bendede cizgi belirmedi göğüsler şişti baya büyüdü kahverengi yeride göğüsüm baya büyüdüğü için büyümüş oldu uçları hep aciyorkızlar benim göğüslerim az bişey büyüdü. ne karnımda çizgi var ne göğüslerimin kahverengi kısmında genişleme... karnım da büyümese hamile değilim dicem o derece , normal miyim ben acaba
Kızlar bu kilo olayı beni çok korkutuyor ya 23+3 oldum 59 kiloyum normal mi acaba 7 kilo en az 10 kiloyla bitireceğim kesin
Kızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
kızlar benim göğüslerim az bişey büyüdü. ne karnımda çizgi var ne göğüslerimin kahverengi kısmında genişleme... karnım da büyümese hamile değilim dicem o derece , normal miyim ben acaba
Kızlar ben aşı olmadım ebe sen bilirsin dedi doktorum da gerek yok dedı yırttım agrısından korkuyodum
Bende bendegel sarılalım bende olmadım..
Benimde öyle hiçbir değişiklik yok neredeyse sadece az biraz karnım büyüdü. Bide benim. Boyum 172 kilom 53 düşün yani zayıflıktan ölüyorum resmen. Hamile olduğum anlaşılmadan doğuma gidicem bu gidişlekızlar benim göğüslerim az bişey büyüdü. ne karnımda çizgi var ne göğüslerimin kahverengi kısmında genişleme... karnım da büyümese hamile değilim dicem o derece , normal miyim ben acaba
Göbeğim ve goguslerim kasinmaya başladı arada bu neye isaret kremle bizi mi diyorlar
Bende bendehatta aslına bakarsanız şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum doktorum henüz birşey söylemedi ama kafamda böyle belirledim tabi olmaz derse bilemiyorum
Benimde öyle hiçbir değişiklik yok neredeyse sadece az biraz karnım büyüdü. Bide benim. Boyum 172 kilom 53 düşün yani zayıflıktan ölüyorum resmen. Hamile olduğum anlaşılmadan doğuma gidicem bu gidişle
Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonu yaptırdık farklı bir klinikte . Bebeğimi ilk kez renkli gördüm , yüzünü , gözünü . Muazzam bir his .
Şükürler olsun bebeğin sağlığında bir sıkıntı Yok . Down riski tamamen ortadan kalktı . Kaybolan ikiz sendromunda ikili test yapılmaz zaten , neden yaptılar ki dedi . Kaç ayım zehir zıkkım oldu . Sonunda rahatladım . Erkek olduğuda kesinleşti bu arada .
Aslinda sorun şu dogal durumlara gereginden fazla anlam yukluyoruz.çok abartiliyor.seni anliyorum ben de kizimi dogurdugumda yasadim dogdugu saniyeden itibaren uçacagimi falan sandim mutluluktan ama oyle olmadi eline aldigin an muhtesem bir bağ diyorlardi bende olmadi aksine lohusa depresyonuna girdim bu buyuk beklenti yuzunden oluyor siz akişina birakin dogal durumlar hamileyiz evet dogum yapmak anne olmak falan çok muhtesem duygular ama bazen yasarken de çok zor oluyor sıkıntilari da az degil allah hepimize kolaylik versin ozellikle de çalisanlar için çok zor .....
Daghanin selami var
Gozunaydin canim.Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonu yaptırdık farklı bir klinikte . Bebeğimi ilk kez renkli gördüm , yüzünü , gözünü . Muazzam bir his .
Şükürler olsun bebeğin sağlığında bir sıkıntı Yok . Down riski tamamen ortadan kalktı . Kaybolan ikiz sendromunda ikili test yapılmaz zaten , neden yaptılar ki dedi . Kaç ayım zehir zıkkım oldu . Sonunda rahatladım . Erkek olduğuda kesinleşti bu arada .
Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Ben o kadar sıkıntı yaşamadım topu topu 2 sıkıntı yaşadım ama ikisinide diğer hamilelerin çoğunluğundan daha beter yaşadım. Birincisi gerçekten beni hayattan soğutan mide bulantılarımdı. 18.haftaya kadar aynı yoğunlukta geçti, günde 4-5 kez çıkartıyordum afedersin. Ben ne halt ettim de hamile kaldım diye çok kez düşündüm. İkincisi şu an olan aşırı sıcaklardan dolayı depresyona girmem ve migrenimin sık sık azması. Sıcaklar beni insanlıktan çıkarıyor. Daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama herşeyden nefret eder hale geliyorum bu sıcaklar sayesinde.. Bende hamileliğe bayılmadım açıkçası hatta hamilelikte verilen mutluluk hormonları bana neden verilmedi diye sorgulayıp duruyorum. Ama havalar serinlesin biraz ben çok düzeleceğime inanıyorum bir de son zamanlarda ki bebişin tekmelerini göbeğimi açıp seyretmek müthiş zevk veriyor bana. Sanırım iyiye gidiyorum. İnşallah bundan sonra sende hepimizde çok daha mutlu ve güzel günler geçiririz.Kızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği
Selamlar canlar.. Oğluşumun ilk kıyafetini aldımmm. Fantazilerimde ki bebek kıyafetini aldım bu arada.Allah güle oynaya giydirsin inşallah oğluşuma sizler nasılsınız analıklar (eşimin bana hitabıdır bu )
Kac tane aldin canim 0-3 aylik alt ust ya da tulumlariİyiyiz valla canım ya yuvarlanip gidiyoruz :)
Biz de kıyafet ve tekstil olayını bitirdik abartmadan neyseki sayıli resmen. Alırsak 1 tane daha patıkli alt alırız tamamdır :)
Bu arada dün konusu geçmişti ben de 50 cm ya da 0 ay almadım hep 0 3 ay arası aldım en küçüğü 56 cm. Bebetom 50 cm dogarsa büyük büyük giysin nolcak :)
Uygun bebek kremlerinden aldım canım sürmek için pahalı kremlerden almak istemedim nemlendirse yeter zaten annemde çatlak olmus bilmiyorum bende olucakmi şuan iyiyim ama buyudkce ne hale gelirm meçhulO kremler kesin çözüm değil malesef inşallah kimse çatlamaz bu çatlak işi bira genetik annnenşzds kardeşinizde olduysa mutlaka oluyor eğer yoksa krem bile sürmeyin olmuyor diyebilirim ( denenmiş yöntem)
Bende istemiyorum yaptırmak tahminimce doktor yaptırmaz da gelmeden 5 gün önce yemekten sonra ölç yaz dedi geeekşrse yaparız inşallah gerekmez o 5 gün tatlı yememek lazım zira çikolata şelalesi altına yatacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?