2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
pirayegibi cnm senin için ayrıntılı kağıdıma balktım ama kalp atışı ile ilgili bir değer yoktu
Kendi doktorunu arayıp bir sor istersen
İçin rahat eder enazından

aynen ince giydim ama ayakkabı çıkarmıyoruz (babet giydim ben de) doktor çıkarma çıkarma diyor yok illa ben çıkarcam diyemiyorum :)
Benim doktor da sağolsun çıkartmıyor ayakakbıları, ama bence suç ayakkabılarda değil

aynen ince giydim ama ayakkabı çıkarmıyoruz (babet giydim ben de) doktor çıkarma çıkarma diyor yok illa ben çıkarcam diyemiyorum :)
Yok kız çıkart beni dinle :))))
Bak ben evde sabah esofrmanlarımla tartılıyorum
Doktorun tartısı hep fazla çıkıyor en sonda ayakkabımı çıkarttım babet gitmiştim bende normale döndü
Doktorun asistanı deli mi ne diye düsünmüştğr ama psikolojimi bozamam napimmmm:)))

günaydın kızlar hepinize .. bugün kilodan konuşulmuşken bende yazayım dedim
23 haftaya kadar sıfır kilo giden ben son 10 günde birden 4 kilo aldım bu kadar hızlı nasıl oldu anlayamadım
zaten kiloluyum napcam ben bilmiyorum acaba şeker mi çıktıki düşünmeye başladım ....acayip derece iştahımda açıldığını hissediyorum ve hiç kilo almadım diye rahat rahat ne önüme gelse yiyodum sanırım kendime dur demem lazım artık :):):)

Resim isteriz canım geldi mi mobilyalar

Daha dur başına neler gelecek

ınsallah kuzum ya tatlı yavrularımız bızım

pekı hep gıttgın doktor muydu ya bızım parmakları ıcınden saydı ıse bılmıyorum ama bıze bısey demedı kemık uzunluklarını vs saydı soyledı organ soyledı artık ben mı evhamlıyım bılmıyorum yarım saat surmedı sanırım bızımkı de hep gıdıyorum dıye de bı cıktı da vermedı sanırım :))) sen de benım gıbı heyecanlısın demek kı artık bu heyecan bıze ıyı mı kotu mu bılemıyorum ama ;:)))

Bana ver canım ben isterim

ay evet emzırırken acalım hemen ınsallah bırde orda devam edelım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…