2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biz simdiden uykusuzlugun dibine vuruyoruz. Bel agrisi o bende hep var ama bu aksam cok kotu oldum hava takviyesi olsa anca rahatlarim acaba kanim mi dustu diye boyle oluyor diyede korkmuyor degilim yine panik atagim azdi.
Vucuttaki kan hacmi arttigi icin oluyormus bende bi de astim var .....yarim nefes yasiyorum gece yorgunluktan siziyorum ama eger insani boyutta bir gun gecirdiysem uyuyamiyorum

Bende bugün tekrar gidecem doktora yaşasın birde radyoloji doktoru bakacak ayrıntılı cuma gününden sonra 2. Kez görmüş olcam kızçemi ama diğer kontrolü 5 hafta sonraya verdi doktorum oda çok uzun olacak
Ben en son 18 agustosta gittim o gun amniosentezim yapildi.diger randevum eylul 25 cok merak ediyorum

Yuz vermedim ki taa en bastan ona dedmki ben pat die cikip gelen insan sevmem gelmeden beni ara musait miyim sor dedim o kadar nettim en bastan beri. Ama gunluk arayip ogluna bebek yapin dedigi icin oda artk bizde istiyoruz anne uzatma demis guya basindan atmak icin. Oyle olunca da bu sefer hadi bu ay da mi yok diye beni eskitti beni hocaya goturdu. Ama ben naptim doktora gittim. Hic bi sorun yok esin de bi gorunsun dedi. Hamile kalana kadar bende sorun yok demekki oglunun yuzunden olmuyo dedim durdum ona. Dediler ki koyunun yumurtaliklarini yedirirsen erkege olur dediler. Yedirir miyim kocama. Ama ona dedm ki bunu yedircekmissin olurmus hrmen dedm. Ne dese begenirsin. Aman caniiim olmuyo degil ya bekleyelim az daha ben olsam o koyunu butunuyle sokardin girtlagima demistim bende ama anlayana soylenir laf. Ne fayda

Kızlar randevum olunca yine aklıma geldi.

Size her gittiğinizde sigara içiyor musun diye soruyorlar mı? Takipli hastayım ama her seferinde soruyorlar. Acaba hamile kalmadan önce içtiğimi söylemiştim o yüzden mi soruyorlar. Standart bir uygulama mı?

Sadece ikili ve uclu taramalarda sordular baska sormadilar.
Kendi drumda sormuyor.

kızlar günaydın
dün tetanoz aşısı oldum , çok şükür ağrı yada ateş olmadı
normal bir iğne gibi, endişelenmeyin
birde detaylı ultrason günümüzdü , istanbul'da prof. Recep Has'a gittim fiyatı biraz tuzlu ama hocanın yorumları ilgilenmesi tek kelime ile harikaydı
iyiki gitmişim dedim, prof kaprisi yada suratsızlığı yoktu .
bebeğimizde gayet sağlıklıymış çok şükür

Hee oglundan bulmussa o baska o zaman daha rahat oluyorlar benim esim taviz vermedide benden bulunca coştu amannn kendilerine ederler ettiler canimizi sıktigimiza degmicek insanlar aslindada işte Günaydın bu arada canim cevaplamadan olmazdı ama bosverelim gitsin tadimizi kaçırmayalim

kızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)

kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı

Aman almasinlar canım boşver madem öyle insanlar sonra gereksiz laf yaparlar sunu biz aldik bunu biz aldık diye eksik olsun durumun iyiyse düşünme bile onların ayibi ne olduklarını düğün zamanlari göstermişler zaten

günaydın ,
biz dün gittik , doktor hem siyah beyaz hem renkliye aynı anda bakıyor ama organ kontrollerini hep siyah beyaz üstünden verdi, birçok fotoğraf çekti ama en iyi olanını fotoğraf baskısı yapıp bize verdi.
bana bir rapor ve cd de verdi kendi doktoruma vermek için ama her doktorun tarzı farklı olabilir, on gün sonra gittiğinde rapor vermezse iste bence
kendi doktorun dışında bir doktor yaptı değil mi detaylı ultrasonu

Bana hep siyah beyaz baktı yüzünü gostermedi renkli ama benimki küçüktu belki ondan gostermedi bilmiyorum icime sinmemisti benimde bu sefer gidicegimde yüzünü gosterir diye saniyorum baktm göstermiyor diyecem görmek istiyorum kadar para veriyoruz yani icimize sinmesi lazim sanki elli kere detayliya girilmiyor ya tekrar gitcekmissin madem canım o zaman isteklerini soylersin icine sinmeyen noktalari saglikli olmasinada cok sevindim masaAllah hep böyle devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…