2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oh ne güzel acımak yok erkeklere :))

yanne
Canım yazdığından sonra kvyi kafamdan atmaya karar verdim dusunmicem hic sey yapmicam aman benzemesin esimin ailesine Allah korusun korktm valla

Bu düşünce bile yetebilir canım :) ben gebe kaldığımdan beri öncesinde huyu suyu hoşuma gitmeyen herkesi bir sever oldum bir sever şaşarsın... ama annemden babamdan eşimden hep şikayet ediyorum çekerse onlara çeksin :))))

Supermis canım izindeyim bende bunu yapıcam

Kız anneleri basenlerden kilo alır diyorlar basenleriniz nasıl acaba benim baya büyüdü üst bacaklarda çok yağlandı

Benim elma vücut kiloyu sadece gobekten alırdım hayatımda ilk defa popom büyüdü ama basenler aynı olunca geriye çıktı gibi geliyor

Kuzenim doğuma gidiyormus haberini aldım nasıl heyecanlandim ya sanki kendim gibi hamile oldugumdan heralde simdi sırada ben varım akrabalarda ve onunda kızı olucak prenses geliyor Allahim sağlıkla dogsun insaAllah darısı bizlerin başına

Allah yardımcısı olsun canım bu avazda kurtarsın

Bizde haftaya carsamba kayinvalidecimmle alisverise cikcakmisiz inşallah beni sasirtir diyorum.
Olmadi annemlerle eğlene eğlene yapariz :) kasıma kadar herşeyi alinmis olsun istiyorum erken doğum ihtimaline karşı.
Allah Allah kaynanayla
Listen hazır mı yaz her şeyi acıma alsın

Bizde haftaya carsamba kayinvalidecimmle alisverise cikcakmisiz inşallah beni sasirtir diyorum.
Olmadi annemlerle eğlene eğlene yapariz :) kasıma kadar herşeyi alinmis olsun istiyorum erken doğum ihtimaline karşı.
Kaynanam cok süslü ben sade severim abarti sevmem zevklerimiz uyusmuyor kendi ne aliyorsa alsin ben gitmek istemiyorum onla alışverişe annemle gitcem kusura bakmasin insaAllah hep kendi begendiklerini degil senin begendiklerinide alir canım
Bende Kasım sonuna kadar herseyo halletmis olmak istiyorum malum havalar soguyucak agirlasicam falan uzun uzun dolasamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…