2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugün çok yoruldum ev yıka hali yika temizlik falan saolsun annem ve kardeşim elimi biseye vurma ma izin vermedi ama sanki herşeyi ben yapmisim gibi yoruldum sevgili suratsız kaynana kiliklida temizlik yapıcağımi görünce evden gitti bitince geldi hanim efendi kardeşinin temizliğini yapmış sonrada gelip kızının kini yaptı banada daha bitmedimi diye soruyor dalga geçer gibi bugün daha çok nefret etmeye başladım

Canm ben kullaniorum. Ekstradan kan ilaci ve devit 3 de kullaniorum.

Selam bayanlar... Bugun benim pertim çıktı resmen. evde misafirlerim vardi. iyiki evde tam temizlik yapmamisim halilari yikamaya göndermemişim. yoksa oturur bir guzel aglardim herhalde...
Yarin benim.icinde büyük gün. dr. randevum var. ayrintiliya hemen yonlendiriyomus. heyecan tavan yapmış durumda.

Bu arada öğretmen olanlara soruyorum. Kızlar nobet işini naptiniz? Bana bir aylik nobet yazmışlar. Ama haftaya 24 haftalık oluyorum... Müdür yardimcimiz doguma 3 ay kala birakiliyo diyor. ben 24 haftalik biliyorum...

Bu arada öğretmen olanlara soruyorum. Kızlar nobet işini naptiniz? Bana bir aylik nobet yazmışlar. Ama haftaya 24 haftalık oluyorum... Müdür yardimcimiz doguma 3 ay kala birakiliyo diyor. ben 24 haftalik biliyorum...

Yönetmeliğin 44. maddesine göre
"(7) Hamile öğretmenlere, doğuma üç ay kala ve doğumdan itibaren bir yıl süre ile nöbet görevi verilmez."

Evet, md yardımcınız doğru söylemiş, son 3 ay kala nöbet görevini bırakabilirsiniz

Benim eşim hiç bir şey atmaz baskasina vermez tam bir toplayici bugun işe gitmedim.Bazalarin altinda ne var be yok destim kizimin eşyalarini ayikladim oglumun kullabileceklerini ayirip digerlerini apt. Gorevlimize verdim.eşim duysa onlarin anisi var........ diye kiyamet koparir cok yoruldum ancak evim tertemiz ......resmen operasyon yaptim evde......

24 haftalıktır diye rapor aldım doktorumdan,dün idareyr verdim.Idare ediverseler ya ne sacma.22.haftada da zor olur

Bu arada ben deli alisveris yapmisim bi ates olcer bir de küvet almam gerekiyor....sadece çogunu trendyoldan aldim en son astronat aldim yine trendyoldan cok uygun mutlaka bakin chicco da 125 tl lik alisverise ekstra 25 lira indirim var tulumlar falan geldi çok kaliteli bi de yüzde yüz pamuk ama bilinmeyen bir markadan aldim corap badi falan onda da 100e 30 tl vardi o bitti ama chicco devam ediyor.....alisveris sayfasinin linki var mi ? Alabilirmiyim

Benmki de evde gereksiz gorse inan beni bile atar ise yaramayan tek bi esyaya tahammulu yok

canim ven oglumda 24. haftadayken rapor aldim 24 haftaliktir diye. ondan sonra bana nobet yazmadilar. diger arkadaslarada sordum 24 haftalik dediler. kafam karisti..

Eve geldim cok şükür kizlar oğlumun durumu iyiymis 24.5 cm boyu ve kilosu da 375 grammis

Kanama olmasin diye içtiğim hapi da kesti vitamin kan hapini falan da sordum onlar doğuma kadar devammis

Ayyy maşallah benim bebeto ile senin bebeto çok yakinnnnnnnn:) nazarlardan saklasin Allahim:)

bende kiz kardesim buradaydi. oglumunkileri çıkardım hep ara renkler almışım. onlari yıka ütüle yapip kaldirdim. erkek cocugunun giyineeklerini de hurca doldurdum verilecek yerler ciktikca verecegim. inan bazi urunlerde etiketi bile duruyo...

Eve geldim cok şükür kizlar oğlumun durumu iyiymis 24.5 cm boyu ve kilosu da 375 grammis

Kanama olmasin diye içtiğim hapi da kesti vitamin kan hapini falan da sordum onlar doğuma kadar devammis
maşallah canım oglusuna...bakalim bende merakla beklemedeyim. yarin 14.30 da da benim randevum...

canım benim hangi hastane doktorunun adi nedir veee fiyatı nekadar ödedin heycanla merakla sorayim dedim..
maşallah sübhanallah allahim korusun bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah kardeşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…