Kızlar biz doktordan geldik randevumuz geç saatte olduğu için anca döndük eve. Bebeğim iyi çok şükür 370 gr olmuş ponçik Organ gelişimleri vs hepsi yolunda Allah'a şükür. Bir handikapı daha atlattık. Şeker yüklemesini sordum yapılması gerekiyor dedi. Meyve çok tüketiyordum ben, hamileler meyveye çok yükleniyor ama meyve demek şeker deposu demek dedi. Yatmadan önce süt içilmesini ve yatağa tok girilmesini doğru bulmuyorum dedi bir de.
Kızlar biz doktordan geldik randevumuz geç saatte olduğu için anca döndük eve. Bebeğim iyi çok şükür 370 gr olmuş ponçik Organ gelişimleri vs hepsi yolunda Allah'a şükür. Bir handikapı daha atlattık. Şeker yüklemesini sordum yapılması gerekiyor dedi. Meyve çok tüketiyordum ben, hamileler meyveye çok yükleniyor ama meyve demek şeker deposu demek dedi. Yatmadan önce süt içilmesini ve yatağa tok girilmesini doğru bulmuyorum dedi bir de.
Bende öyleyim ve aramizda en büyük sorun hep bu olmustur genelde annesi veya babasiyla atariz etki dagiliyor boylece evi annesiyle büroyu babasiyla ayikliyorum....yoksa 10 yil once akdigi notu bile saklar suana kadar tasinmalarda iyi ayiklamistik ancak 5 yildir ayni evdeyiz yigildi ev bugun buyuk temizlik oldu....
Bu arada öğretmen olanlara soruyorum. Kızlar nobet işini naptiniz? Bana bir aylik nobet yazmışlar. Ama haftaya 24 haftalık oluyorum... Müdür yardimcimiz doguma 3 ay kala birakiliyo diyor. ben 24 haftalik biliyorum...
İdare bazen "idare" etmekten aciz oluyor canım inşallah zorluk çıkarmazlar. Ama hem kendi okulumda hem çevremden duyduğum arkadaşlarım 24 dolunca bıraktılar.
Ben resmiyetteki uygulamayı yazdım, idareniz inisiyatif kullanmış olabilir dolayısıyla her idare de aynı yaklaşmayabilir. Bilgilendirme amaçlı tamamen, ama yönetmelikte ay değil de hafta üzerinden kesin bir zaman belirtilseydi uygulamada daha kesinlik olurdu mutlaks
İdare bazen "idare" etmekten aciz oluyor canım inşallah zorluk çıkarmazlar. Ama hem kendi okulumda hem çevremden duyduğum arkadaşlarım 24 dolunca bıraktılar.
Demek ki boyu kilosu gayet normal canim :) doktorum kilosunu olcmeden demisti zaten bu hafta 350 gram olmasi lazim diye 41 kere maşallah oğullarimiza :)
40 mevlidi neymiş öğrendim. ama ben yapmayacağım. 40 günlük bebeğin o kadar mikroba maruz kalmasını istemem. bu zamana kadar çevremde ve akrabalarımda yapanı görmedim zaten sanırım son zamanlarda popüler olmuş bir uygulama.. bi de sadece yakın cevremizi çağırsak 100 kişi olur. hatta mevlidde protokol olur :)