2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

sanki benim eşimi tarif ettin:))

Simdi hatırladım bugün rüyamda şu buhar makineleri varya evde nem icin onu gördüm ayarlamaya su doldurmaya çalışıyordum Allahim o kadar araştırıp bakarsam bebe şeylerine tabi rüyama girer birde erkek bebek görmüştüm onu da şimdi hatırladım cok tatliydi masaAllah ama kimin bebesiydi onu bilmiyorum

Ben daha hiç bir şey almadım sağolsun ananemiz bi çok şey almış
-Babanemiz ?
-Tabiki daha hiç birşey almadı
-Alır mı ?
-Allah bilir

Eşim dedi ki bak sakın düğünde olduğu gibi bebek için de annemlerden beklenti içine girme çünkü hiç birşey yapmazlar sonra üzülürsün..
bende o gün bugündür sıfır beklenti içindeyim yaparsa kendi bilir yapmazsa yine kendi bilir çok da tın

doğru yoldasın arkadaşım...

Canim gözün aydin cok sevindim❤ heyecanlı heyecanli okudum mesajini valla boyu kilosu icin bisey dedi mi canim

Çok teşekkür ederim canım ben de çok heyecanlıydım :) Boyumuz 24,3 kilo 400 gram. Bayramdan önce 160 gramdı bayağı büyümüş ❤ benim satımla uyumlu değil haftam 20+6 çıktı

Çok teşekkür ederim canım ben de çok heyecanlıydım :) Boyumuz 24,3 kilo 400 gram. Bayramdan önce 160 gramdı bayağı büyümüş ❤ benim satımla uyumlu değil haftam 20+6 çıktı
Seninde mi geriden geliyor canım masaAllah haftasına göre gramı boyu iyi prensesin subhanAllah

Ayy bizim kocalarımızın kardeş olma imkanı var mı benimki de evlenmeden önce annesinden hediyeler getiriyordu meğersem o alıyormuş

Ayy bizim kocalarımızın kardeş olma imkanı var mı benimki de evlenmeden önce annesinden hediyeler getiriyordu meğersem o alıyormuş

Hayırlı evlatlar kocalarımız, Görüyorsun dimi elin kızına mahçup etmiyorlar ailelerini... İnşallah bizim evlatlarımızda öyle olur:))

Evet iki hafta fark var bazen bire düşüyor. Çok sağ olasın doktor da haftasına göre iyi dedi ❤ tombiş kızım benim ❤
MasaAllah canım sağlıklı olsunlarda benimde 11 gün kadar fark var
Benim kız minnak olcak küçücük sizinkilere göre teyzesi

kızlar merhaba ,
hatırlarsanızz bahsetmiştim kaşıntılarımı ve sonuçta safrada taş cıktı. suan sıkı bır şekilde takip ediliyorum
eğer sizlerinde en ufak bir kaşıntısı var ise lütfen doktora gidi sağlık ocagına gidin kan verin. karaciğer enzimlerinize baktırın. kaşıntı diyip geçmeyin önemsiz bir durum değil çünkü.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Canim ben daha randevu almadim ayrintili icin de acaba sen hangi dr.a gittin ve ne kadar ödediniz acaba?

K

Kızlar doktordan omega 3 yazmasını istemiştim balık yiyemiyorum diye o da tamam dedi ama unutmuş. Ben de imom aldım kan ilacı ve magnezyum da kullanıyorum hepsi fazla mı gelir. Ceviz yemekten bıktım bi de yeterli mi değil mi hep aklımda soru işareti vardı. İmom kullanan var mı

Bende ceviz yemekten bıktım yaa
Bırakmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…