2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ANKARA LI HAMİŞLER VE YAKINLARDA OLUP GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR BIR GUN AYARLAYIP BULUSALIM TANISALIM SONRASINDA DA BEBEKLERIMIZIN GELISIMLERINDE DE DESTEK OLURUZ BIRBIRIMIZE GUZEL OLUR DIYE DUSUNUYORUM AMA SIZLER BILIRSINIZ :)

Varım Diyorrrrrr

Ankaralilar kusura bakmasın ben hic sevmedm orayı esim orda ayrilik var ve gittim geldim havasi beni carpti acillik oldum ilimi ankara yapmistim eşimle beraber ruhum orda diyede istanbuldayim yoksa neyse eşim gelince Bursalı olurum belki istanbuldan gideyimde nere olursa artık kismette

kıyamam kuzum sen esın burda kaldı dıye etkılenmıssındır ınsallah tez zamanda bulusun

Türkiye değil ama Fransa da arkadaşım doğurdu epidural normal
canım senin doğum hikayeni okumuştum önceden insanı motive ediyor. Ne güzel şimdi aynı anda hamileyiz. hamileliğin ilk başlarında normal mi sezeryan mı şimdiden karar vermeli diye bakmıştım ve çevremde normal doğum yapan 1-2 tane var ve onlarda bir daha olursa sezeryan düşünen şeklinde.. Benim de canlı parça alınmıştı düşükte çok kastım kendimi doğumda öyle kasılıyor mu ıkınma hissi buna engel oluyor mu bilmiyorum.. Rabbim hepimize en sağlıklı ve en kolay doğum hangisi olacaksa onu nasip etsin..

Korkutmak gibi olmasın ama tek kolla yaşıyorum dün yaptırdım gittikçe daha da ağrıyor bı daha yaptirmam yeterli bana

Canim benim cok saol dr büyük ihtimal kiz dedi ama kordon bacak arasinda oldigi için epey ugrasmasina rağmen net görüntü alamadi. Boyu kilosu herseyi yolunda dedi cok şükür mühim olan da bu
Aa ne güzel sağlıkla al kucağına inşallah darısı bana bende gidip öğrenmek istiyorum ama fırsat olmuyor bir türlü

Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir

Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir

Öyle diyen de var aman nolcak yaptır diyen de var

Kişiye doktora kalmis bence kafana göre takıl :)

riske atmak doğru değil bence canım. mutlaka sterildir ama yine de yaptırmak gerek diye düşünüyorum. ben yaptırdım 20 haftalıkken

Öyle yapıyorum canım klimalı açıp yatacam şimdi park yatağında çizgi film izliyor bende bu arada yemeğini hazırlıyorum yoksa dışarda durmuyor tam hareketli zamanları

senin oğlun küçüktü dimi canım
Ben tam kızımla rahatladım bir çocuk daha
Sana şimdi 2. Çocuk zor gelmez hala aynı rutinler ama ben yandım galiba tam başa döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…