2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Belki de ben abartiyorum canım onlar öyle dedikçe kizim geliyor aklima yine ayni seyleri yasarsin diyorlarmis gibi geliyor. Demek ki herkese böyle diyen oluyormus :)

Aynen kuşum hicccc takıma :)

Aynen benim esimde aynisini soyluyo ama o soyleyince cok sinirleniyorum sonra bana aldigim icin dua ediceksin diyorum ama anlamiyo

Ben de takmıyorum :) ki foto çekip gösteriyorum bazen daha almadan al al çok guzelmis diyor. Yani adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor dengesiz sanırım hahah inşalah oğlum dengesizlik konusunda babasına çekmez hahaah

Bez biriktirme konusunda ne düşünüyorsunuz kizlar?
Bez biriktircek misiniz bazilari biriktiriyormus ve sonra bebekte pisik olunca aldıkları bezi kullanamiyormus

Ben prima premium care aldım 1 numaradan alırsam belki 1 tane de 2 numara alırım yeter :) daha ilerlemeye gerek yok ama hem kış bebesi hem premium care pek düşünmüyorum pisik olma durumunu ama kim bilir :)

Bez biriktircek misiniz bazilari biriktiriyormus ve sonra bebekte pisik olunca aldıkları bezi kullanamiyormus
Canım öncelikle bana da söylüyorlar daha alışveriş yapma diye ve benim de daha önce bir düşüğüm olduğu için başta ben de bir tuhaf oluyordum. Şimdi takmıyorum. Henüz alışverişe de başlamadım parası bir kenarda birikiyor kendimi iyi hissedince çılgın gibi alacağım bez biriktirme olayı bana mantıksız geliyor sadece yeni doğan alıp koyacağım kenara. Sonuçta bir markette olmazsa diğerinde indirim oluyor, internette de yine aynı şekilde.

Amin canım inşallah artık daha da büyüdü hareketlerini hissettikce rahatliyorum

Benim de geçen sene 6-7 haftalıkken kalbi durdu diye bişey alma diyen çok var :/
Ama Rabbim yazdıktan sonra Doğumdan sonra kucağı boş kalan anneler var , Allah esirgesin kimseye yaşatmasın .
Umarım herşey güzel olucak bu sene

Aynen oyle biz yigenimi dogumdan iki ay sonra kaybettik hayatta hersey insanlar icin nasipte ne varsa o ha bugun ha yarin hic farketmiyor...

@NehirAsya Canim yazdim cevap ama gitmemis esim askerde insaAllah geldigindd kızımızla güzel gunlerimiz olucak canımı sıkmamaya çalışıyorum kv konusunda insaAllah doğumdan sonra canımı sıkmaz

@NehirAsya Canim yazdim cevap ama gitmemis esim askerde insaAllah geldigindd kızımızla güzel gunlerimiz olucak canımı sıkmamaya çalışıyorum kv konusunda insaAllah doğumdan sonra canımı sıkmaz

Ooyy Allahim hayirlisiyla kavustursunn insallah Kulagini tikamayi ogreniceksindir bi zaman sonra sadece kayinvalideler degil buyukler yaninda cocuk buyutmek gercekten cok zor is cevremden gordugum kendi ailemde dahil ozellikle lohusa zamani anne zaten skintida herkes bisey diyo falan kolay degil sabir isteyen bisey kimsenin gonlu kalbi kirilmadan buyuturuz insallah bebisleri

hic canını sıkma canim. bak kuzun etkileniyo. sakın kötüyü çağırma. ayni psikolojideydim benimde iki kaybim var. bununda sonunun oyle olacagibi düşündüm hep. her dr kontrolune gittigimde kurtaj derse genel anestezi alacam artik hep bunlari dusunerek gittim. ama artik bizleler. sıkı sıkı tutundular bizlere. sende sıkı sıkı tutun kuzuna..

Çok güzel yazmışsın canım, son üç kitabı alırım inşallah

Canım hamileliğindeyken mi kaybettin bebeğini? Allah yardımcın olsun kuzum. Aslında şöyle düşün senin üzerinden örnek vermeyim ama kadının harika bir hamileliği geçer bebek sağlıkla doğar sonrasında ona alınacak ne varsa alınır. Çocuğa bişey olur Allah muhafaza ayını çıkartamaz. Allah korusun kimsenin başına vermesin. Biz de annemle eşimle senin gibi düşünüyorduk, ama değiştik artık. O zaman doğum bebeği garantiliyor mu? Doğdu artık kesin ömrü vardır diyebiliyor muyuz? Malesef hiçbir şeyin garantisi yok. Biz psikolojik olarak bebeklerimiz doğmadığı için çok korkuyoruz bişey olur diye ama belki de hayata kıyasla şu an daha güvendeler... Allah koruyor onları.. O yüzden sen içini gerah tut ve sürekli dua et. Hem ufaktan bişeyler alırsan mutlu olursun çocuğa yansımaz negatiflikler.

gerek yok canim bez biriktirmeye.bebeklerin totolari her bezi kabul etmiyo maalesef... zaten 1 numaradan cabuk 2 numaraya geciyolar.

Aaaa çok şaşırdım, ben ilaç verilemiyor diye psikiyatriste gitmedim. Gitsem mi bende acaba? Geçmiş olsun canım, bende belki giderim baya kötü gibi hissediyorum kendimi

Ozellikle ilk uc ay verilemiyo zaten ama benim durumum biraz vahimdi mecburi oldu [/QUOTE]
ValentinusNF

Eşinin burcu ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…