2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlginçmiş :) tam doğalcı yaklaşım sergiliyor doktorun o halde. Bebişinin bir eksiğini karşılarsın :)

Bana gecen ay belki yapabiliriz demisti simdi gittim hic gerek yok gayet saglikli ayrica misal ayaginda bisi olsa dogurmicanmi aldircanmi cocugu dedi :)) ultrasyonda bile cok tutmuyo renkliyi cok gostermiyo hepsi zarar cocuga diye burda okuyunca endiselenmistim ama gerek yok dedi bilemedim :)

Piyasa genelde böyle İstanbul'da canım güzel haberler alırsın inşallah. Kaçıncı haftanda yapılacak peki?
Aynen canım genelde bu civarda
24+2 olucak canım geriden geldiği icin 22+5e falan denk gelicek büyük ihtimal normal gibi

Canım benim doktorum da ayrıca ayrıntılıya göndermedi. Kendi cihazı zaten yeterli, kendi inceledi ama bi 30 dakika da sürmedi , herşey yolunda dedi. Çok şükür bir şey yok, bi sıkıntı olsa gerekli görse yönlendirirdi zaten. Ultrasona da çok fazla tutmuyor. Kalp atışını hala duyamadık örneğin ,sadece gösterdi.Bunlar yapılınca illa bisey olacak değil elbet demek istediğim her doktorun yaklaşımı farklı.

Bende bi tek bebek arabası aldım canım. Daha hiç kıyafet almadım. Ama artık almak istiyorum yavaş yavaş,beni de biraz olumlu yönden etkiler belki.. Ya benim depresyonum sebepsiz neden bilmiyorum. Resmen geliyor böyle bikaç gün sürüyor en az. Ne yemek ne iş yapabiliyorum sadece yatıyorum. Hamilelik öncesinde de vardı ama hamilelikte daha mutlu olmayı bekliyordum hiçbir şey değişmedi. Havalar soğusun belki kendime gelirim.

Kızlar selam , aynı durgunluk , yorgunluk ve sürekli uyku hali bende de var . Ama hiç depresyon moduna girmek istemiyorum ya . O kadar çile çektim , o kadar bekledim ki bu bebeği , neden böyleyim diye kızıyorum kendime . Memurum , işim çok ağır da değil ama bitiyorum , ölüyorum resmen işyerinde . İşten çıkıp eve gelince parmağımı kıpırdatmak Bile istemiyorum. Bütün gün yatabilirim İnanın . Umarım tez vakitte geçer , çok üzülüyorum bu duruma .

Kizlar sizinki cok yumrukluyormu ? ya ben sabahtan beri yumruklamadi, dun aksamda oyleydi ... biraz endiseliyim bu aradada 23 haftaligim
Canım genelde tekmeliyor ama bazen çok azalttığı da oluyor mesela sabah hafiften hissediyorum gece yarısına kadar hissetmediğim oluyor. Gece hissedince rahatlayıp uyuyorum. Bunlar normalmiş
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum hemen git doktora.. Arkadan sokabilirler belkş bilemiyorum ama muhtemelen çok ince hissetmeyeceğin bişey sokarlar. Ama bu benim düşüncem muhtemelen
Ben ilk uc ay ciddi anlamda bi depresyon gecirdim ilac kullanmak zorunda kaldim hamilelikte olabiliyomus bu durum bunye meselesi genetik yatkinligi olanlarda daha cok goruluyo malesef
Aaaa çok şaşırdım, ben ilaç verilemiyor diye psikiyatriste gitmedim. Gitsem mi bende acaba? Geçmiş olsun canım, bende belki giderim baya kötü gibi hissediyorum kendimi

Herkesin kaynanasi erkek ister benimkide kız delisi doktora gittim ya kesin kızmış dimi diyor evet dedim süper diyor nasil bir dusncesi varsa artık bir ara oje sureriz falan diyordu ben istemiyorum zararli dedim sen disari cikinca surerim diyordu hee bekle ben sana bırakıp çocuğumu giderim Allah dusurmesin sinir oluyorum ya manyak manyak seyler söylüyor ilk torun ve kız diye susleyip pusleyip makyajmi yapicaksin kadın ne yani sanane benim kızım git kendin yap merakliysan ufacik cocuga oje surucekmis ben surmuyorum bu yasimda Allahim sabır ver aksam aksam sinir etti beni yine insaAllah esim gelince gideriz bu sehirdende kurtulurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…