2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uyuyordur annesi tatlı bir şeyler ye biraz canım sakince uzan ve bekle panik yapma pozisyonunu değiştirmiştir net hissetmiyorsundur belki.

Su an calisiyorum, acaba fazlami yoruyorum kendimi diyorum ona zarar vermesinden korkuyorum. Oturarak calisiyorum ama aksamda eve git yemek bilasik su bu derken zarar vermekten korkuyorum ...

Aksamları daha faal oluyor bdnimkisi sert atıyor tekmelerini artık
Bu haftalarda hareket takibi olmuyor genellikle
Eğer hissetmek istiyorsan dümdüz sırtüstü yat hareketlenir

Su an calisiyorum, acaba fazlami yoruyorum kendimi diyorum ona zarar vermesinden korkuyorum. Oturarak calisiyorum ama aksamda eve git yemek bilasik su bu derken zarar vermekten korkuyorum ... aksama kadar hisseetmezem mutlaka uzanicam, tesekkur ederim.

Kızlar selam, bebeğim pazar gününden beri sert tekme atmıyor. Hareketlerini ara ara hissediyorum ama yine de korkuyorum. Bir de çok akıntım geldi bugün. Sonuncusu biraz suluydu. Suyumda sızma filan olabilir mi acaba. Gerçe süreklilik göstermedi.

Bu hareket konusu benimde canımı sıkıyor oksurmemden etkileniyor galiba yavrum ya da yukari doğru çıktığı icin fazla hissetmiyorum artik gobegimin yağlı kısmına geldiğinden

Yaptığı bence de gerçekten çok yanlış. Şeker yuklemesinde alinan şekerin bi dilim pastayla veya iki dilim baklavaya eşdeğer. Hic mi yemiyoruz sanki hatta eminim fazlasini da yiyen cok kişi vardır

Kizlar dün aşımı yaptrdm gündüz neyse de gece öyle çok kolum ağrıdı ki en son dayanamadim ilac ictim simdi daha iyiyim çok şükür
Canım ben de dün aşı oldum, dün hiç ağrı yoktu şimdi sadece iğne yapılan yer kolumu oynatınca ağrı yapıyor ama fazla değil. Buz koymuştum sen de dene istersen.

Kizlar simdi geldim doktordan seker yuklemesinede ayrintili ultrasyonada gerek yok bosuna para verme doguma kadar hicbisey yok dedi
Şeker yüklemesine gerek yok demesini anlarım da ayrıntılıya niye gerek yok dediğini anlayamadım canım ben. Bu ilk ayrıntılı ultrasondan bahsediyoruz değil mi 20-24 arası yapılan?

Şeker yüklemesine gerek yok demesini anlarım da ayrıntılıya niye gerek yok dediğini anlayamadım canım ben. Bu ilk ayrıntılı ultrasondan bahsediyoruz değil mi 20-24 arası yapılan?

Evet canim yapmiyo bizim doktor yengemede kuzenimede hicbirine yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…