2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Yok canım ya ben kimseden bir şey beklemiyorum yaparlarsa sagolsunlar yapmazlarsa çanları sağolsun 0 beklenti 100 de 100 mutluluk. Bosverrrr şu hayatta hiç kafana takilacak bir konu değil bu:)

Öyle doktoru boğacaksın adama bak nasıl sinir oldum Ayyy naylon body mi almış.. aman eksik kalsın hediyeleri
Vallahi almis. Daha diyoki hastabe cikis seti de baktim bunlari alirken de uygun bisi bulamadm dio. Uygun derken 50 tl mis. Ben alirim teyze sagol dedm

Allah korusun kiz tobe de

P

Cok sinir bozucu gercekten iyi sabretmissiniz cok uzucu ve sacma seyler baskasının cinsel hayatına karışmak kadar aptalca bisey yok. Benimki de evlenmeden 2-3 gun once hic beklemek yok hemen hemen ilk gun diyodu ben gülüp gectm tabi 1 yıl sonra istedik cocuk hemen oldu hamdolsun ama onlar hicbi zman istediğimizi bilmedi 3yıl beklycez dedk :)) bana diyodu o kdar beklemeyin sonra Allah korusun Rabbim aratmasın kızım filan ben de hemen yapıstryodum valla benlik bsy yok oglun istemiyo diye :)) oglu istemyo sandı o kdar zman iyi de oldu. Kaynanamı severm cok yardmcı olmustur hic hizmet dahi etmemismdr belki kendisine ama yne de kaynana iste. Ben de anca boyle arkadan is ceviriyom yuzune söylersem ben haksız olurum ondan boyle devam bakalım nereye kdar :) insallah biz bu kadar kınamayla boyle kaynana olmayız

Son düzenleme:

Canim ben ayrintiliya girmedim ama normal muayenelerde doktorum bazen yuzunu renkli gosteriyo uzun tutmuyo gosterip kapatiyo zararli diye muhtemelen o yuzden tamamen renkli gosterilmemistir

canım düşün benim beşiğimi bir arkadaşım alacak , bebek arabasını da diğer arkadaşım . Kalan ıvır zıvır kıyafet filan şimdiden yığdı tüm arkadaş grubum şükür . Bana da ne düğünde bir şey taktılar ne de evime bir çekirdek aldılar . Ayrıca bir de memur gelin bulduk diye borçlarını yıktılar . Hiçbir hakkımı helal etmiyorum . Ayrıca ben tedavi gördüğüm için adımı tabiki kısıra çıkardılar . 3 ameliyat 3 tüp bebek bize 100 bin liraya mal oldu . 1 kuruş dahi yardımları olmadı . Evet maddi olarak sıkıntılı durumdayız ama Allah a binlerce şükür evladım benimle . Bu arada bizimki ilk torun .
Bayramda sırf anlasınlar diye beşiği bir arkadaş alacak , arabayı da diğeri dedim . Sırf biz de bir eksiğini alalım ya da neyi kalıyor desinler diye . İnan utansınlar diye dedim . Ya da olur mu öyle şey biz varken niye başkası alıyor filan desinler diye :) Ben hep bebekte yün yorgan , yün döşek kullanacağım diyordum . Kaynanam olacak yaratık dedi ki arkadaşın beşiği alsın da ölçüleri ver ben yün döşeğini yorganını yaptırayım dedi . Ben de gerek yok senin verdiğin yün yorganı bir kez kullandık . Kıllarından arınmamız 1 ay sürdü dedim . Canım annem de şimdiden kız çeyizi gibi her şeyini hazırladı . Bozuk paralrı kumbaraya atıyor ki bebek doğana kadar biriksin künyesini alırım .
Ben hiçbir hakkımı helal etmiyorum onlara . Bu arada ne dolmuşum ya :)

canım düşün benim beşiğimi bir arkadaşım alacak , bebek arabasını da diğer arkadaşım . Kalan ıvır zıvır kıyafet filan şimdiden yığdı tüm arkadaş grubum şükür . Bana da ne düğünde bir şey taktılar ne de evime bir çekirdek aldılar . Ayrıca bir de memur gelin bulduk diye borçlarını yıktılar . Hiçbir hakkımı helal etmiyorum . Ayrıca ben tedavi gördüğüm için adımı tabiki kısıra çıkardılar . 3 ameliyat 3 tüp bebek bize 100 bin liraya mal oldu . 1 kuruş dahi yardımları olmadı . Evet maddi olarak sıkıntılı durumdayız ama Allah a binlerce şükür evladım benimle . Bu arada bizimki ilk torun .
Bayramda sırf anlasınlar diye beşiği bir arkadaş alacak , arabayı da diğeri dedim . Sırf biz de bir eksiğini alalım ya da neyi kalıyor desinler diye . İnan utansınlar diye dedim . Ya da olur mu öyle şey biz varken niye başkası alıyor filan desinler diye :) Ben hep bebekte yün yorgan , yün döşek kullanacağım diyordum . Kaynanam olacak yaratık dedi ki arkadaşın beşiği alsın da ölçüleri ver ben yün döşeğini yorganını yaptırayım dedi . Ben de gerek yok senin verdiğin yün yorganı bir kez kullandık . Kıllarından arınmamız 1 ay sürdü dedim . Canım annem de şimdiden kız çeyizi gibi her şeyini hazırladı . Bozuk paralrı kumbaraya atıyor ki bebek doğana kadar biriksin künyesini alırım .
Ben hiçbir hakkımı helal etmiyorum onlara . Bu arada ne dolmuşum ya :)

Bende aşerme hiç olmuyor ama eskisi gib canım sürekli bişeyler çekiyor.

Ya kızlar bişey sorucam sizlere.. Ev temizliğini nasıl hallediyorsunuz? Ben resmen yapamıyorum üşenmek artı hemen gözüm kararıyor. Eşim yardımcı çağıralım diyor ama ben hala alışamadım o mevzuya. Tüm yakınlarım çağırıyor bi ben çağırmıyorum. Eşimle biz yapalım istiyorum ama dediğim gibi aşırı isteksizim ve hala hafifte olsa sürekli bulantım var. Bir de yere eğilerek bişeyler silmek riskli olur mu dersiniz?

aynı durumlar ınan kı canım bıze de aynını yaptılar ıkı maassıznız memursunuz dedıler durdular hep ınan kı ben de helal etmıyorum gelıp gıttıkce maasımzın hesabını sordular bılmem ne yazık ne deyım kı

Canim ben ayrintiliya girmedim ama normal muayenelerde doktorum bazen yuzunu renkli gosteriyo uzun tutmuyo gosterip kapatiyo zararli diye muhtemelen o yuzden tamamen renkli gosterilmemistir
olabılır belkı de zararı oldugunu dusunmedım bak hıc

Yok canım ya ben kimseden bir şey beklemiyorum yaparlarsa sagolsunlar yapmazlarsa çanları sağolsun 0 beklenti 100 de 100 mutluluk. Bosverrrr şu hayatta hiç kafana takilacak bir konu değil bu:)
cok sogru dıyorsun canım da zoruma gıdıyor bazen ınan kı

suan ıtıbarı ıle ben susuyorum o zaman :)

o zaman doktoru suclamayım ben tesekkur ederım canım :)

Ben hergun yapmiyorum temizlik yawasca yapiyorum yaparsamda annem ben yaparim diyo bende kiyamiyorum sen ogluma bak ben yaparim diyorum ole yawas yawas yapiyorum canim usengeclik bende yok sabrim yok zaten kirli oldumu ilk 3 ay riskim vardi diye yapmamistim riskim gecti yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…