2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar benim göğüslerim az bişey büyüdü. ne karnımda çizgi var ne göğüslerimin kahverengi kısmında genişleme... karnım da büyümese hamile değilim dicem o derece , normal miyim ben acaba
bendede cizgi belirmedi göğüsler şişti baya büyüdü kahverengi yeride göğüsüm baya büyüdüğü için büyümüş oldu uçları hep aciyor

Kızlar bu kilo olayı beni çok korkutuyor ya 23+3 oldum 59 kiloyum normal mi acaba 7 kilo en az 10 kiloyla bitireceğim kesin

İlk 6 ay 1 er kg sonrasında 1,5 kg öneriyor doktorlar.
çünkü 7*8*9 aylarda ciddi acıkıyorsun hele son ay falan sabah bebeğin karnı acıkıyor ona uyanıyorsun falan.
bende 11 kg alırım diyordum standart doktorlar öyle öneriyor 5 kg şimdi aldım kalan 6 kg ile inşalallah bitirebilirim

Hamile kıyafeti olarak alma istersen büyük beden böyle geniş geniş şeyler al doğum sonrasonda da giyersin..
kızımda çalışıyordum hep öyle yaptım üste genelde tüm kıyafetlerim oluyordu 1-2 böyle geniş model bluzlar aldım..

sütyen olarakta H&M yedek askı alabilirsin sütyenin bittiği yere takar büyütürsün sonra bedenine döndüğünde aldıkların çöp almaz.

kızlar benim göğüslerim az bişey büyüdü. ne karnımda çizgi var ne göğüslerimin kahverengi kısmında genişleme... karnım da büyümese hamile değilim dicem o derece , normal miyim ben acaba

herkesin bir olmuyor canım hiç takma kafana o gögüste kararma bende de yok şuanda düşün ikinci doğpum bide benim dopğunma yakın oluyo. 36 dan sonra daha sütler gelecek o zaman çıkar belki seninde

deryali08 seni çok iyi anlıyorum.
hamilelik,doğum,emzirme herkes aynı şeyleri aynı duyguları yaşayamaz.
buda ben evladımı çok seviyorum sen sevmiyorsun anlamına gelmemeli... herkes elbetteki çok seviyor.

en basiti 2. bebeği çok isteyerek yapmadım. istifa etmiştim. bir süre evde olacaktım çocuk istiyordum ama çokta değildi yani..hamile olduğumu öğrenince kızım olsun istedim..
dr erkek dediğinde oturdum ağladım. haberi annem verdi herkese herkes çok kızdı bana Allah verdi onu o demek diye.
çocuğumu sevmiyor muyum elbette seviyorum alıştım şimdi de ama o an öyle hissettim.
4,5 ay kustum her gün neden hamişleyim diye söylendim falan filan..

hepsi geçecek ama sabret ,

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonu yaptırdık farklı bir klinikte . Bebeğimi ilk kez renkli gördüm , yüzünü , gözünü . Muazzam bir his .
Şükürler olsun bebeğin sağlığında bir sıkıntı Yok . Down riski tamamen ortadan kalktı . Kaybolan ikiz sendromunda ikili test yapılmaz zaten , neden yaptılar ki dedi . Kaç ayım zehir zıkkım oldu . Sonunda rahatladım . Erkek olduğuda kesinleşti bu arada .

Benimde öyle hiçbir değişiklik yok neredeyse sadece az biraz karnım büyüdü. Bide benim. Boyum 172 kilom 53 düşün yani zayıflıktan ölüyorum resmen. Hamile olduğum anlaşılmadan doğuma gidicem bu gidişle

Göbeğim ve goguslerim kasinmaya başladı arada bu neye isaret kremle bizi mi diyorlar

O kremler kesin çözüm değil malesef inşallah kimse çatlamaz bu çatlak işi bira genetik annnenşzds kardeşinizde olduysa mutlaka oluyor eğer yoksa krem bile sürmeyin olmuyor diyebilirim ( denenmiş yöntem)

Bende bende hatta aslına bakarsanız şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum doktorum henüz birşey söylemedi ama kafamda böyle belirledim tabi olmaz derse bilemiyorum

Bende istemiyorum yaptırmak tahminimce doktor yaptırmaz da gelmeden 5 gün önce yemekten sonra ölç yaz dedi geeekşrse yaparız inşallah gerekmez o 5 gün tatlı yememek lazım zira çikolata şelalesi altına yatacağı.

İç karnınız geniş oluyor sizin de işte bebek içeride saklanacak yer buluyor

Ohhhh ne güzel gelsin artık sağlıcakla

Canım çok güzel yazmışsın

Ben de şu " bu hayattaki tek hamile benim dünya benim etrafıMDA dönsün " diye düşünen ya da davrananlari hiç anlamadım anlayamacagim da sanirim:)

Allah hepimize yardım etsin :)

U UgurluKedi @Dns90 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar, oğluşlarınızla hasret giderin
Daghanin selami var
Masallah 30 cm 660 gr olmus. Ultrason goruntulerinde yuzunu de ilk defa bu kadar net gordum ama makinede ki bir sorundan dolayi cikti alamadim maalesef.
Ayrintili da hersey normaldi sukur
Kilo konusunda ciddi ultimatom yedim :)
Diyetisyene yonlendireyim dedi ama ben hallederim dedim :)
1 hafta sonra tetanosum tekrarlanacak ve seker yuklemesi de yaptiracagim. Simdi tekrar minnosu gormeye safak 30 sayicam

Gozunaydin canim.
Bu arada ben de hamileligimde cok ozel piremses fln hissetmiyorum kendimi. Hatta annelik icgudusu fln da pek oldugunu soyleyemem. Bence cogu insanda da olan bir durum bu. Ama kadinlar birbirine anlatirken cogu seyi abartmayi seviyor. O muayeneler olmasa yuzunu gormesem sifir duygu hissediyorum diyebilirim.
Hatta cogu arkadasimdan ilk bikac ay sadece bakmakla mukellef oldugun bi canli var gibi hissediyorsun cogu zaman

Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Ben o kadar sıkıntı yaşamadım topu topu 2 sıkıntı yaşadım ama ikisinide diğer hamilelerin çoğunluğundan daha beter yaşadım. Birincisi gerçekten beni hayattan soğutan mide bulantılarımdı. 18.haftaya kadar aynı yoğunlukta geçti, günde 4-5 kez çıkartıyordum afedersin. Ben ne halt ettim de hamile kaldım diye çok kez düşündüm. İkincisi şu an olan aşırı sıcaklardan dolayı depresyona girmem ve migrenimin sık sık azması. Sıcaklar beni insanlıktan çıkarıyor. Daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama herşeyden nefret eder hale geliyorum bu sıcaklar sayesinde.. Bende hamileliğe bayılmadım açıkçası hatta hamilelikte verilen mutluluk hormonları bana neden verilmedi diye sorgulayıp duruyorum. Ama havalar serinlesin biraz ben çok düzeleceğime inanıyorum bir de son zamanlarda ki bebişin tekmelerini göbeğimi açıp seyretmek müthiş zevk veriyor bana. Sanırım iyiye gidiyorum. İnşallah bundan sonra sende hepimizde çok daha mutlu ve güzel günler geçiririz.

İyiyiz valla canım ya yuvarlanip gidiyoruz :)

Biz de kıyafet ve tekstil olayını bitirdik abartmadan neyseki sayıli resmen. Alırsak 1 tane daha patıkli alt alırız tamamdır :)

Bu arada dün konusu geçmişti ben de 50 cm ya da 0 ay almadım hep 0 3 ay arası aldım en küçüğü 56 cm. Bebetom 50 cm dogarsa büyük büyük giysin nolcak :)

Kac tane aldin canim 0-3 aylik alt ust ya da tulumlari

Uygun bebek kremlerinden aldım canım sürmek için pahalı kremlerden almak istemedim nemlendirse yeter zaten annemde çatlak olmus bilmiyorum bende olucakmi şuan iyiyim ama buyudkce ne hale gelirm meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…