2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canim gözün aydin cok sevindim❤ heyecanlı heyecanli okudum mesajini valla boyu kilosu icin bisey dedi mi canim

İkimizde seceriz diye düşünüyorum canim. O kendi begendiklerini bana da der güzel mi diye Bide kasada da birlikte olursak ohh mis :) :)

Öyle düşünüyorum da bi de elini cebine atmazsa yandik :) cok mu alsam az mi alsam bilemiyorum

daha kötüsü alışveriş öncesi tüm harcamalar için Kocandan para almışsa... Bilmiyorum öyle bi imkan olur mu? benim kayınvalide cok uzakta karışmıyor sağolsun ne etliye ne sütlüye... ama böyle bir alışveriş durumu olsa kesin eşim onun cebine koyar da o almış gibi gösterirdi bana ne fesatım :))

Esime bi yerden biraz para gelcekti kayinvalidemde biliyor onla oğlana biseyler aliriz dedi bu cikacagimiz alisveriste. Oyleyse hic gelmesine gerek yok aslında
Bide benim canım kocam sağolsun hep elini cebinde gezer herseyi hemen kendi odemek ister

ya işte ne yapsın bu adamlar hak vermiyor değilim... Bende aynı şeyi kendi aileme yapıyorum kesinlikle onlara bişey harcatmıyorum. Harcasalarda bişekilde bi ihtiyaclarını karşılıyorum. aynı şeyi eşimde yapıyor haliyle... İmkan meselesi aslında ailelerin imkanı varsa harcatmalıyız kıyamıyoruz ama...

Ben hamile kaldigimda ailelere haber verirken mujdemi isterim deyip kayinvalidemden yatagini annemlerden de arabasını istemistim zaten geriye bize pek bisey kalmiyor

Ben hamile kaldigimda ailelere haber verirken mujdemi isterim deyip kayinvalidemden yatagini annemlerden de arabasını istemistim zaten geriye bize pek bisey kalmiyor

Çok akıllıca bak biz hiç akıl etmedik. Neyse zaten geçen hafta sonu eşimle bebğimizin oda takımını, park beşiğini ve puseti aldık biz. Başkada bişey almadık henüz. Mobilyaların taşınması montajı biraz zaman alıyor diye biraz erken oldu ama... birde mobilyada KDV indirimi bu ay son %10 ucuz şuan.

En masrafli olanlari almissiniz zaten canim. Bende bugün markette mama sandalyesi gördüm cok uugundu dayanamadim aldm esimde küvet görmüş onu da aldik. Annemlere de resmini attim. Herşeyini almayin hediye almak isteyenler ne alacak bir şey kalmiyo dedi. Cok da doğru aslinda

evet aynen biraz ufak tefek şeyleri bıraksaydınız elbet birileride bişeyler alacaklar... benim eksik cok :)) soran olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…