2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Paylaşımın için çok teşekkürler canım. "iyi Hissetmek" kitabını ben de okuyorum ve daha önce depresyon ile ilgili bir konuda tavsiye etmiştim burada. Başlı başına bir terapi kitabı. Yazdığın diğer kitapları ekledim listeme çok faydalı bir yazı olmuş :)

Benim de bebeğim sanki ölcekmiş gibi konuşuyor herkes hatta ailem bile dahil. Kızımi 5 aylikken kaybetmistim.

Bilmiyorum belki bana öyle geliyordur ama ne zaman bisey alacak olsam doğunca alirsin diyo herkes. Kimisi daha beni görür görmez hic bisey alma sonra hepsi alinir diyo gerçekten çok canim yaniyor onlar öyle konuştukça.

Allah tekrarını yaşatmasın canım, iyi düşün iyi olsun sımsıkı bağlan bebişine

Allah korusun oyle dusunme bazi buyuklerde bu dusunce oluyo daha erken o zaman alirsin diye hayat tecrubeleriylede alakali olabilir banada ayni sey soyleniyo ilk bebek heves ediyorum ama daha erken alirsin acele etme diyolar genel bi durum sanirim uzme kendini

Ayyyyy canım böyle yazmaAaaaaaaaAaaaaaaa

Bana da diyorlar ki herkese derler canım eskiler öyle. Ki benim eşim bile diyor son zamanlarda alırız diye normal bunlar

Malesef canım kötü düşünmek istemesemde insanın aklina geliyor esimde yok kendimi iyice yalniz hissediyorum o yokken beni cok sinir edicek eminim insaAllah Allahim firsat vermesin

Malesef canım kötü düşünmek istemesemde insanın aklina geliyor esimde yok kendimi iyice yalniz hissediyorum o yokken beni cok sinir edicek eminim insaAllah Allahim firsat vermesin

Benimde ilk çocuğum olacak inşallah. Bebek kiyafetlerini gördükçe içim gidiyor sevip birakiyorum ama inşallah bi dahaki yaz oğlumla bol bol alisveris yapcam kimse de bisey diyemiyecek :)

İnsaniz ne kadar engellemeye calissakta kendimizi kalp kirginligi kolay duzelmiyo esin niye sehir disinda Rabbim hayirlisiyla kavustursun daha guzel gunleriniz olsun insallah :)

sıkma canını canım. ya benim gorumce sende olsa ne edersin. gecende diyo ki ben kızı sevmem. oglumu daha cok severmiş o onun aşkıymış. ya sabır dedim sanki senin sevgine kaldi benim.kizim...
Ayy sacmaliga bak senin sevgin olmasa napardi yavrucak ne insanlar var ya Allahim uzak tutsun boylelerinden canım

Bana da diyorlar ki herkese derler canım eskiler öyle. Ki benim eşim bile diyor son zamanlarda alırız diye normal bunlar

Belki de ben abartiyorum canım onlar öyle dedikçe kizim geliyor aklima yine ayni seyleri yasarsin diyorlarmis gibi geliyor. Demek ki herkese böyle diyen oluyormus :)

Aynen benim esimde aynisini soyluyo ama o soyleyince cok sinirleniyorum sonra bana aldigim icin dua ediceksin diyorum ama anlamiyo

Benimde ilk çocuğum olacak inşallah. Bebek kiyafetlerini gördükçe içim gidiyor sevip birakiyorum ama inşallah bi dahaki yaz oğlumla bol bol alisveris yapcam kimse de bisey diyemiyecek :)

İnsallah canim Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin bol bol alalim :)

Bez biriktirme konusunda ne düşünüyorsunuz kizlar?
Bez biriktircek misiniz bazilari biriktiriyormus ve sonra bebekte pisik olunca aldıkları bezi kullanamiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…