ben yaptdırdım.ağustos ayında tatile gitmiştik.otelin fotoğrafçısına sahilde gün batımında çektirdik fotoğraf.10 tanesini çıkardılar albüm olarak verdiler.çok da güzel oldu bence anı kalması açısından.
Yarin detaylı ya girecem inş bebeğim iyidir arkadaşlar geçen haftadan beri evde çatlicam dr bağırsakta sorun gördü inş yarin ki dataylida bi sorun çıkmaz hemde cinsiyetini artik öğrenmiş olurum dua edin
Kızlar yarın rutin kontrolüm var sabah 9.30 da :) 1 aydan fazla oldu bebişi görmeyeli , ilk kez bu kadar uzun sürdü . Ayın 19 unda da başka bir yerde ayrıntılı ultrason yaptıracağım . Ya evet saçma gelebilir ama renkli görmek istiyorum kuzuyu . Kendi doktorumun siyah - beyaz ultrasonu . Daha bebeği hiç 3 boyutlu ya da renkli görmedim .
Canim hala tatildeyim henuz video acma imkanim olmadi. Ama burda ki arkadas second trimester pregnancy pilates yazarak cikan ill videolari yaptigini soylemisti
Kızlar merhaba isim konusunda ne düşünüyorsunuz kız bebisler için banada fikir verir misiniz
ela rüya
Beren derin
masal kumsal
inci ipek
ela ada
kulağa hoş gelsin söylenisi güzel olsun istiyorum farklı önerisi olan var mı çok eski isimlerden hoşlanmiyorum
Kızlar merhaba isim konusunda ne düşünüyorsunuz kız bebisler için banada fikir verir misiniz
ela rüya
Beren derin
masal kumsal
inci ipek
ela ada
kulağa hoş gelsin söylenisi güzel olsun istiyorum farklı önerisi olan var mı çok eski isimlerden hoşlanmiyorum