- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
kızlar gunaydın :) artık oglum olacagı kesınlestı sukur kız beklerken :) saglıkla gelsın ınsallah melodı bızım cınsıyetı degıstırr mısın kuzum :))
Benim ayrintilida yanimda olsaydin keske. Bebegi inan gornedm cunku ekran bana hic donmedi. Boyunu kilosunj gelisimini hicbiseyini soylemedi. Beni tarama testi yaptirmadigim icin birsuru azarladi. Ve o kadar bastirdi ki canimi da cok yakti. Yanindaki rapor yazan kiza dioki bebekte hareket gozlenmedi. O nedemek diorum nasil hareket yok. Hareket etmiyo dio. Hareket etmiyo derken bi sorun mu var diorum onu ben bilemicem diyo. Ölmüs mu dedm yok hareket etmiyo diyo. Beni katil etti kadinkızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)
Oooi bizim babaannemiz neler almis neler bi bilsen. Bi tane sifir kollu beyaz etiketi de uzerinde yuzde altmisi naylon 3 tllik zibin. Bitane de mavinin en cirkin tonunda 3 u 3 tllik naylon coraplar.kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
ya ınsanın ıcınde hıc mı hevesı olmaz dıyorum ılk torun ılk gelınıyım suan baka gelını yok kızı yok hayret edıyorum ya. maddıyatcılar cok . ya kalp atısını dınlettı bebegı de ıyı kotu gorduk ama ıste ne bıleyım ayrıntılıyı daha farklı hayal etmıstım benBenim ayrintilida yanimda olsaydin keske. Bebegi inan gornedm cunku ekran bana hic donmedi. Boyunu kilosunj gelisimini hicbiseyini soylemedi. Beni tarama testi yaptirmadigim icin birsuru azarladi. Ve o kadar bastirdi ki canimi da cok yakti. Yanindaki rapor yazan kiza dioki bebekte hareket gozlenmedi. O nedemek diorum nasil hareket yok. Hareket etmiyo dio. Hareket etmiyo derken bi sorun mu var diorum onu ben bilemicem diyo. Ölmüs mu dedm yok hareket etmiyo diyo. Beni katil etti kadin
Oooi bizim babaannemiz neler almis neler bi bilsen. Bi tane sifir kollu beyaz etiketi de uzerinde yuzde altmisi naylon 3 tllik zibin. Bitane de mavinin en cirkin tonunda 3 u 3 tllik naylon coraplar.bunlar bana yetince senin baska bisi almana gerek.yok mubtemelen begenmem zevklerimiz ayri dedim cok bisi almak istersen listemdeki urunlerden soyleyim dedm. Onlardan gelecek hayir allahtan gelsin
hha bızde de dun hala belkı kızdır dıyo :)))) kıza heveslenmıstıHayırlı olsu❤. Anamm bizimki değişirse babamız yıkılır :/
aynen soyelyecegım ınsallah yuzunu net gosterırse yavrum ınsallah :))) o kadar para verıp de ıstedıgım etkıyı gormek almak ıstuıyırumBana hep siyah beyaz baktı yüzünü gostermedi renkli ama benimki küçüktu belki ondan gostermedi bilmiyorum icime sinmemisti benimde bu sefer gidicegimde yüzünü gosterir diye saniyorum baktm göstermiyor diyecem görmek istiyorum kadar para veriyoruz yani icimize sinmesi lazim sanki elli kere detayliya girilmiyor ya tekrar gitcekmissin madem canım o zaman isteklerini soylersin icine sinmeyen noktalari saglikli olmasinada cok sevindim masaAllah hep böyle devam etsin
aklın kalmasın zaten asıl tarama siyah beyazla yapılıyor renkli olarak göstermesinin sebebi görsel olarak bebeğini görmek için başa bi anlamı yok ..bütün organlarını incelediyse sorun yok canım merak etme...ama çok para veripte renkli göstermediyse ayıp etmişlerkızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)
kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
yok kendı doktorum yaptı canım ama rapor mapor demedı de vermdı de anlamadım bende ınan kı olctu ama kemıklerı souole boyu kılosu ellerı bıleklerı dye baktı :)günaydın ,
biz dün gittik , doktor hem siyah beyaz hem renkliye aynı anda bakıyor ama organ kontrollerini hep siyah beyaz üstünden verdi, birçok fotoğraf çekti ama en iyi olanını fotoğraf baskısı yapıp bize verdi.
bana bir rapor ve cd de verdi kendi doktoruma vermek için ama her doktorun tarzı farklı olabilir, on gün sonra gittiğinde rapor vermezse iste bence
kendi doktorun dışında bir doktor yaptı değil mi detaylı ultrasonu
renklı sadece yuzunu gormeye calıstık o da yuzunu gostermedı ıste kendısı de on gun ıcınde bır daha gel bakalım dedıaklın kalmasın zaten asıl tarama siyah beyazla yapılıyor renkli olarak göstermesinin sebebi görsel olarak bebeğini görmek için başa bi anlamı yok ..bütün organlarını incelediyse sorun yok canım merak etme...ama çok para veripte renkli göstermediyse ayıp etmişler
aynen oyle ama ıste ınsanın canı ıskılıyor cevremde gordukce kafaya takıyorum uzuluyorum ne bıleyımAman almasinlar canım boşver madem öyle insanlar sonra gereksiz laf yaparlar sunu biz aldik bunu biz aldık diye eksik olsun durumun iyiyse düşünme bile onların ayibi ne olduklarını düğün zamanlari göstermişler zaten
Bende ilk gelinim benmkide ilk torun kizi da yok ama benden baska gelini var. Oda hamile. O biraz degisik. Yuzlerine cok guluyo annecim annecim die dolanio. Ona daha farkli davraniolar o yuzden. Ayrintiliyi bende hic bole hayal etmemistim ama napcan isteya ınsanın ıcınde hıc mı hevesı olmaz dıyorum ılk torun ılk gelınıyım suan baka gelını yok kızı yok hayret edıyorum ya. maddıyatcılar cok . ya kalp atısını dınlettı bebegı de ıyı kotu gorduk ama ıste ne bıleyım ayrıntılıyı daha farklı hayal etmıstım ben
yok kendı doktorum yaptı canım ama rapor mapor demedı de vermdı de anlamadım bende ınan kı olctu ama kemıklerı souole boyu kılosu ellerı bıleklerı dye baktı :)
Aynı benim yasadığımı yasamışsın canım. Siyah beyaz bakılmasının sebebi kemik olçumleri o şekilde yapılıyor. Yanı Siyah beyaz görüntü iskelet sistemini gösteriyor. Renkli ultrasonda biz bebek neye benziyor merak ettiğimizden bakıyorlar birde foto vermek içinkızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)
Haklısın canım, diyet yapar gibi yaşayanlarda belki gerekli olmayablir. Ben hiç tatlı veya karbonhidrat almasam bende yaptırmazdım büyük ihtimalle. Ama Allah korusun sen ne kadar dikkatte etsen hamleliğin boyunca farkına varmadan yapacağın bir hata, gebelik şekerin varsa çok büyük risk demek.Şeker yüklemesine ilişkin bende bişeyler yazmak istedim.
Benim şait olduğum 3 kuşak irsi Şeker rahatsızlığı olan bir aileden gelen biri olarak, Namı diyar Dr. Şeker yüklemesine karşıtlığını biraz haklı görüyorum. Çünkü Şeker yüklemesi mütemadiyen standart şekilde herkese yapılıyor. Aslında yapılan tahliller, Gebelikteki beslenme şekli, ultrason vs. gibi tetkiklerde potansiyel arz eden durumlarda sadece yapılması daha mantıklı. Ben potansiyeli olan bir gebe olarak şuan zaten beslenmeme dikkat ediyorum, hamile kaldığımdan beri tatlı ve şekerli hiç birşey yememeye özen gösteriyorum. Tahlillerim kilo alışım herşey normal iken bu şeker yüklemesi belki düzenimi alt üst edecek.
Dahası gebelik şekeri rahatsılığı olana gebelik süresince tedavi namına en fazla yaptıkları şey diyet vermek.
Bu nedenle kısaca bazı bulgular eşiğinde hareket etmek en doğrusu belki Dr.Canan hn. buna dikkat çekmek istiyor diye düşünüyorum.
Kime yapıyoruz ediyoruz diyorlarsa sende "keşke babaanne ve dedesinden de bişeyler gelseydi" dersin. Boşver yapmazlarsa onların ayıbı.. Torun bu insanın hiç mi hevesi olmaz.kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
Haklısın canım, diyet yapar gibi yaşayanlarda belki gerekli olmayablir. Ben hiç tatlı veya karbonhidrat almasam bende yaptırmazdım büyük ihtimalle. Ama Allah korusun sen ne kadar dikkatte etsen hamleliğin boyunca farkına varmadan yapacağın bir hata, gebelik şekerin varsa çok büyük risk demek.
Öyle doktoru boğacaksın adama bak nasıl sinir oldumBenim ayrintilida yanimda olsaydin keske. Bebegi inan gornedm cunku ekran bana hic donmedi. Boyunu kilosunj gelisimini hicbiseyini soylemedi. Beni tarama testi yaptirmadigim icin birsuru azarladi. Ve o kadar bastirdi ki canimi da cok yakti. Yanindaki rapor yazan kiza dioki bebekte hareket gozlenmedi. O nedemek diorum nasil hareket yok. Hareket etmiyo dio. Hareket etmiyo derken bi sorun mu var diorum onu ben bilemicem diyo. Ölmüs mu dedm yok hareket etmiyo diyo. Beni katil etti kadin
Oooi bizim babaannemiz neler almis neler bi bilsen. Bi tane sifir kollu beyaz etiketi de uzerinde yuzde altmisi naylon 3 tllik zibin. Bitane de mavinin en cirkin tonunda 3 u 3 tllik naylon coraplar.bunlar bana yetince senin baska bisi almana gerek.yok mubtemelen begenmem zevklerimiz ayri dedim cok bisi almak istersen listemdeki urunlerden soyleyim dedm. Onlardan gelecek hayir allahtan gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?