hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ınsallahBende ilk gelinim benmkide ilk torun kizi da yok ama benden baska gelini var. Oda hamile. O biraz degisik. Yuzlerine cok guluyo annecim annecim die dolanio. Ona daha farkli davraniolar o yuzden. Ayrintiliyi bende hic bole hayal etmemistim ama napcan iste
haha Allah elı acık kaynana kayınbaba versın cok amın :)Ben gecen eşimin ağzını aradım :) bebek için şöyle kocaman bir altın yastığı alalım dedesi babannesi zengin nasıl olsa dedim. Eşim öyle güldü ki güzel hayaller kuruyorsun dedi. bir daha evlenirsem önce kaynanamı kaynatamı seçicem dedim
cok sogru dıyorsun canım da zoruma gıdıyor bazen ınan kıYok canım ya ben kimseden bir şey beklemiyorum yaparlarsa sagolsunlar yapmazlarsa çanları sağolsun 0 beklenti 100 de 100 mutluluk. Bosverrrr şu hayatta hiç kafana takilacak bir konu değil bu:)
Peki yere eğilerek yapıyor musun temizlik? Birde çamaşır suyu vb şeyleri kullanıyor musun?Ben hergun yapmiyorum temizlik yawasca yapiyorum yaparsamda annem ben yaparim diyo bende kiyamiyorum sen ogluma bak ben yaparim diyorum ole yawas yawas yapiyorum canim usengeclik bende yok sabrim yok zaten kirli oldumu ilk 3 ay riskim vardi diye yapmamistim riskim gecti yaptm
Merhaba heyecanlı anne :) bende dün girdim ayrıntılıya normalde hergün burada düzenli bir şekilde yazılanları okuyordum ama başka telaşlarımız olunca biraz geri kaldım şimdi senin yazdığını görünce bende hemen başka bir heyecanlı olarak yazayım dedim. Renkli olması sadece bizler açısından fark ediyor doktor yine göreceğini aynı şekilde görüyor, yaklaşık 40-45 dakika sürdü bizim kontrolümüz doktor herşeyi önce kendisi gördü sonra tüm el ayak parmaklarını tek tek saydı gösterdi hatta bak net gözükmüyor biraz hareket etsin tekrar göstereceğim dediği anlar bile oldu. Sadece ilk başta 23 haftalık olması gerekiyor ama şu anda 21+6 diye başlamıştı kontrole ama en son bu bebek çok sağlıklı herşeyi normal artı normal diye bitirdi çok şükür . 2 sayfa rapor ve bir kucak dolusu da ultrason çıktısı verdi :)kızlar bız dun ayrıntılı ultrasonu gırdık ama ben sankı cok verım alamadım bekledıgım gıbı yada hayal ettıgım gıbı degıldı. oncelıkle gıdenler hep renklı mı bakıldı sızın bebegınıze bızımkı heep sıyah beyaz baktı klasık baktı yuze gelınce renklı oldu ama yuzu net olmadıgı ıcın foto alamadık on gun ıcınde bır daha bakalım dedı elıme de bı belge vermedı ozele gıdıyorum paket aldım sureklı gorusuyruz o yuzden mı bılemedım benı bı rahatlatın :) sukur dıger turlu sıkıntımız yok saglıklı yavrum ama ben bılemedım ıste :)
InsaAllah canım bende yüzünü cok merak ediyorum pozisyon yakalanirsa süper olur arkadaslarin paylaştiklarini görünce ozenmiyor degilim bizde görelim insaAllahaynen soyelyecegım ınsallah yuzunu net gosterırse yavrum ınsallah :))) o kadar para verıp de ıstedıgım etkıyı gormek almak ıstuıyırum
Hic üzülme bile canım takma kafana karismiyor olmalarida bir yerde iyi benceaynen oyle ama ıste ınsanın canı ıskılıyor cevremde gordukce kafaya takıyorum uzuluyorum ne bıleyım
Ayy ne iyi doktormus o öyleMerhaba heyecanlı anne :) bende dün girdim ayrıntılıya normalde hergün burada düzenli bir şekilde yazılanları okuyordum ama başka telaşlarımız olunca biraz geri kaldım şimdi senin yazdığını görünce bende hemen başka bir heyecanlı olarak yazayım dedim. Renkli olması sadece bizler açısından fark ediyor doktor yine göreceğini aynı şekilde görüyor, yaklaşık 40-45 dakika sürdü bizim kontrolümüz doktor herşeyi önce kendisi gördü sonra tüm el ayak parmaklarını tek tek saydı gösterdi hatta bak net gözükmüyor biraz hareket etsin tekrar göstereceğim dediği anlar bile oldu. Sadece ilk başta 23 haftalık olması gerekiyor ama şu anda 21+6 diye başlamıştı kontrole ama en son bu bebek çok sağlıklı herşeyi normal artı normal diye bitirdi çok şükür . 2 sayfa rapor ve bir kucak dolusu da ultrason çıktısı verdi :)
Zorbuisler
Hepsi ayri bir alem işte canım onu bende düşünmüyor degilim acaba ben nasıl olucam gelinim olunca beni sevicekmi veya damadim falan ama ders oluyor neler hissettigimden yasadigimdan yola cikarak ona göre davranirm keske herkes oyle dusnse benimki kendi kaynanasi gelince surat eyer gorsen nasil sey yapar ee sende beni kirdin o kadar bende sana aynisinimi yapayım bana kötü örnek oluyor farkinda degil
Amin hepimize inşallah :) gerçekten çok memnun kaldım ben ayrıntılı ultrasondan ve konuşulan fiyatlardan sonra Harika bir fiyat verdiler bana hiç sesimizi çıkartmadık bizde ve gerçekten çok iyi bir doktordu :) İstanbul'da olan varsa hani yol falan dert etmem derse yönlendireyim hemen ben sabah aradım öğleden sonrası için randevu aldımAyy ne iyi doktormus o öylemaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına aldırsin
Amin hepimize inşallah :) gerçekten çok memnun kaldım ben ayrıntılı ultrasondan ve konuşulan fiyatlardan sonra Harika bir fiyat verdiler bana hiç sesimizi çıkartmadık bizde ve gerçekten çok iyi bir doktordu :) İstanbul'da olan varsa hani yol falan dert etmem derse yönlendireyim hemen ben sabah aradım öğleden sonrası için randevu aldımAyy ne iyi doktormus o öylemaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına aldırsin
Bende aşerme hiç olmuyor ama eskisi gib canım sürekli bişeyler çekiyor.
Ya kızlar bişey sorucam sizlere.. Ev temizliğini nasıl hallediyorsunuz? Ben resmen yapamıyorum üşenmek artı hemen gözüm kararıyor. Eşim yardımcı çağıralım diyor ama ben hala alışamadım o mevzuya. Tüm yakınlarım çağırıyor bi ben çağırmıyorum. Eşimle biz yapalım istiyorum ama dediğim gibi aşırı isteksizim ve hala hafifte olsa sürekli bulantım var. Bir de yere eğilerek bişeyler silmek riskli olur mu dersiniz?
Aynen oyleymis canım bakalim o günlere saglikla erelimde iyi oluruz benceAaah ahh evlenince aileler de evleniyo derlerdi de inanmazdım aynen de öyleymiş insallah biz harikulade kaynanişler oluruz :)
Sevindim canım benim masaAllah prensese ayrintili tarihimi yakin benim 2si heyecanli bekleyişKızlar muayeneden çıktım. Bebişim çok iyi şükürler olsun. 3lu testimiz çok güzel. Kız olduğunu onayladık ❤ 5 ekime ayrıntılı ultrason tarihi aldım. Ama doktor 15 dakikadan fazla inceledi. Ayrıntılı yapılacak ama ben de inceledim gayet sağlıklı dedi. İlk defa doktorumun gülümsediğini gördüm. Bebişim çok hareketliydi kendisine sarılıp yuvarlanıyordu . Doktor da güldü ben de. Çok mutluyum inşallah diğer arkadaşlar da güzel haberler almışınızdır ❤❤
Riskin yoksa her işini kendin yapabilirsin canım ben bu sene salcaya kadar her şeyi tek başıma yaptım halılar kaldı onlarıda yikasam işim bitiyor bebisi bekleyecem artıkBende aşerme hiç olmuyor ama eskisi gib canım sürekli bişeyler çekiyor.
Ya kızlar bişey sorucam sizlere.. Ev temizliğini nasıl hallediyorsunuz? Ben resmen yapamıyorum üşenmek artı hemen gözüm kararıyor. Eşim yardımcı çağıralım diyor ama ben hala alışamadım o mevzuya. Tüm yakınlarım çağırıyor bi ben çağırmıyorum. Eşimle biz yapalım istiyorum ama dediğim gibi aşırı isteksizim ve hala hafifte olsa sürekli bulantım var. Bir de yere eğilerek bişeyler silmek riskli olur mu dersiniz?
Aa bitti mi benim ki yeni başladı canım her gün bir seyler istiyorum yedikten sonrada bebiş halay çekiyor demek ki onun canı istiyormuşKız aşerme ayları bitti seninki can çekmedir. Hem yemek ismi vermeyecektik hani
Ben egilince sırtım ağrıyor bu zamanda egilmeyi gerektirecek pek iş kalmadi ama mecbur olsam yapıyorum canım deterjanları da maalesef kullanmak zorunda kalıyorumPeki yere eğilerek yapıyor musun temizlik? Birde çamaşır suyu vb şeyleri kullanıyor musun?
Resim isterizMerhaba heyecanlı anne :) bende dün girdim ayrıntılıya normalde hergün burada düzenli bir şekilde yazılanları okuyordum ama başka telaşlarımız olunca biraz geri kaldım şimdi senin yazdığını görünce bende hemen başka bir heyecanlı olarak yazayım dedim. Renkli olması sadece bizler açısından fark ediyor doktor yine göreceğini aynı şekilde görüyor, yaklaşık 40-45 dakika sürdü bizim kontrolümüz doktor herşeyi önce kendisi gördü sonra tüm el ayak parmaklarını tek tek saydı gösterdi hatta bak net gözükmüyor biraz hareket etsin tekrar göstereceğim dediği anlar bile oldu. Sadece ilk başta 23 haftalık olması gerekiyor ama şu anda 21+6 diye başlamıştı kontrole ama en son bu bebek çok sağlıklı herşeyi normal artı normal diye bitirdi çok şükür . 2 sayfa rapor ve bir kucak dolusu da ultrason çıktısı verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?