kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
Vallahi almis. Daha diyoki hastabe cikis seti de baktim bunlari alirken de uygun bisi bulamadm dio. Uygun derken 50 tl mis. Ben alirim teyze sagol dedmÖyle doktoru boğacaksın adama bak nasıl sinir oldumAyyy naylon body mi almış.. aman eksik kalsın hediyeleri
Allah korusun kiz tobe deKUMKUM06 Oktivus
ya allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ama inanın cokta takmamak lazım. Beklentiler insanı yorar cok beklenti içine girmeyin. Bu arada hamilesiniz zaten genetik olarak yatkınlık var onlara benzeyebilirler birde hırslanmayın hepten onların kopyası olur bebişlerimiz Allah muhafaza... gerek yok.
Eşimin bir abisi var pek kardeşler arasında sevilmez bencil bir tip. Eltimin küçükoğlu bu kaynımın aynısı tipi hıp demiş burnundan düşmüş. cocuk bile ben .... amcamın küçüğüm diyor :) Eltimde hep ona hayıflanır ben hamile iken eşimle bir iş yapıyorlardı gece gündüz evde mevzusu geçiyor bende cok hırslanıyordum kızıyordum. Cocuk ona benzedi diyo.
Evet canım acik acik demesede esimle bana cocugumuz olmuyor muamelesi yaptı hep 17.ayda hamile kaldim 17 ayda ne cektirdi kendimi berbat hissettirdi oglunu bile dusunmedi onada laf etti sadece bana etttigini sanarak düşün bir erkek icin daha zor üstüne diyen kisi annesi birde dusundukce nefret ediyorum
Cok sinir bozucu gercekten iyi sabretmissiniz cok uzucu ve sacma seyler baskasının cinsel hayatına karışmak kadar aptalca bisey yok. Benimki de evlenmeden 2-3 gun once hic beklemek yok hemen hemen ilk gun diyodu ben gülüp gectm tabi 1 yıl sonra istedik cocuk hemen oldu hamdolsun ama onlar hicbi zman istediğimizi bilmedi 3yıl beklycez dedk :)) bana diyodu o kdar beklemeyin sonra Allah korusun Rabbim aratmasın kızım filan ben de hemen yapıstryodum valla benlik bsy yok oglun istemiyo diye :)) oglu istemyo sandı o kdar zman iyi de oldu. Kaynanamı severm cok yardmcı olmustur hic hizmet dahi etmemismdr belki kendisine ama yne de kaynana iste. Ben de anca boyle arkadan is ceviriyom yuzune söylersem ben haksız olurum ondan boyle devam bakalım nereye kdar :) insallah biz bu kadar kınamayla boyle kaynana olmayız
kızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)
Bende yok malesefKızlar aşermeler başladı mıben çok fenayım canım ayran çorbası çekti kalktım yaptım oh miss
canım düşün benim beşiğimi bir arkadaşım alacak , bebek arabasını da diğer arkadaşım . Kalan ıvır zıvır kıyafet filan şimdiden yığdı tüm arkadaş grubum şükür . Bana da ne düğünde bir şey taktılar ne de evime bir çekirdek aldılar . Ayrıca bir de memur gelin bulduk diye borçlarını yıktılar . Hiçbir hakkımı helal etmiyorum . Ayrıca ben tedavi gördüğüm için adımı tabiki kısıra çıkardılar . 3 ameliyat 3 tüp bebek bize 100 bin liraya mal oldu . 1 kuruş dahi yardımları olmadı . Evet maddi olarak sıkıntılı durumdayız ama Allah a binlerce şükür evladım benimle . Bu arada bizimki ilk torun .kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
canım düşün benim beşiğimi bir arkadaşım alacak , bebek arabasını da diğer arkadaşım . Kalan ıvır zıvır kıyafet filan şimdiden yığdı tüm arkadaş grubum şükür . Bana da ne düğünde bir şey taktılar ne de evime bir çekirdek aldılar . Ayrıca bir de memur gelin bulduk diye borçlarını yıktılar . Hiçbir hakkımı helal etmiyorum . Ayrıca ben tedavi gördüğüm için adımı tabiki kısıra çıkardılar . 3 ameliyat 3 tüp bebek bize 100 bin liraya mal oldu . 1 kuruş dahi yardımları olmadı . Evet maddi olarak sıkıntılı durumdayız ama Allah a binlerce şükür evladım benimle . Bu arada bizimki ilk torun .kızlar sızler sımdı hazılrık yaparken babaanne dede destek olan var mı ben bu konuda bıraz sınırlıyım de kafama takıyorum stres oluyorum hormonların etkısı ıle . hersey lafta yaparlar ederler ama gercek hayatta ıcraat yok . evlenırken de oyle yaptılrar hıc bısye takmadılar almadılar ama lafta onlar yaptı herkese oyle dedıler . sımdı torun torun dedıler kac ay oldu sunu da bız alırız bunu da bız alırız demedıler hıc ıhtıyacım yok alırım ama buyuk olarak dede babaanne olarak destegı olması lazım degıl mı en azından denmez mı kızım besıgını bız alırız sen begen dıye bende ona gore butce hazırlarım dımı
Kızlar aşermeler başladı mıben çok fenayım canım ayran çorbası çekti kalktım yaptım oh miss
aynı durumlar ınan kı canım bıze de aynını yaptılar ıkı maassıznız memursunuz dedıler durdular hep ınan kı ben de helal etmıyorum gelıp gıttıkce maasımzın hesabını sordular bılmem ne yazık ne deyım kıcanım düşün benim beşiğimi bir arkadaşım alacak , bebek arabasını da diğer arkadaşım . Kalan ıvır zıvır kıyafet filan şimdiden yığdı tüm arkadaş grubum şükür . Bana da ne düğünde bir şey taktılar ne de evime bir çekirdek aldılar . Ayrıca bir de memur gelin bulduk diye borçlarını yıktılar . Hiçbir hakkımı helal etmiyorum . Ayrıca ben tedavi gördüğüm için adımı tabiki kısıra çıkardılar . 3 ameliyat 3 tüp bebek bize 100 bin liraya mal oldu . 1 kuruş dahi yardımları olmadı . Evet maddi olarak sıkıntılı durumdayız ama Allah a binlerce şükür evladım benimle . Bu arada bizimki ilk torun .
Bayramda sırf anlasınlar diye beşiği bir arkadaş alacak , arabayı da diğeri dedim . Sırf biz de bir eksiğini alalım ya da neyi kalıyor desinler diye . İnan utansınlar diye dedim . Ya da olur mu öyle şey biz varken niye başkası alıyor filan desinler diye :) Ben hep bebekte yün yorgan , yün döşek kullanacağım diyordum . Kaynanam olacak yaratık dedi ki arkadaşın beşiği alsın da ölçüleri ver ben yün döşeğini yorganını yaptırayım dedi . Ben de gerek yok senin verdiğin yün yorganı bir kez kullandık . Kıllarından arınmamız 1 ay sürdü dedim . Canım annem de şimdiden kız çeyizi gibi her şeyini hazırladı . Bozuk paralrı kumbaraya atıyor ki bebek doğana kadar biriksin künyesini alırım .
Ben hiçbir hakkımı helal etmiyorum onlara . Bu arada ne dolmuşum ya :)
olabılır belkı de zararı oldugunu dusunmedım bak hıcCanim ben ayrintiliya girmedim ama normal muayenelerde doktorum bazen yuzunu renkli gosteriyo uzun tutmuyo gosterip kapatiyo zararli diye muhtemelen o yuzden tamamen renkli gosterilmemistir
cok sogru dıyorsun canım da zoruma gıdıyor bazen ınan kıYok canım ya ben kimseden bir şey beklemiyorum yaparlarsa sagolsunlar yapmazlarsa çanları sağolsun 0 beklenti 100 de 100 mutluluk. Bosverrrr şu hayatta hiç kafana takilacak bir konu değil bu:)
suan ıtıbarı ıle ben susuyorum o zaman :)KUMKUM06 Oktivus
ya allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ama inanın cokta takmamak lazım. Beklentiler insanı yorar cok beklenti içine girmeyin. Bu arada hamilesiniz zaten genetik olarak yatkınlık var onlara benzeyebilirler birde hırslanmayın hepten onların kopyası olur bebişlerimiz Allah muhafaza... gerek yok.
Eşimin bir abisi var pek kardeşler arasında sevilmez bencil bir tip. Eltimin küçükoğlu bu kaynımın aynısı tipi hıp demiş burnundan düşmüş. cocuk bile ben .... amcamın küçüğüm diyor :) Eltimde hep ona hayıflanır ben hamile iken eşimle bir iş yapıyorlardı gece gündüz evde mevzusu geçiyor bende cok hırslanıyordum kızıyordum. Cocuk ona benzedi diyo.
aynen oyle gercekten...Kime yapıyoruz ediyoruz diyorlarsa sende "keşke babaanne ve dedesinden de bişeyler gelseydi" dersin. Boşver yapmazlarsa onların ayıbı.. Torun bu insanın hiç mi hevesi olmaz.
o zaman doktoru suclamayım ben tesekkur ederım canım :)Aynı benim yasadığımı yasamışsın canım. Siyah beyaz bakılmasının sebebi kemik olçumleri o şekilde yapılıyor. Yanı Siyah beyaz görüntü iskelet sistemini gösteriyor. Renkli ultrasonda biz bebek neye benziyor merak ettiğimizden bakıyorlar birde foto vermek için
Ben hergun yapmiyorum temizlik yawasca yapiyorum yaparsamda annem ben yaparim diyo bende kiyamiyorum sen ogluma bak ben yaparim diyorum ole yawas yawas yapiyorum canim usengeclik bende yok sabrim yok zaten kirli oldumu ilk 3 ay riskim vardi diye yapmamistim riskim gecti yaptmBende aşerme hiç olmuyor ama eskisi gib canım sürekli bişeyler çekiyor.
Ya kızlar bişey sorucam sizlere.. Ev temizliğini nasıl hallediyorsunuz? Ben resmen yapamıyorum üşenmek artı hemen gözüm kararıyor. Eşim yardımcı çağıralım diyor ama ben hala alışamadım o mevzuya. Tüm yakınlarım çağırıyor bi ben çağırmıyorum. Eşimle biz yapalım istiyorum ama dediğim gibi aşırı isteksizim ve hala hafifte olsa sürekli bulantım var. Bir de yere eğilerek bişeyler silmek riskli olur mu dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?