2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

sen bence zoraki yaşıyorsun öyle kilo mu olur canım al tabi azıcık kilo , güçlen biraz 50 görürsün Doğuma kadar
Benim kızım 22 kg şuanda 39 çok aşırı az değil mi ? Varla yok arası gibi.

Me güzel canım motive ettiyse Ben hep normal doğuracağım dedim doktorum da inatla son zamana kadar belli olmaz dedi sezaryen mı asla diyordum.
Gerçekten 38. Haftanda belli oldu Çarı muayenesinden sonra çok rahat doğurursun dedi
Biz istediğimiz kadar sezaryen normal diyelim benek gelişine kendisi karar veriyor hatta o zaman şöyle bir karar verdim sezeryan bile olsa sancılarımla gidecektim Doğuma bebek o sancıları çekmeliydi.
Ikınma da istesen de tutamazsın kasmak mümkün değil benim dr yetişemedi açılmam hızlı oldu ebe geliyor bebek tut diyor ben kadına nasıl tutayım diyorum inşallah senşnde çok güzel bir hikayen olur

Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir

Bende yaptırmadım bir şey olacağını düşünmüyorum o sancıyı çekemem. Yaptıran da yaptırdı diye zararı yok elbette kafan takılacaksa yaştır gitsin

Merhaba anneciklerrr
Ya fazla oldugunu ben de biliyodum da dr soylesin istedim
Ya aslinda cidden kilolu bi hamile olarak durmuyorum biraz ona guvendim galiba
Karbonhidrata aserdim desem yeridir
Ama artik kisicaz biraz bogazimizdan napalim :))
Benimde iştahım açılmaya başladı, doymuyorum kesinlikle..
Anladım canım çok teşekkürler içim rahatladı.

Hahaha o da iyiymis ben aslında minik doğururum ama hemen toplar diye düşünüyorum inşallah beni yaniltmaaz:)

O zaman yaşasın 56 cm kardeşliği diyorum :)

Kizlar oğluma hamileyken havuzluhanda bi satici amca kizim sen yeni dogan alma, senin baba yigit boylu poslu oglun olur dedi, genelde 0-3,3-6 ay almistim. Oglum 4260 gr 52 cm doğdu amca gercekten esnafmış
Hahahah vayy beee adama bak helal olsun

Sevgili anne adaylari, sizinde kasiklariniza bicak saplanmis gibi his cok oluyormu veya karin altinda agri, sizi gibi seyler varmi ? benim bikac gundur boyle ...

Ay çok güldüm okuyunca :))) bir yandanda gözüm kitaplığına takılmadı desem yalan olur benim gibi kitap delisi birini daha görüyorum sanırım aaa oldum
Ayy kitaplarim benim herseyim herseyim.

Sevgili anne adaylari, sizinde kasiklariniza bicak saplanmis gibi his cok oluyormu veya karin altinda agri, sizi gibi seyler varmi ? benim bikac gundur boyle ...
canim idrar tahliline git. Bende enfeksiyon varken oyleydi.

Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir
Bende yaptırmadım doktoruma danıştım o da aynı şeyi söyledi.

Ay inşallah canım kolay ve sağlıklı bir doğum olur ama içten içe korkuyorum bir de yas 35 ilk doğum olacak zaten kaç tane daha olabilir ki bir düşünce var.. anneminde doğum zor olmuş ve 2 kardeşimde çatı dar denilerek sezeryan oldu. Küçük bir ilde olunca tam gönlümce doktor bulamadım daha... Bir de sanırım doğumdan çok çatı muayenesi dedikleri zor geliyor bana.

Ayy kitaplarim benim herseyim herseyim.

canim idrar tahliline git. Bende enfeksiyon varken oyleydi.

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Bende mantar var, hamilelikten oncede vardi ve bi turlu gecmiyor.. yani enfeksiyon derken mantarimi kast ettin ?

kıyamam kuzum sen esın burda kaldı dıye etkılenmıssındır ınsallah tez zamanda bulusun
Aynen canım malesef öyle Ankara degil baska yer olsada sevmezdim heralde o isin şakası yeni ilimiz Bitlis coook daha uzagi sağlıkla kavusalimda napiym mecburi ayrılık

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Bende mantar var, hamilelikten oncede vardi ve bi turlu gecmiyor.. yani enfeksiyon derken mantarimi kast ettin ?
Yok canim idrar yolu enfeksiyonu diorum ben. Mantar cok zor allah yardim etsin annem de hamileyken cok cekti ondan

senin oğlun küçüktü dimi canım
Ben tam kızımla rahatladım bir çocuk daha
Sana şimdi 2. Çocuk zor gelmez hala aynı rutinler ama ben yandım galiba tam başa döneceğim
Evet canım 15 aylık şuanda kardeşi doğunca hayırlısıyla 19 aylık olacak evet canım aynı şeyler olacağı için zor gelmez ama sende başarırsın sil baştan herşey mükemmel olacak Allah ın izniyle

Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???

Merhaba
Ben perinatologa gittim
Ama ilk hamileliğinde radyolog bakmıştı gayette güzel incelemişti
Sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…