- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
22+4 As canim :)21.hftadan selam olsun
Canım yorgunluk normal vücudun iki kat çalışıyor. Keşke benim derdim de yorgunluk olsa. Bir de çok büyütmemek lazım neden böyleyim diye. Hormonlar çok karışık, genel bir depresyon durumun yoksa hiç dert etme. Bu durum şükürsüzlük değil sonuçta hepimiz deliriyoruz bebeklerimiz için, hayallerini kurup durduk ama bu her şey mükemmel olacak anlamına da gelmiyor. Boşver demin bi arkadaşın dediği gibi bebeğimizi düşünüp mutlu olalım biz, kafayı çok takmayalım.Kızlar selam , aynı durgunluk , yorgunluk ve sürekli uyku hali bende de var . Ama hiç depresyon moduna girmek istemiyorum ya . O kadar çile çektim , o kadar bekledim ki bu bebeği , neden böyleyim diye kızıyorum kendime . Memurum , işim çok ağır da değil ama bitiyorum , ölüyorum resmen işyerinde . İşten çıkıp eve gelince parmağımı kıpırdatmak Bile istemiyorum. Bütün gün yatabilirim İnanın . Umarım tez vakitte geçer , çok üzülüyorum bu duruma .
Ayy yerim yaa siziHerkesin kaynanasi erkek ister benimkide kız delisi doktora gittim ya kesin kızmış dimi diyor evet dedim süper diyor nasil bir dusncesi varsa artık bir ara oje sureriz falan diyordu ben istemiyorum zararli dedim sen disari cikinca surerim diyordu hee bekle ben sana bırakıp çocuğumu giderim Allah dusurmesin sinir oluyorum ya manyak manyak seyler söylüyor ilk torun ve kız diye susleyip pusleyip makyajmi yapicaksin kadın ne yani sanane benim kızım git kendin yap merakliysan ufacik cocuga oje surucekmis ben surmuyorum bu yasimda Allahim sabır ver aksam aksam sinir etti beni yine insaAllah esim gelince gideriz bu sehirdende kurtulurm
Oglum uyuyo bende yapisip kaldim bana dokunmadan uyuyamiyo napsin ah oglum ah
Canim uzun sure ugrasmis olmamiz biseyi degistirmez hormonlarin esiriyiz hepimiz. Vucut kimyasi da dahil tamamen baskalasiyoruz.Kızlar selam , aynı durgunluk , yorgunluk ve sürekli uyku hali bende de var . Ama hiç depresyon moduna girmek istemiyorum ya . O kadar çile çektim , o kadar bekledim ki bu bebeği , neden böyleyim diye kızıyorum kendime . Memurum , işim çok ağır da değil ama bitiyorum , ölüyorum resmen işyerinde . İşten çıkıp eve gelince parmağımı kıpırdatmak Bile istemiyorum. Bütün gün yatabilirim İnanın . Umarım tez vakitte geçer , çok üzülüyorum bu duruma .
Anneminde ilk torunu ama o böyle şeyler düşünmüyor ayarsiz çünkü kaynana diye degil yani annem dese onada istemiyorum derim bırak git kendin dogur o zaman ona sür olay oje sürmekte değil tabi beni bebek icin o kadar üzdü ki haketmiyor simdi birseyler örup almakla geçmiyor cok kirginim kisirmisim gibi davrandi hep hakki yok karismaya neyse icimi döktüm konudan alakasiz canım kusura bakmayinAyy yerim yaa siziCanım boşver ya o da babaanne sonuçta, tabi ki sürdürme öyle şeyler zararlı ama senin gibi heveslenmesi de normal. Kimileri diyor ki çocuktan daha tatlı oluyor torun (ben pek inanmıyorum buna da).
Canım benim doktorum da ayrıca ayrıntılıya göndermedi. Kendi cihazı zaten yeterli, kendi inceledi ama bi 30 dakika da sürmedi , herşey yolunda dedi. Çok şükür bir şey yok, bi sıkıntı olsa gerekli görse yönlendirirdi zaten. Ultrasona da çok fazla tutmuyor. Kalp atışını hala duyamadık örneğin ,sadece gösterdi.Bunlar yapılınca illa bisey olacak değil elbet demek istediğim her doktorun yaklaşımı farklı.
Anneminde ilk torunu ama o böyle şeyler düşünmüyor ayarsiz çünkü kaynana diye degil yani annem dese onada istemiyorum derim bırak git kendin dogur o zaman ona sür olay oje sürmekte değil tabi beni bebek icin o kadar üzdü ki haketmiyor simdi birseyler örup almakla geçmiyor cok kirginim kisirmisim gibi davrandi hep hakki yok karismaya neyse icimi döktüm konudan alakasiz canım kusura bakmayin
Kıyamam yaa haklısın o zaman.. Geçen bi kız yazmıştı "kayınvalidem hamile kaldığımı öğrenince ağzına geleni saydı, kürtaj ol demeye kadar vardı lafları şimdi doğum yaklaşınca torunum da torunum oldu" diye. Senin ki gerçi bu kadar da değilmiş ama o kadar kalp kırgınlığın varsa sonuna kadar haklısın. O da farkındadır inşallah belki ilerde pişman olur.Anneminde ilk torunu ama o böyle şeyler düşünmüyor ayarsiz çünkü kaynana diye degil yani annem dese onada istemiyorum derim bırak git kendin dogur o zaman ona sür olay oje sürmekte değil tabi beni bebek icin o kadar üzdü ki haketmiyor simdi birseyler örup almakla geçmiyor cok kirginim kisirmisim gibi davrandi hep hakki yok karismaya neyse icimi döktüm konudan alakasiz canım kusura bakmayin
Allah bildiği gibi yapsin seninki fenaymis gerçekten benimkide hocaya götürmeye çalıştı beni kandirdi esim engel oldu simdi sevmesine bile izin veresim gelmiyor hic göstermek istemiyorum o kadar kirilmisim demek kiBenim kaynanam da bana kısır muamelesi yaptı. Hatta bayramda ağzından kaçırdı. Evime gizlice muska koyup bana okunmuş su falan içirmeye çalışıyormuş. Hayır inandığımdan değil de yaptığı şey iğrenç. Dedim bir daha seni evimde ne yalnız bırakırım ne de senden birşey yerim dedim. Herkese de anlattım rezil oldu. Az bile demişsin hiç yüz verme canım
Ayy yerim yaa siziCanım boşver ya o da babaanne sonuçta, tabi ki sürdürme öyle şeyler zararlı ama senin gibi heveslenmesi de normal. Kimileri diyor ki çocuktan daha tatlı oluyor torun (ben pek inanmıyorum buna da).
Neler neler var canim insanlar ilginc iste kendi kizida var gorumcem insaAllah ondan bulmasın diyorum kızın sucu yok ama Allah cikarir elbetKıyamam yaa haklısın o zaman.. Geçen bi kız yazmıştı "kayınvalidem hamile kaldığımı öğrenince ağzına geleni saydı, kürtaj ol demeye kadar vardı lafları şimdi doğum yaklaşınca torunum da torunum oldu" diye. Senin ki gerçi bu kadar da değilmiş ama o kadar kalp kırgınlığın varsa sonuna kadar haklısın. O da farkındadır inşallah belki ilerde pişman olur.
bakalim canım eşim koymak ister belki daha tam oturup detayli konusmadik. oglum iki isimli. belki.kizimiza da iki isim olsun der...Saglikla dogsunlar canım ben tek isim koyucam
Neler neler var canim insanlar ilginc iste kendi kizida var gorumcem insaAllah ondan bulmasın diyorum kızın sucu yok ama Allah cikarir elbet
benim.gibi biri daha var. bugun okulda dedim.enerjim bu sene sıfır. arkadaslar senin enerjin su an da sifirsa biz ne edelim diye.ama kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum...gee uykum da yok sicaktan uyuyamiyorum..Kızlar selam , aynı durgunluk , yorgunluk ve sürekli uyku hali bende de var . Ama hiç depresyon moduna girmek istemiyorum ya . O kadar çile çektim , o kadar bekledim ki bu bebeği , neden böyleyim diye kızıyorum kendime . Memurum , işim çok ağır da değil ama bitiyorum , ölüyorum resmen işyerinde . İşten çıkıp eve gelince parmağımı kıpırdatmak Bile istemiyorum. Bütün gün yatabilirim İnanın . Umarım tez vakitte geçer , çok üzülüyorum bu duruma .
sıkma canını canım. ya benim gorumce sende olsa ne edersin. gecende diyo ki ben kızı sevmem. oglumu daha cok severmiş o onun aşkıymış. ya sabır dedim sanki senin sevgine kaldi benim.kizim...Herkesin kaynanasi erkek ister benimkide kız delisi doktora gittim ya kesin kızmış dimi diyor evet dedim süper diyor nasil bir dusncesi varsa artık bir ara oje sureriz falan diyordu ben istemiyorum zararli dedim sen disari cikinca surerim diyordu hee bekle ben sana bırakıp çocuğumu giderim Allah dusurmesin sinir oluyorum ya manyak manyak seyler söylüyor ilk torun ve kız diye susleyip pusleyip makyajmi yapicaksin kadın ne yani sanane benim kızım git kendin yap merakliysan ufacik cocuga oje surucekmis ben surmuyorum bu yasimda Allahim sabır ver aksam aksam sinir etti beni yine insaAllah esim gelince gideriz bu sehirdende kurtulurm
Canım ben de dün aşı oldum, dün hiç ağrı yoktu şimdi sadece iğne yapılan yer kolumu oynatınca ağrı yapıyor ama fazla değil. Buz koymuştum sen de dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?