2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

benimki radyolog ama işinin ehli:) öne çıkan isimlerden. git git ikisi de olur:)

Bana da radyolog baktı canım

Canim genelde radyolog bakio allah korusun bi sorun gorurse perinatologa yolluyo devlet hastanelerinde. Bana da radyolog bakti

Kızlar tetenoz aşısı için aile hekimime gittim ben de anneyim ama yaptırmadım dedi. Bu aşı köyde evinde doğuranlara yönelik hastanede aletler strildir dedi aklım karıştı sizin fikriniz nedir
Hastane ortaminda dogum yaparsan tamam sorun yok ama ya hic ummadigin zamanda ve yerde dogumun baslarsa ne olacak diye bakmak lazim.
Hicbisey belli olmaz valla

Kendi dr u yapanlar da var canim mesela ben.
Suphelendigi bisey olursa perinatologa yonlendiriyor, cok sukur gerek kalmadi

Benim doktorum yapmadi kanda yapilan teste yanlis sonuc veriyormus cok sevindim gercekten

F ferayegul canim diger topic te yazmissin burdan cvplayayim.
Ben 2 gunde bir fln hissediyorum genelde bir ya da 2 defa. Cok sert olduklarini soyleyemem.

Fakat kizlar gecen gun cok guldum ilk defa icimde cidden tepki verebilen bi canli var dedim.
Gece farkinda olmadan o koca gobegin uzerine yatmisim bir parca.
Gozlerimi actigimda karnim agriyordu zaten baskidan dolayi.
Benim sipa demek icerde cok sikismis ki tekme ustune tekme savuruyordu.
Hemen pozisyonumu degistirdim de tekmelemeleri sakinlesip durdu en sonunda.
Uzuldum ama ya anne karninda bile huzur yoksa nerde var :))

Kızlar kan değerleriniz nasıl benimki 12.4 çıkmış doktor normal dedi günde bı kan hapına devam ama keşke biraz daha yüksek çıksaydı

Kıyamam ya bende bazen farketmeden üzerine yattığımda tepiniyor. Birde ayakları aşağı da sanırım direkt alt bölgeme geliyor değişik bir rahatsızlık veriyor bana alt bölgeye tekme yemek bugün doktora gidicem bir sorayim normal mı :)

Kendi dr u yapanlar da var canim mesela ben.
Suphelendigi bisey olursa perinatologa yonlendiriyor, cok sukur gerek kalmadi
G gunes189 bende radyologdan sıra almıştım ama önce kendi doktoruma gittim o kendi inceledi her şey normal gitmene gerek yok dedi.

Aslında bana da gerek yok dedi. Birşey olsa görürdüm dedi. Ama benimki tüp bebek. Gitmekle gitmemek arasında kaldım.
Doktorun iyi incelediyse canm gitme. Ben ankarada devlet hastanesinde yaptirdim. Benm doktorumun makinesinin aynisiydi. Sadece daha detayli bakti bi esprisi yok elime bi foto bile vermedi yani

İnşallah canım ama Doğum herkeste farklı oluyor sanırım benim annem beni 3 günde doğurmuş tersmişim o zamanlar sezeryan olmadığı için eliyle çevirmişler ve başta annem asla normal Doğum yapma diyordu kendisi çok çekmiş çünkü.
Çatı da elle muayene ve İnan tek eldiven acıtıyor plastik olduğu için o zamana kadar rahim xaten yumuşuyor açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…