2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

İnşallah canım zaten nöbet başlı başına sıkıntılı bir işken hamileliğin ilerleyen haftalarında daha zor olur anlayış gösterirler inşallah
insallah canim.bakalim bugun dr kontrolum var konusacagim doktorumla da raporumu aldiktan sonra nobette veremezler herhalde...

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canim cikinca yaz bize :)
yazarim canim. insallah sıkıntısız atlatırız...

ben yapmadim canim. bana o kadar kalabalik inan o an gozumde cok büyümüştü ki benim cevrede esimin cevresi akrabasi da fazla. birini cagirsam digerini cagirmasam olmazdi... hepsini cagirsam ev almazdu biryer kiralamam gerekirdi. zaten o anki psikolojim hic elvermezdi. resmen lohusalik depresyonuna girmistim.
almis benim kilo gidiyo. duzgun de beslenemiyorum.. bir listed3 bana gerek...
benimde bugun dr kontrolu. guzel bir goruntu istiyorum artik kuzumdan bir ay olmus dr.ye gitmeyeli. 2 bucuk ay olmus guzel bir poz.yakalayamali... bu arada ben 75 olmuşum canim o tarti korkusu bende de var. netcem bilmiyorum...

Senin doktor kilo konusunda nasıl canım

Benimki valla kızıyor yaaaaa :)

Tamam tatlı tatlı kızıyor ama kızıyor valla

Bi de mecbur ogleden sonraya aldım randevu öğlen hafif bir şeyler yiyeyim diyorum wc çıkınca seviniyorum falan baya bayaa diyetisyene gidiyor gibiyim hajjaba:)

kiloya takintili da ben başlarda hic kilo almadim su iki haftada 3 kilo aldim. hatta aksine vermistim simdi alinca ne diyecek bilmiyorum. benim de ogleden sonra sabah okul var diye almak istemedim. saat 14.30 da randevum yemek yesem daha da cok cikacagim yemesem acliktan bayılırım. bayilmamak icin yiyecegiz napalim. biz hamileyiz. fircayi da yeriz sonra...

Bence toplam aldığın kiloya bakar 5 aylık olduk diyelim 5 6 kilo normal sanırım toplamda :)

arkadaşlar günaydın
sizlere bir sorum olacak
dün ayrıntılı ultrasyona girdim çok şükür bir sıkıntı görünmedi
ama bebeğimin kalp atışları 130 beni çok tedirgin ediyor bu
doktorum 120 altını düşük kabul ederiz dedi ama normalide 140-150 arası
sizlerde var mı böyle durumlar

En korkulu şey tartı :)
Her gittiğimde bu bozuk diyorum

En korkulu şey tartı :)
Her gittiğimde bu bozuk diyorum

daha ben ayrintiliuya girmedim canim ama risk gorse dersi doktorun mutlaka

aynen ince giydim ama ayakkabı çıkarmıyoruz (babet giydim ben de) doktor çıkarma çıkarma diyor yok illa ben çıkarcam diyemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…