmistir ama tuvaletten akip gittiler. Benim pecete uzerine aldiklarim 4 taneydi. Ne yapacagim bilemiyorum. Omrumde ilk defa boyle bir sey yasiyorum. İnternette arastirdim biraz, tenya, kıl kurdu vb bagirsak paraziti sanirim. Et urunlerinden bulasiyormus. Genelde iyi pismemis et yememeye ve her seyi guzelce yikayarak yemeye ozen gosteriyorum ama yine de demek ki dikkatten kacan bir seyler oldu. Hic hamilelikte veya daha oncesinde basina bu durum gelen var mi? Nasil tedavi oldunuz? Sanirim diski tahlili yaptirmam ve dahiliye doktoruna gitmem gerekiyor. Hamile oldugum icin acaba ilac verirler mi yoksa dogal yollarla mi tedavi olurum. Dahiliye muayenesi nasil bir sey, arka tarafimdan bir cihaz filan sokmazlar degil mi? Korkuyorum.

Canım çok geçmiş olsun ama ben hiç duymadım çevremde böyle bir durum. İhmal etmeden doktora gitmelisin zaten hamile olduğun için doktorun en doğru tedavi yolunu uygulayacaktır. Kendi kendine çok sıkıntı yapmadan doktora görün canım. Tekrar geçmiş olsun.

Kizlar sizinki cok yumrukluyormu ? ya ben sabahtan beri yumruklamadi, dun aksamda oyleydi ... biraz endiseliyim bu aradada 23 haftaligim
Uyuyordur annesi tatlı bir şeyler ye biraz canım sakince uzan ve bekle panik yapma pozisyonunu değiştirmiştir net hissetmiyorsundur belki.

Kızlar vitamin ilacindada demir var ayrıca demir hapı almak gerekli mi çok kötü kabız oldum basurdan son anda döndüm hiç bir ilaç kullanmıyorum simdi kendimi suçlu hissediyorum bebek etkilenecek diye
Kabiz olursan hemen bi caresine bak. Basur kadar kotu bisi yok

Aksamları daha faal oluyor bdnimkisi sert atıyor tekmelerini artık
Bu haftalarda hareket takibi olmuyor genellikle
Eğer hissetmek istiyorsan dümdüz sırtüstü yat hareketlenir

Dahiliye dr una git csnım gaita yani kaka tahlili yapar orada çıkar ne olduğu
Hamileliğe uygun ilaclardan verilir canını sıkma
Dısarıda yediğin yeşilliklerden tam pişmemiş etlerden olabiliyor
Bazı kişilerde de vücut kendi üretebiliyormuş
Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…