- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
En zayıfınız bendim sanırım hala benim , kilo almıyorum diye de ortalıkta dolanıyordum bende aldım mutluyum vallahi. 39 kiloydum ben boyumda var yok arası işte 1.57 galan iç karnım sıfırmış göbeğim benden önde gidiyor şimdi oldum 45 kilo hayatımda ilk kez gördüm tartıda öyle bir rakam
canım arkadaşın kamuda mı özel de mi bende alınamıyor diye biliyorum yoksa çalıştıklarımız boşa gitmez mi bu durumda?alınıyor kuzum bes gun on gun seklınde arkadas arastrıdı cok ve aldı da rapor beser gun ıkı kez
canım senin doğum hikayeni okumuştum önceden insanı motive ediyor. Ne güzel şimdi aynı anda hamileyiz. hamileliğin ilk başlarında normal mi sezeryan mı şimdiden karar vermeli diye bakmıştım ve çevremde normal doğum yapan 1-2 tane var ve onlarda bir daha olursa sezeryan düşünen şeklinde.. Benim de canlı parça alınmıştı düşükte çok kastım kendimi doğumda öyle kasılıyor mu ıkınma hissi buna engel oluyor mu bilmiyorum.. Rabbim hepimize en sağlıklı ve en kolay doğum hangisi olacaksa onu nasip etsin..
Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir
Hahaha o da iyiymis ben aslında minik doğururum ama hemen toplar diye düşünüyorum inşallah beni yaniltmaaz:)
O zaman yaşasın 56 cm kardeşliği diyorum :)
Ben de 56 cm almışım tabi farkında degildim :)) valla benden oyle 2-2.5 anca cıkar gibime geliyo
Benimde iştahım açılmaya başladı, doymuyorum kesinlikle..Ya fazla oldugunu ben de biliyodum da dr soylesin istedim
Ya aslinda cidden kilolu bi hamile olarak durmuyorum biraz ona guvendim galiba
Karbonhidrata aserdim desem yeridir
Ama artik kisicaz biraz bogazimizdan napalim :))
Anladım canım çok teşekkürler içim rahatladı.Hayır canım hiç acı duymadım ama sol göğsüm hiç çıkmadı sağmama rağmen emmek istemedi tek göğüs ile emzirdim hep ya aslında o göğüs Kalkan'ı dedikleri çokta güzel değil ucu çok büyür genelde bebekler öğürüyor ama en son çare baktın emse de çıkmıyor emzirwmiyoesun alırsın ilk gün ebeler geliyor onlarda güzel bilgi verir
Hahaha o da iyiymis ben aslında minik doğururum ama hemen toplar diye düşünüyorum inşallah beni yaniltmaaz:)
O zaman yaşasın 56 cm kardeşliği diyorum :)
Hahahah vayy beee adama bak helal olsunKizlar oğluma hamileyken havuzluhanda bi satici amca kizim sen yeni dogan alma, senin baba yigit boylu poslu oglun olur dedi, genelde 0-3,3-6 ay almistim. Oglum 4260 gr 52 cm doğdu amca gercekten esnafmış
Ayy kitaplarim benim herseyim herseyim.Ay çok güldüm okuyunca :))) bir yandanda gözüm kitaplığına takılmadı desem yalan olur benim gibi kitap delisi birini daha görüyorum sanırım aaa oldum
canim idrar tahliline git. Bende enfeksiyon varken oyleydi.Sevgili anne adaylari, sizinde kasiklariniza bicak saplanmis gibi his cok oluyormu veya karin altinda agri, sizi gibi seyler varmi ? benim bikac gundur boyle ...
Bende yaptırmadım doktoruma danıştım o da aynı şeyi söyledi.Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir
Ay inşallah canım kolay ve sağlıklı bir doğum olur ama içten içe korkuyorum bir de yas 35 ilk doğum olacak zaten kaç tane daha olabilir ki bir düşünce var.. anneminde doğum zor olmuş ve 2 kardeşimde çatı dar denilerek sezeryan oldu. Küçük bir ilde olunca tam gönlümce doktor bulamadım daha... Bir de sanırım doğumdan çok çatı muayenesi dedikleri zor geliyor bana.Me güzel canım motive ettiyseBen hep normal doğuracağım dedim doktorum da inatla son zamana kadar belli olmaz dedi sezaryen mı asla diyordum.
Gerçekten 38. Haftanda belli oldu Çarı muayenesinden sonra çok rahat doğurursun dedi
Biz istediğimiz kadar sezaryen normal diyelim benek gelişine kendisi karar veriyor hatta o zaman şöyle bir karar verdim sezeryan bile olsa sancılarımla gidecektim Doğuma bebek o sancıları çekmeliydi.
Ikınma da istesen de tutamazsın kasmak mümkün değil benim dr yetişemedi açılmam hızlı oldu ebe geliyor bebek tut diyor ben kadına nasıl tutayım diyoruminşallah senşnde çok güzel bir hikayen olur
Ayy kitaplarim benim herseyim herseyim.
canim idrar tahliline git. Bende enfeksiyon varken oyleydi.
Aynen canım malesef öyle Ankara degil baska yer olsada sevmezdim heralde o isin şakası yeni ilimiz Bitlis coook daha uzagi sağlıkla kavusalimda napiym mecburi ayrılıkkıyamam kuzum sen esın burda kaldı dıye etkılenmıssındır ınsallah tez zamanda bulusun
Benim 3 gün sürdü canım. Sonra birden geçti.Bu aşı ağrı yapmıyor diyenler nerede dünden beri ağrı kesici bile fayda etmiyor gece sola dönüp yatamadım tek kollu yaşıyorum müthiş bı ağrı var ne zaman geçer bilmiyorum çok canım yanıyor
Yok canim idrar yolu enfeksiyonu diorum ben. Mantar cok zor allah yardim etsin annem de hamileyken cok cekti ondanTesekkur ederim canim cevabin icin. Bende mantar var, hamilelikten oncede vardi ve bi turlu gecmiyor.. yani enfeksiyon derken mantarimi kast ettin ?
Evet canım 15 aylık şuanda kardeşi doğunca hayırlısıyla 19 aylık olacak evet canım aynı şeyler olacağı için zor gelmez ama sende başarırsın sil baştan herşey mükemmel olacak Allah ın izniylesenin oğlun küçüktü dimi canım
Ben tam kızımla rahatladım bir çocuk daha
Sana şimdi 2. Çocuk zor gelmez hala aynı rutinler ama ben yandım galiba tam başa döneceğim
21. Hafta da gittim 503 gram 24 cm di Seninde öyle miydi bakalım me çıkacak yarın
Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?