İlginçmiş :) tam doğalcı yaklaşım sergiliyor doktorun o halde. Bebişinin bir eksiğini karşılarsın :)Evet canim yapmiyo bizim doktor yengemede kuzenimede hicbirine yapmadi
İlginçmiş :) tam doğalcı yaklaşım sergiliyor doktorun o halde. Bebişinin bir eksiğini karşılarsın :)
Canim normalde 200 kusur tl ben indirimle 130 kusure aldmCanım iyi günlerde kullan çok güzel, fiyatı ne kadar?
Aynen canım genelde bu civardaPiyasa genelde böyle İstanbul'da canım güzel haberler alırsın inşallah. Kaçıncı haftanda yapılacak peki?
evet canim oglum elif olacak diye tutturdu. bende severim Elif ismini... bakalim.ikinci isim koyar mıyız ona karar veremedik..Sende mi Elif koyucaksin kızının adini 3 tane Elifimiz var topikte
Canım benim doktorum da ayrıca ayrıntılıya göndermedi. Kendi cihazı zaten yeterli, kendi inceledi ama bi 30 dakika da sürmedi , herşey yolunda dedi. Çok şükür bir şey yok, bi sıkıntı olsa gerekli görse yönlendirirdi zaten. Ultrasona da çok fazla tutmuyor. Kalp atışını hala duyamadık örneğin ,sadece gösterdi.Bunlar yapılınca illa bisey olacak değil elbet demek istediğim her doktorun yaklaşımı farklı.Bana gecen ay belki yapabiliriz demisti simdi gittim hic gerek yok gayet saglikli ayrica misal ayaginda bisi olsa dogurmicanmi aldircanmi cocugu dedi :)) ultrasyonda bile cok tutmuyo renkliyi cok gostermiyo hepsi zarar cocuga diye burda okuyunca endiselenmistim ama gerek yok dedi bilemedim :)
Kocişkomla yemek yiyoruz bende surat bir karış tavır yapıyomKizlar napiyorsunuz :)
HahahaKocişkomla yemek yiyoruz bende surat bir karış tavır yapıyomyarın muayeneye gelemiyormuş taksici arkadaşı götürüp getirecekmiş beni. Ben de istemiyom elin adamıyla diye trip atoyom
Hahaha
Yemek yapıyorum. Benim küçük adam da ben burdayım diyorKizlar napiyorsunuz :)
Oglum uyuyo bende yapisip kaldim bana dokunmadan uyuyamiyo napsin ah oglum ahSen napıyorsun :)
Bende bi tek bebek arabası aldım canım. Daha hiç kıyafet almadım. Ama artık almak istiyorum yavaş yavaş,beni de biraz olumlu yönden etkiler belki.. Ya benim depresyonum sebepsiz neden bilmiyorum. Resmen geliyor böyle bikaç gün sürüyor en az. Ne yemek ne iş yapabiliyorum sadece yatıyorum. Hamilelik öncesinde de vardı ama hamilelikte daha mutlu olmayı bekliyordum hiçbir şey değişmedi. Havalar soğusun belki kendime gelirim.Aynen katılıyorum, ben fazla detaycı, herşeyi kafaya takan biriyim normalde. Şimdi önümde ev taşıma telaşı var ama gayet rahatım, hallediriz yeaa modundayım, çocuğa daha 2-3 tulumdan başka bişey almışlığım da yok. Bakalım nasıl olacak, genel olarak da mutlu hissediyorum.
Canım genelde tekmeliyor ama bazen çok azalttığı da oluyor mesela sabah hafiften hissediyorum gece yarısına kadar hissetmediğim oluyor. Gece hissedince rahatlayıp uyuyorum. Bunlar normalmişKizlar sizinki cok yumrukluyormu ? ya ben sabahtan beri yumruklamadi, dun aksamda oyleydi ... biraz endiseliyimbu aradada 23 haftaligim
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum hemen git doktora.. Arkadan sokabilirler belkş bilemiyorum ama muhtemelen çok ince hissetmeyeceğin bişey sokarlar. Ama bu benim düşüncem muhtemelenHerkese saglikli huzurlu gunler. Bugun buyuk abdestimi yaparken 15-20 cm uzunlugunda 10-15 tane uzun serit cikti. Belki daha bile fazla cikmistir ama tuvaletten akip gittiler. Benim pecete uzerine aldiklarim 4 taneydi. Ne yapacagim bilemiyorum. Omrumde ilk defa boyle bir sey yasiyorum. İnternette arastirdim biraz, tenya, kıl kurdu vb bagirsak paraziti sanirim. Et urunlerinden bulasiyormus. Genelde iyi pismemis et yememeye ve her seyi guzelce yikayarak yemeye ozen gosteriyorum ama yine de demek ki dikkatten kacan bir seyler oldu. Hic hamilelikte veya daha oncesinde basina bu durum gelen var mi? Nasil tedavi oldunuz? Sanirim diski tahlili yaptirmam ve dahiliye doktoruna gitmem gerekiyor. Hamile oldugum icin acaba ilac verirler mi yoksa dogal yollarla mi tedavi olurum. Dahiliye muayenesi nasil bir sey, arka tarafimdan bir cihaz filan sokmazlar degil mi? Korkuyorum.
Aaaa çok şaşırdım, ben ilaç verilemiyor diye psikiyatriste gitmedim. Gitsem mi bende acaba? Geçmiş olsun canım, bende belki giderim baya kötü gibi hissediyorum kendimiBen ilk uc ay ciddi anlamda bi depresyon gecirdim ilac kullanmak zorunda kaldim hamilelikte olabiliyomus bu durum bunye meselesi genetik yatkinligi olanlarda daha cok goruluyo malesef
Zaten o biraz kurtarıyor kuzum, onu düşündükçe gülümsüyorum. İşin ilginç yanı hiçbir sorunum yok ama ruh hali değişiyor özellikle bu sıcaklarda vampir gibi oluyorum.depresyona giren arkadaşlar bebeğinizi düşünün mutlu olun
Saglikla dogsunlar canım ben tek isim koyucamevet canim oglum elif olacak diye tutturdu. bende severim Elif ismini... bakalim.ikinci isim koyar mıyız ona karar veremedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?