2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ınsallah

haha Allah elı acık kaynana kayınbaba versın cok amın :)

Yok canım ya ben kimseden bir şey beklemiyorum yaparlarsa sagolsunlar yapmazlarsa çanları sağolsun 0 beklenti 100 de 100 mutluluk. Bosverrrr şu hayatta hiç kafana takilacak bir konu değil bu:)
cok sogru dıyorsun canım da zoruma gıdıyor bazen ınan kı

Peki yere eğilerek yapıyor musun temizlik? Birde çamaşır suyu vb şeyleri kullanıyor musun?

Merhaba heyecanlı anne :) bende dün girdim ayrıntılıya normalde hergün burada düzenli bir şekilde yazılanları okuyordum ama başka telaşlarımız olunca biraz geri kaldım şimdi senin yazdığını görünce bende hemen başka bir heyecanlı olarak yazayım dedim. Renkli olması sadece bizler açısından fark ediyor doktor yine göreceğini aynı şekilde görüyor, yaklaşık 40-45 dakika sürdü bizim kontrolümüz doktor herşeyi önce kendisi gördü sonra tüm el ayak parmaklarını tek tek saydı gösterdi hatta bak net gözükmüyor biraz hareket etsin tekrar göstereceğim dediği anlar bile oldu. Sadece ilk başta 23 haftalık olması gerekiyor ama şu anda 21+6 diye başlamıştı kontrole ama en son bu bebek çok sağlıklı herşeyi normal artı normal diye bitirdi çok şükür . 2 sayfa rapor ve bir kucak dolusu da ultrason çıktısı verdi :)

aynen soyelyecegım ınsallah yuzunu net gosterırse yavrum ınsallah :))) o kadar para verıp de ıstedıgım etkıyı gormek almak ıstuıyırum
InsaAllah canım bende yüzünü cok merak ediyorum pozisyon yakalanirsa süper olur arkadaslarin paylaştiklarini görünce ozenmiyor degilim bizde görelim insaAllah

aynen oyle ama ıste ınsanın canı ıskılıyor cevremde gordukce kafaya takıyorum uzuluyorum ne bıleyım
Hic üzülme bile canım takma kafana karismiyor olmalarida bir yerde iyi bence

yanne
Canım yazdığından sonra kvyi kafamdan atmaya karar verdim dusunmicem hic sey yapmicam aman benzemesin esimin ailesine Allah korusun korktm valla

Ayy ne iyi doktormus o öyle maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına aldırsin

Zorbuisler
Hepsi ayri bir alem işte canım onu bende düşünmüyor degilim acaba ben nasıl olucam gelinim olunca beni sevicekmi veya damadim falan ama ders oluyor neler hissettigimden yasadigimdan yola cikarak ona göre davranirm keske herkes oyle dusnse benimki kendi kaynanasi gelince surat eyer gorsen nasil sey yapar ee sende beni kirdin o kadar bende sana aynisinimi yapayım bana kötü örnek oluyor farkinda degil

Aaah ahh evlenince aileler de evleniyo derlerdi de inanmazdım aynen de öyleymiş insallah biz harikulade kaynanişler oluruz :)

Amin hepimize inşallah :) gerçekten çok memnun kaldım ben ayrıntılı ultrasondan ve konuşulan fiyatlardan sonra Harika bir fiyat verdiler bana hiç sesimizi çıkartmadık bizde ve gerçekten çok iyi bir doktordu :) İstanbul'da olan varsa hani yol falan dert etmem derse yönlendireyim hemen ben sabah aradım öğleden sonrası için randevu aldım

Amin hepimize inşallah :) gerçekten çok memnun kaldım ben ayrıntılı ultrasondan ve konuşulan fiyatlardan sonra Harika bir fiyat verdiler bana hiç sesimizi çıkartmadık bizde ve gerçekten çok iyi bir doktordu :) İstanbul'da olan varsa hani yol falan dert etmem derse yönlendireyim hemen ben sabah aradım öğleden sonrası için randevu aldım

Cumartesi eşim süpürüp siliyor sağolsun. Hafta içi arada nevresim falan değiştirme mutfağı çektirme gibi işleri de yapıyor. Pazar günü de alışveriş ve gezme
Yemek bulaşık bana ait. Ama camlar kapılar ve mutfak dolapları için kadın çağırmayı düşünüyorum. Eşim yaparım dedi ama kıyamam ❤

Kızlar muayeneden çıktım. Bebişim çok iyi şükürler olsun. 3lu testimiz çok güzel. Kız olduğunu onayladık ❤ 5 ekime ayrıntılı ultrason tarihi aldım. Ama doktor 15 dakikadan fazla inceledi. Ayrıntılı yapılacak ama ben de inceledim gayet sağlıklı dedi. İlk defa doktorumun gülümsediğini gördüm. Bebişim çok hareketliydi kendisine sarılıp yuvarlanıyordu . Doktor da güldü ben de. Çok mutluyum inşallah diğer arkadaşlar da güzel haberler almışınızdır ❤❤

Aaah ahh evlenince aileler de evleniyo derlerdi de inanmazdım aynen de öyleymiş insallah biz harikulade kaynanişler oluruz :)
Aynen oyleymis canım bakalim o günlere saglikla erelimde iyi oluruz bence

Sevindim canım benim masaAllah prensese ayrintili tarihimi yakin benim 2si heyecanli bekleyiş

Riskin yoksa her işini kendin yapabilirsin canım ben bu sene salcaya kadar her şeyi tek başıma yaptım halılar kaldı onlarıda yikasam işim bitiyor bebisi bekleyecem artık

Peki yere eğilerek yapıyor musun temizlik? Birde çamaşır suyu vb şeyleri kullanıyor musun?
Ben egilince sırtım ağrıyor bu zamanda egilmeyi gerektirecek pek iş kalmadi ama mecbur olsam yapıyorum canım deterjanları da maalesef kullanmak zorunda kalıyorum

Resim isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…