2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay evet emzırırken acalım hemen ınsallah bırde orda devam edelım :)

ay evet emzırırken acalım hemen ınsallah bırde orda devam edelım :)

Bizde haftaya carsamba kayinvalidecimmle alisverise cikcakmisiz inşallah beni sasirtir diyorum.
Olmadi annemlerle eğlene eğlene yapariz :) kasıma kadar herşeyi alinmis olsun istiyorum erken doğum ihtimaline karşı.
bende sen gıbı dusunuyorum ama kaynanamlar acele etmeyın deyıp duruyor yolu yarılayıp gecmısız hala acele etmeyın dıyorlar ya :)) hıc alısverıse cıkalım da demedıler sen sasır bakalım bı benı de sasırtırlar belkı :))) bende annem ıle gıdecegım bakalım kasım a kadar dısrı gezılecekler bıtsın ıstıyorum ankara nın kışı belli olamdığı ıcın :)))

İşi gücü bırakıp bunları hazirlamamiz gerek canım ben Allah ne verdiyse yiyorum hiç uğraşamam listeyle diyetle

valla bende aynı seyı dusunuyorum :)))

Ben hamile kaldigimda ailelere haber verirken mujdemi isterim deyip kayinvalidemden yatagini annemlerden de arabasını istemistim zaten geriye bize pek bisey kalmiyor
bende mujdemı ısterım dedım kaynanamlara da mujden senınle olsun kızım dedı o kadar :))) bende sunu alın bunu demedım o da demedı :))))

canım özelden o video linklerini bana da yollayabilir misin

Kilo konusu varken bir gobuslude benim 71 falandim hamile kaldığımda en son 76.9 çıktım boyda 1.60 iyi mi gidiyorum bilmiyorum ama çok almak istemiyorum o değil benim kız minnak o almıyor ben alıyorum sanırım formunu koruyor evladım daha karnimdayken

ben ıstıyorum aslında ama kırklı ıken degıl kuzum bıraz ıkı uc aylık arası ıken ınsallah

santafer fort demir ilacı kullanan var mı kızlar doktorum yenı verdı bana da bulantı yapar mı korkuyorum ben :) bırde ac tok nasıl alıyorsunuz

santafer fort demir ilacı kullanan var mı kızlar doktorum yenı verdı bana da bulantı yapar mı korkuyorum ben :) bırde ac tok nasıl alıyorsunuz
Ben kullanıyorum canım, hiç mide bulantısı yapmadı bende. Gece yatmadan önce içip uyuyorum, en iyi zaman gece diye düşünüyorum.

benim kiiii tosun olmuş teyzesi
bebeğine aldıran besinlerden tüket canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…