2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
insaAllah canım ben kimseye birsey yapmıyorum etliye sutluye karışmıyorum kimsede beni uzmese nolur sanki yasayip görüp sabri ogrenicem mecburen

insaAllah canım ben kimseye birsey yapmıyorum etliye sutluye karışmıyorum kimsede beni uzmese nolur sanki yasayip görüp sabri ogrenicem mecburen

Ohoo keske kimse kimseyi uzmesede dunya cok guzel bi yer olsa :) ben gecirdigim surecten sonra uzulmemenin kirilmamanin yolunu herkesten uzak durmayla buldum heleki bebislerimiz geldikten sonra onlar yeter bize Allahin izniyle

o yuzden diyorum ya cok takma canim. daha yeni evlisin anladigim kadariyla.ben artik duymamayi hatta gorusmemeyi tercih ettim. hicbirsey benden ve cocuklarimdan degerli degil.
Kasımda 2 sene biticek canım yeni sayilabilir evet bende ogrenicem duymamayi ve esim gelince uzak olmayi secicem evladim icin dediğin gibi baska seyler degersiz

Ohoo keske kimse kimseyi uzmesede dunya cok guzel bi yer olsa :) ben gecirdigim surecten sonra uzulmemenin kirilmamanin yolunu herkesten uzak durmayla buldum heleki bebislerimiz geldikten sonra onlar yeter bize Allahin izniyle
En güzeli canım az insan cok huzur diye boşuna dememisler şükür nasip oldu bebegimiz olucak gerisi bos izin vermicem kimsenin beni uzmesine sagolasin güzel cevaplarin icin

Allah bildiği gibi yapsin seninki fenaymis gerçekten benimkide hocaya götürmeye çalıştı beni kandirdi esim engel oldu simdi sevmesine bile izin veresim gelmiyor hic göstermek istemiyorum o kadar kirilmisim demek ki
Seninki sadece calismis benimki goturdu bile

Allah kmseye kaldiramayacagi yuku vermesin. Bebegin senin sefaatcin olur bekler. Ben annemi almadan cennete gitmem diye. Yuklendigin buyuk aci ahirette senin kurtaricin olur insallah. Insanlar herseyi soyluyolar canim. Dillerinde kemik yok. Adin ayseyken once ahmetle evlenen ayse oluyo sonra bebegini kaybeden ayse die bahsediolar. Basina gelmeyen empati de yapmak istemiyo. Bunlari duyup duymamak bizim elimizde. Birak herkes ne hali varsa gorsun. Sen yuvanda huzur buluyosan ne mutlu sana.

Senin ne kadar sonra oldu canım cidden sasiyorum varya sanki evlenildigi gibi olmak zorunda Allah biliyor zamanını kalp kirmaya ne gerek var seninki az degil zaten anlattıklarindan belli

Ebebekte cantalarda %30 indirim varmis internete özel sabah 8e kadar bakmak isteyen olur belki diye paylasmak istedim

Ahhh canim ne de güzel anlatmişsin hepimiz birer kücük kiz cocuguyuz evlatlarimizla yaralarimizi iyilestiroyoruz.Ben cok sorumsuz bir babanin kiziyim en son ortaokulda gordum kendisini dedem beni ve kardesimi oyle guzel oyle kotuyucu ve devgi ile sahiplendi ki o vefat edene kadar babasizligi hiç yaşamadim.şukur onun hep istedigi şeyleri gerçeklestirdik.ben ve kardeşimle gurur duydu hep kiximi gordu ne yazik ki kaybettik ben o zaman babasiz kaldim.çok zor herkesin bir yaradi var işte.....ama eşim o kadar iyi bir baba oldu ki kizima ,bende onlarla yaralarimi iyilestiriyorum......

Ben 9 yillik evliyim.ne yaparsam yapayim bir turlu eşimin ailesine yaranamadim.iyi bir işim ve iyi bir kazancim saygin bir meslegim var.Bunun yaninda disarda yemek yemem kislik yaparim mutfaga bayilirim ve mutfakta baya iyiyimdir.bazen 9 oluyor eve girmem ertesi gunun yemegi kizimin tum isleri herseye kosuyorum ve yorgunluktan uyuyamadigim oluyor.Finans konularinda çevrem bile bana danisir esimle ayni işi yapiyoruz.Esimle evlendigimde hicbirseyi yok bol bol borcu vardi.sonuc 9 senede herseyimiz oldu.Ama kayinvaldem bana dolap duzenlememi hic begenmedigini cok daginik oldugumu çamasirlari iyi yikayamadigimi calisan kadinlarda kadin mi ? Anne mi ? Gibi kelimelerle saldiriyor.sanki ben yokum kariyerim yok ama birde ev isinde basarisizim gibi davraniyor.aniden kuser surekli surat eder.neye kusdugunu anlayamazsin.eskiden cok uzulurdum.şimdi takmiyorum hayattaki basarisizliginin intikamini almaya calisiyor.erkek anneleri bir garip mutlaka iyisi vardir.ama cok az.olan eşime oluyor o uzuluyor....34 yasindayimhayat bana şunu oğretti sizi seven deger veren insanlara açin kalbinizi dediklerini kale alin gerisini duymayin yok gibi davranin.......

Çok güzel yazmışsın...

aynen dediklerinin harfi harfine katılıyorum. cok şükür kv cok iyi. ama bir görümce var sizin kv.leri aratmaz. cok şükür yine eşim farkında herşeyin. birde farkinda olmasa ailesine düşkün olsa o zaman bitmistim. simdi esim yasakladi görümce ile gorusmemi. zaten sıkıntılı zor bir surec geçiriyoruz. su an senin psikolojin herseyden onemli diyor. yerli yersiz konuşur canını sıkar
en.iyisi gorusmemek dedi.

Hey Allahımm nasıl insanlar var yaa...

Senin ne kadar sonra oldu canım cidden sasiyorum varya sanki evlenildigi gibi olmak zorunda Allah biliyor zamanını kalp kirmaya ne gerek var seninki az degil zaten anlattıklarindan belli
Tam bes yili bitirdim canim. 4. Yildan sonra istedik biz. Korunmayi biraktiktan 2 ay sonra kocami gozyaslariyla tavlayip zorla goturdu beni. O gune kadar cok iyiydi aramiz. Artk yabanciyiz. Ameliyat oldum 3.gun geldi sen dusun. Onceden acir uzulur iyi davranirdim. Artk gozyaslari bile etkilemiyo. Ona da soyledim. Ne benden ona gelin ne cocugumdan ona torun olmayacak. Beni ne kadar el ustunde tutarsa torununu o oranda gorebilir. Yoksa da kendisi bilir

Insan eziyet edecegi kizi neden ogluna alir anlamiyorum. Bu dunyanin oteki tarafi da yokmu bunu da mi dusunmezler. Ölünce arkasindan kv cok iyiydi allah rahmet eylesin dedirtmicekler. Insanin icinden gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…