2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugün doktorumun verdiği hamile beslenme menüsü;

SABAH

1 çay bard portakal suyu veya ıhlamur şekersiz

1 haşlanmış yumurta

1 dilim kaşar veya beyaz peynir

1 tatlı kaşıüı pekmez

5 zeytin

2 etimek büyüklüğünde tam buğday ekmeği

ARA

1 büyük meyve

2 kuru kayısı

ÖĞLE

150 gr (5 yumurta büyüklüğünde) kırmızı et, balık, tavuk

1 porsiyon sebze yemeği

Karışık salata

1 porsiyon çorba/pilav/makarna/1 dilim fırın böreği

1 etimek büyüklüğünde tam buğday ekmeği

ARA

1 büyük meyve

AKŞAM

1 porsiyon sebze veya kurubaklagil yemeği

Karışık salata

1 porsiyon çorba/pilav/makarna/1 dilim fırın böreği

1 etimek büyüklüğünde tam buğday ekmeği

GECE

1 su bardağı süt

2 ceviz veya 10 fındık

2 kuru kayısı 1 adet hurma

2.üç ay ilave alınması gereken kalori 260-350

3.üç ay ilave alınması gereken kalori 450-500

Buradakinden daha fazla süt ürünü ve meyve tüketiyorum. Daha az corba tüketiyorum. Pilav yemiyorum ama haftada bir kere makarna yiyorum. Ekmek sabah 1 dilim ancak yiyorum. Protein ve karbonhidratı bayağı az aldığımı fark ettim. Haftaya kendi diyetisyenime gideceğim bakalım o ne verecek.sizinle paylaşırım..

Bunlari yersek duba gibi oluruz be

L Lilyumm_ canım bende seni merak etmiştim yazmadı diye
Güzel büyümüş masallah sağlığı da yerindeymiş
Memnun kaldın değil mi
Yüzünden güzel resim yakalayabildi mi
Çok memnun kaldım canım hiç susmadan anlatıyor Zeki Bey. Şu şöyle olsaydı bu olurdu ama olmadığı için sorun yok şeklinde her organı tek tek anlattı çok net bir fotoğraf yakaladı Kliniğinde daha ayrı, daha özel muamele yapıyor bunu fark ettim

Aynen canım sanki tıp fakultesinde hoca bizde öğrencisiyiz detaylıca susmadan hem ölçümünü yapıyor hem anlatıyor
Bizdede iki resim vermişti birisi netti diğeri biraz bulanıktı

Aynen canım sanki tıp fakultesinde hoca bizde öğrencisiyiz detaylıca susmadan hem ölçümünü yapıyor hem anlatıyor
Bizdede iki resim vermişti birisi netti diğeri biraz bulanıktı
Ben riskli gebelik geçirdiğim için eşim sordu:"Hocam doğuma yakın size gelmek istesek son tetkik için ne zaman gelelim" diye 32.haftanızda gelin dedi canım tekrar gideriz büyük ihtimalle :) muayene bitmesin istedim tatlı tatlı anlattı adam

Bunlari yersek duba gibi oluruz be

Son zamanlarda benim beslenmem aynen şu şekil,

"Saldım çayıra mevlam kayıra"

Bizimkini anlatayım kızımda yaptığımız bizde 40 Mevlüt'ü diye bir şey yok Mevlüt okutulur ama ister 3 günlükken okut ister 3 aylıkken istersen hiç Okutma ben 1 aylık olduğunda okuttum yine öyle yaparım eve görmeye gelmek isteyen çok oluyoe hediye getirmek için bu bahane ile çıkıyor aradan tabi bide benek bu Mevlüt'te çok çıkmaz ortaya son duasında hoca alır eline dua eder şöyle bi gösterir isterse bunu anne de yapabilir. İnsanların içinde kalamaz.

Bide bizde yarı kırkı yani 20 günlük bide 40 ı var
Onda da bebeğe normal banyo yaptırıekwn abdesr aldırırır istaeswn de gezmeye gidersin.
O kısmı inançtan ziyade bana eğlence geliyor

Haftaya doktora gideceğim o zaman şeker yüklemesini de yaptırırm inş sıkıntı olmaz diyet yapmak zor cünkü her yediğinden kısıyorsun

Bana doktor gelmeden önce 5 gün ölç yüksek okursa test yaparız dedi ama bakalım

Selam güzel anneler.. Hafta sonu kardeşimin düğünü var, o yüzden bir haftadır yoğun koşuşturma içindeyiz ,takip edemedim burayı.. Umarım herkesin sağlığı, huzuru yerindedir.. Biz çok şükür iyiyiz.. Şimdilik öpüyorum herkesi, koşturmacamız bitince tekrar döneceğim inşallah aranıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…