2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben kullanıyorum canım, hiç mide bulantısı yapmadı bende. Gece yatmadan önce içip uyuyorum, en iyi zaman gece diye düşünüyorum.
took karnına dıyordu sanırım dımı bende oyle yapayım dedım kılo aldırıyor mu ıstahımı acmasın zaten acık

Bende 160ım 57 kiloyum seviniyim mi bilemedim ayıp olmasın sana sorun etme kiloyu bebek sağlıklı olsunda verilir hepsi

Kızlar demir ilacı olarak ferrum sanol dışında ilaç kullanıp kabız olmayan var mı kabızlık yapmayan Demir ilacı arıyorum

Bende 160ım 57 kiloyum seviniyim mi bilemedim ayıp olmasın sana sorun etme kiloyu bebek sağlıklı olsunda verilir hepsi
ben hiç konuşmiyim o zaman kilo alıyorum diye .. boyum 172 ve 5 kilo aldım şuana kadar 59.5 im şuan

took karnına dıyordu sanırım dımı bende oyle yapayım dedım kılo aldırıyor mu ıstahımı acmasın zaten acık
Yani çok tok da sayılmaz aslında, ama üstüne en az 2saat bişe yememen lazım özellikle süt ve süt ürünleri. İştahta da bi değişiklik olmuyo endişe etme

Merhaba annecikler Ooooo kilo konusu, en sevdiğim Benim de boyum 173 kilom hamilelik öncesi 73tu 67,5a düştüm geçen hafta hala 67,5tum. Bu hafta aldigimi sanmıyorum ama belki 1 kilo almisimdir. Ben almıyorum diye mutluyum eşim daha da mutlu 75 ile 9 ayı bitirmek en büyük hedefim

Doğumdan sonra kendimize geldiğimiz de , bebislerimiz de de az çok dünyaya uyum sağlamaya başlayınca zayıflama topigi açalım diyecektim ki pirayegibi yazmis. Bide benim doktorum ve kere tartti beni şimdiye kadar. Ama şimdi hastanemi değiştiriyorum bakalım yeni doktorum nasıl olacak.

Ayy benimki içeri giriyorum tarti diyor ya manyak kadin tartiyi çok seviyor hahaha:)

Sana da çok pis gıcık oldum

Ama kuzum kilo almama iyi de zaten kiloluydum hala var kilom baya Bende pamukkksekerrr e gıcık oldum

Manyakmis cidden
Benim zaten vardı kilom şimdi iyice balkabağı gibi oldum :/
Doğumdan sonra süresiz oruç tutucam :)
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…