2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kasımda 2 sene biticek canım yeni sayilabilir evet bende ogrenicem duymamayi ve esim gelince uzak olmayi secicem evladim icin dediğin gibi baska seyler degersiz
Canım konuyu deşip seni üzmek istemiyorum ama anlamadım. Şimdi sen beş aylık hamilesin daha iki senen dolmadı yanş hamilelik öncesinde bir buçuk senelik bile evli değildin ama kayınvaliden seni kısırlıkla mı suçladı?

Eşini buradan tebrik ediyorum

Bazen o kadar aciyorum ki ; itiraf ediyor arada senin gibi olabilseydim eşim beni ezemezdi bir elin yağda bir elin balda diyor.sana oglum kotu davransa koyarsin kapiya diyor.anlatiyorum bu kadar sorumluluklu bir işi evlilikle goturmenin bu arada ilgili bir anne olmaya calismanin zorluklarini ,cocugunu yatakta uyurken birakip sacini uyurken örüp gitmenin zorlugunu ....herşeyin bir bedeli oldugunu ama almak istedigini aliyor.....kimse duzelmiyor herkes oldugu gibi ben iyi olursam düzelir koca bir yalan sen iyi oldukça bu salak ya ...demek ki ben istedigim gibi davranirim diyorlar....biraz geç oldu ama ögrendim

kimse calisan annelerin neler cektigini cocugu pesinden aglarken ise nasil gittigini bilemez. oglum pesimden agliyo ben okula gidene kadar goz yaşı döküyorum.

Sende benim gibi yüz vermissin galiba bastan canım korunmayi biraktiginizi bilmesi iyi olmamis bende paylastim saf gibi istediğimi biliyordu ama yinede kırdı birde ben ayni evin içindeyim saflik üstüne saflik yaptım simdi sehirler ötesine gitmek istiyorum sen mesafeni koymuşsun ve acik acik soyleyebiliyorsun ben onu yapamıyorum hala ama cok sinirime gidicek birseyse söylüyorum sınırıni bilsin o kadar diye Allah sabır versin bize ne diyim bilmiyorum baska

Evet canım acik acik demesede esimle bana cocugumuz olmuyor muamelesi yaptı hep 17.ayda hamile kaldim 17 ayda ne cektirdi kendimi berbat hissettirdi oglunu bile dusunmedi onada laf etti sadece bana etttigini sanarak düşün bir erkek icin daha zor üstüne diyen kisi annesi birde dusundukce nefret ediyorum

Kuzu ben beğenmedim o çantaları. Ama internette farklı modeller varsa bakarım
Yakından bakıp almak en güzeli canım belki bakmak isteyen olur diye paylasiyim dedim ben cok gözlü olanlardan tercih edicem sanırım

Bende kizimi yarin gorcem gerci cuma gunu gordum ama yine gidp gorcem yarn kzimi :)

Duyma tıka kulaklarını bende neler duyuyorum bi bilsen insanlar sözde anlayısli cumleler kurmaya çalışırken daha çok batiriyorlar.
Biz hersey yolunda sandığımız için herşeyi almıştık oda bebek arabasi mevlut elbisesi herseyi yaa. Nasip değilmiş dedik sonra sonu kötü bitmiş bir hikayenin baş kahramanı olaraj soluyorum iyiki almışım onu hayal ederek iyiki hazırlanmisim okadar çünkü en kıymetli anlarimmis onlar benim. Şimdi de korkuyorum gelecekten ama umut ole güzel birşey ki ilaç kimsenin elinden umudunu almasına izin verme kimsenin. o suan içinde saglikla büyüyüp dünyaya gelicek ısalalh tabiki heveslenip alicaksin. He he de geç kendi mutluluğuna bak.

İyi geceler kizlar..
Bnm gibi uyuyamayan var midir ki acaba
Acayip bi nefes darligi cekiyirum resmen nefes alamiyorum basim donuyor uyumak istiyorum olmuyor off delircem.

İyi geceler kizlar..
Bnm gibi uyuyamayan var midir ki acaba
Acayip bi nefes darligi cekiyirum resmen nefes alamiyorum basim donuyor uyumak istiyorum olmuyor off delircem.
Bende uyuyamiyorm belimin sol tarafi agriyo migdem eksiyo ah aha gecicek bunlar canim bebegiminzi elimize aldigimizda

Bende uyuyamiyorm belimin sol tarafi agriyo migdem eksiyo ah aha gecicek bunlar canim bebegiminzi elimize aldigimizda

Biz simdiden uykusuzlugun dibine vuruyoruz. Bel agrisi o bende hep var ama bu aksam cok kotu oldum hava takviyesi olsa anca rahatlarim acaba kanim mi dustu diye boyle oluyor diyede korkmuyor degilim yine panik atagim azdi.

Yanlış emoji kullanmışım, inşallah tez vakitte başka bir ile gider kurtulursunuz

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bende bugün tekrar gidecem doktora yaşasın birde radyoloji doktoru bakacak ayrıntılı cuma gününden sonra 2. Kez görmüş olcam kızçemi ama diğer kontrolü 5 hafta sonraya verdi doktorum oda çok uzun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…