daha kötüsü alışveriş öncesi tüm harcamalar için Kocandan para almışsa... Bilmiyorum öyle bi imkan olur mu? benim kayınvalide cok uzakta karışmıyor sağolsun ne etliye ne sütlüye... ama böyle bir alışveriş durumu olsa kesin eşim onun cebine koyar da o almış gibi gösterirdi bana ne fesatım :))
Simdi hatırladım bugün rüyamda şu buhar makineleri varya evde nem icin onu gördüm ayarlamaya su doldurmaya çalışıyordum Allahim o kadar araştırıp bakarsam bebe şeylerine tabi rüyama girer birde erkek bebek görmüştüm onu da şimdi hatırladım cok tatliydi masaAllah ama kimin bebesiydi onu bilmiyorum
Ben daha hiç bir şey almadım sağolsun ananemiz bi çok şey almış
-Babanemiz ?
-Tabiki daha hiç birşey almadı
-Alır mı ?
-Allah bilir
Eşim dedi ki bak sakın düğünde olduğu gibi bebek için de annemlerden beklenti içine girme çünkü hiç birşey yapmazlar sonra üzülürsün..
bende o gün bugündür sıfır beklenti içindeyim yaparsa kendi bilir yapmazsa yine kendi bilir çok da tın
Ben daha hiç bir şey almadım sağolsun ananemiz bi çok şey almış
-Babanemiz ?
-Tabiki daha hiç birşey almadı
-Alır mı ?
-Allah bilir
Eşim dedi ki bak sakın düğünde olduğu gibi bebek için de annemlerden beklenti içine girme çünkü hiç birşey yapmazlar sonra üzülürsün..
bende o gün bugündür sıfır beklenti içindeyim yaparsa kendi bilir yapmazsa yine kendi bilir çok da tın
Çok teşekkür ederim canım ben de çok heyecanlıydım :) Boyumuz 24,3 kilo 400 gram. Bayramdan önce 160 gramdı bayağı büyümüş ❤ benim satımla uyumlu değil haftam 20+6 çıktı
Çok teşekkür ederim canım ben de çok heyecanlıydım :) Boyumuz 24,3 kilo 400 gram. Bayramdan önce 160 gramdı bayağı büyümüş ❤ benim satımla uyumlu değil haftam 20+6 çıktı
daha kötüsü alışveriş öncesi tüm harcamalar için Kocandan para almışsa... Bilmiyorum öyle bi imkan olur mu? benim kayınvalide cok uzakta karışmıyor sağolsun ne etliye ne sütlüye... ama böyle bir alışveriş durumu olsa kesin eşim onun cebine koyar da o almış gibi gösterirdi bana ne fesatım :))
kızlar merhaba ,
hatırlarsanızz bahsetmiştim kaşıntılarımı ve sonuçta safrada taş cıktı. suan sıkı bır şekilde takip ediliyorum
eğer sizlerinde en ufak bir kaşıntısı var ise lütfen doktora gidi sağlık ocagına gidin kan verin. karaciğer enzimlerinize baktırın. kaşıntı diyip geçmeyin önemsiz bir durum değil çünkü.
kızlar merhaba ,
hatırlarsanızz bahsetmiştim kaşıntılarımı ve sonuçta safrada taş cıktı. suan sıkı bır şekilde takip ediliyorum
eğer sizlerinde en ufak bir kaşıntısı var ise lütfen doktora gidi sağlık ocagına gidin kan verin. karaciğer enzimlerinize baktırın. kaşıntı diyip geçmeyin önemsiz bir durum değil çünkü.
Amin hepimize inşallah :) gerçekten çok memnun kaldım ben ayrıntılı ultrasondan ve konuşulan fiyatlardan sonra Harika bir fiyat verdiler bana hiç sesimizi çıkartmadık bizde ve gerçekten çok iyi bir doktordu :) İstanbul'da olan varsa hani yol falan dert etmem derse yönlendireyim hemen ben sabah aradım öğleden sonrası için randevu aldım
Ben hamile kaldigimda ailelere haber verirken mujdemi isterim deyip kayinvalidemden yatagini annemlerden de arabasını istemistim zaten geriye bize pek bisey kalmiyor
Peki yere eğilerek yapıyor musun temizlik? Birde çamaşır suyu vb şeyleri kullanıyor musun?[/QUOTEkullaniyorum canim viledayla siliyorum e makinayla supurdugumde egiliyorum sadece hergun yapmiyorum kirl supurmeyi tvaleti ykrm evi toplarim hergun bunlar digerleri cok kirlendimi oda kirlenmiyo bile surekli annemdeyim diye canim
Kızlar doktordan omega 3 yazmasını istemiştim balık yiyemiyorum diye o da tamam dedi ama unutmuş. Ben de imom aldım kan ilacı ve magnezyum da kullanıyorum hepsi fazla mı gelir. Ceviz yemekten bıktım bi de yeterli mi değil mi hep aklımda soru işareti vardı. İmom kullanan var mı
Kızlar doktordan omega 3 yazmasını istemiştim balık yiyemiyorum diye o da tamam dedi ama unutmuş. Ben de imom aldım kan ilacı ve magnezyum da kullanıyorum hepsi fazla mı gelir. Ceviz yemekten bıktım bi de yeterli mi değil mi hep aklımda soru işareti vardı. İmom kullanan var mı