Amin nasıl içten hissettim duanı :) hepimiz inşallah , Esenyurt mediplus / arayıp ayrıntılı detaylı ultrason deyip haftasını söylediğinizde hemen yönlendiriyprlar sabahtan ararsanız inşallah size de uygun gelir bir faydam dokunmuş olur
Depresyon hali bende de başladı eşimin ailesinin yanına geldim ve burda olmak istemiyorum işlerim olmasa gelmicektim annemlerde kalasım var hep off o kadar sogumus ya ne halt vardı da evlendim diyorum askere gitmeden al şimdi göçebe gibi ordan oraya sürün birde çocukla olucak Allahım düşündükce çıldırıcam
Depresyon hali bende de başladı eşimin ailesinin yanına geldim ve burda olmak istemiyorum işlerim olmasa gelmicektim annemlerde kalasım var hep off o kadar sogumus ya ne halt vardı da evlendim diyorum askere gitmeden al şimdi göçebe gibi ordan oraya sürün birde çocukla olucak Allahım düşündükce çıldırıcam
Canım eşinle ikinizin kaldığı bir ev yok mu oraya gitsen
O heyecanla düsünmemişsindir askerlik meselesini sen genç evlendiysen
Allah yardımcın olsun bu günler gelip geçer canın
Kızlar benim bebek kaburgalarımı acıtmaya basladı bugün özellikle göğsüme kadar çıkmaya çalıştığını hissediyorum ve belime vurdu ne alakaysa ağrısı
Sırtım ve belim pert olmuş durumda inş uyuyunca yarina geçmiş olur
Canım eşinle ikinizin kaldığı bir ev yok mu oraya gitsen
O heyecanla düsünmemişsindir askerlik meselesini sen genç evlendiysen
Allah yardımcın olsun bu günler gelip geçer canın
Askin gözü kör dedikleri durumu yasadim resmen canım esimi seviyorum ama yok yani esle bitmiyorki simdi yok yanımda tek kaldım insaAllah gecicekte cok yiprandim ve malesef yok evimiz
Şeker yükleme 24 ve 28 hafta arasında yapılıyor. Açlık tokluk şekerine bakılacak dediyse şeker yükleme yapması muhtemel ama daha net bilgi vermeliydi. Ben yüklemeden 3 gün önce çikolata ve tatlı yemeyi kestim gitmeden önceki gece 12:00'da da yemek ve su içme işlemini kes demişti doktor. Yani su da içmeden gitmek gerekiyor sen yine gitmeden 3-5 gün önce ara sor istersen yapmam gereken başka bir şey var mı diye
seker yüklemesi yapmayacak herhalde canim. ac gel hocam dedi. sonra yemek yersin daha sonra tokluk sekerine bakariz dedi. seker yuklemesi olsaydi direkt derdi.seker yuklemesi yapacagim. yine de belli olmaz bakalim.ayin 14u cumartesi gunu gidecegim
seker yüklemesi yapmayacak herhalde canim. ac gel hocam dedi. sonra yemek yersin daha sonra tokluk sekerine bakariz dedi. seker yuklemesi olsaydi direkt derdi.seker yuklemesi yapacagim. yine de belli olmaz bakalim.ayin 14u cumartesi gunu gidecegim
Doktor banada kafasi yukarda ayaklari assagida o yuzden baski yapabilir dedi ki geecekten hareketlerini kasigimin alt kisimlarinda hissediyorum genelde
Canım bence normaldir çünkü hamileyiz damarlarımızı kesseler hormon akar çok şükür hiç hastalığım yok herşey yolunda ama en ufak şeye gözlerim doluyor olmadık şeye ağlıyorum
Surekli gecici bi durum bu diye kendini telkin et canim hassas bi donemdesin zaten bunlari dusunursen bunalim yasayabilirsin Allah korusun kendini surekli oyalicak biseyler bul bak biz buralardayiz esin gelene kadar oyalariz seni
Merhaba arkadaşlarım,
Bende bugün 24.haftayi doldurdum ve kontrolüm vardı. Çok şükür kızım gayet iyiydi.bende son 1 haftadır böyle arada vajinama doğru bi atma hissediyordum. Tabi karnımın her yerinde oynuyor da orda olunca acaba aşağıda mi diye düşünüyordum. Ama pozisyonu normalmiş. Kafa ve kollar aşağıda bacaklar yukardaymis. Bu atma vs de normalmiş. Doktor rahim kasılması için tek çare bol su dedi.ve magnezyum.bizim kız anası gibi ince ve uzunmuş. Boyu 31 cm kilosu 620 di.benden şeker yüklemesi istemedi doktor.genel şeker tahlilleri istedi.aclik tokluk,hba1c gibi..plasenta benim rahim agzinin hemen yanında bitiyordu.goruntu değişmemiş. Yukarı çıkmamış. Doktor takip edelim,biraz çıkarsa normal doğamazsın engel değil dedi.
Doğum fiyatları ve hastane prosedürleri ile ilgili bugün bahcelievler medikal park ile görüştüm. Ben oraya gidiyorum.ama doktorumuz sevdiğim için. Hastaneden memnun değilim. Tahmin ettiğim gibi fiyatlar baya yüksekti. Normal doğum 4000,sezaryen 5000 TL. Anlaşmalı fotoğrafçı ve organizasyon şirketi dışında kimseyi kabul etmiyor.onlarin broşür ve içeriklerine baktım. Bu doğum bana 9-10 bine patlar.ben doğal doğum istiyorum ve doğum destekçimi yani (ebe,doğum psikoloğu veya doula) bunlardan birini yanıma istiyrm.bu da yasakmış. Sezeryana eşini almıyorlar. Vs vs..
Sonra e5 üzerinde atakoy hastanesi var oraya gittim.normal doğum 1900,Sezeryana 2900.ve dışarıdan doktorunla konuşarak doğum destekçiniz gelebiliyor.fotografci için bi zorlama yok.istedogini getirebiliyorsun,sadece sertifikali olmalıymış yoksa sezeryan olursa almıyorlar. Personel ilgiliydi muhtemelen burayı düşüneceğim.
Bende durumlar böyle kızlar. Hepinizi öpüyorum
Surekli gecici bi durum bu diye kendini telkin et canim hassas bi donemdesin zaten bunlari dusunursen bunalim yasayabilirsin Allah korusun kendini surekli oyalicak biseyler bul bak biz buralardayiz esin gelene kadar oyalariz seni
Sagolun canım benim zaten burasida olmasa icimi dökecek kimsem yok inan
Bebisim olana kadar zaman zor gecicek galiba sonra onunla oyalanirken anlamam pek bol sabir lazim bana gelecek günleri dusunerek dediğin gibi yoksa bunalima girerim Allah korusun o potansiyeli görüyorum kendimde
Sagolun canım benim zaten burasida olmasa icimi dökecek kimsem yok inan
Bebisim olana kadar zaman zor gecicek galiba sonra onunla oyalanirken anlamam pek bol sabir lazim bana gelecek günleri dusunerek dediğin gibi yoksa bunalima girerim Allah korusun o potansiyeli görüyorum kendimde
İnsaniz duygusal varliklariz bazilarimiz daha cok bazilarimiz daha az Allah kaldiramicagimiz yuku yuklemesin insallah omuzlarimiza guzrl gunler bekliyo bizi
Tartı için ince bişeyler gitin ve ayakkabılarını çıkartıp tartılın
Ayakkabı resmen bir kiloya yakın oynatıyor cok ağırlık veriyor:))))))
Eve gelince corabınızı çıkarırsınız bişey olmaz