Maşallah canım inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin..Doğum hikayeni anlatabilirsen severek dinlerim.iki doğumum 'da hamdolsun şükürler olsun iyi geçti .. normal dogumum rahat geçti dikişsiz hemde, sezeryandan korktuğum için aglayarak girmiştim hamdolsun onuda sorunsuz gecirdim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Doktor niye gerek yok diyor? Yani sizin durumunuza gore mi, yoksa her kadin olmasa da olur mu bu asiyi?Valla doktor gerek yok dedikten sonra nıye kolumu deldırım
Benimkide çok tekme atıyor ya. Bazen tekme atıyor bazen karnımın içinde kayıyor gibi hissediyorum sanki yer değiştiriyor. Birde tekmeleri farklı yerlerde hissediyorum ben acaba bu normal mı bazen kasıklarımda sağda solda bazen neredeyse midemin oralarda üst kısımlarda. Bebek baş aşağı demişti geçen kontrole gittiğimde doktor benim bu konuda pek bi bilgim yok ilk bebeğim. Bu aylarda baş aşağı mi olması gerekiyor?
bazen ben de çok sert hareketler hissediyorum canım belki de dediğin gibi dönüyodur içerde.. dokor bu haftalarda doğum pozisyonuna gelir mi dedi ? yani baş aşağı mı durması gerekiyor artık ?
Evet 20. Haftadan sonra artik dogum pozisyonu olan bas asagi pozisyona gecmesi gerekiyor dedi doktor. Ama stres yapma, vaktin var daha döner zamanla dedi. Erken dönerse erken dogum riski diyorlar halk arasinda ama degilmis. Kimi bebek de son ana kadar dönmüyor, dogum aninda dönenler bile oluyor ama hic dönmezse sezaryenle aliyorlar bebegi diye biliyorum.
Bizim dogum tarihlerimiz ayni gosteriyor su an. Doktor bana en son gittigimde zamanla döner merak etme, acelemiz yok demisti. Sen de rahatla, daha vakit var yan gelip yatsın biraz daha, döner sonra.20. haftadan sonra mıı bizimki hala yan gelip yatıyor ne zaman döner acep
kızlar saçını boyatan oldumu bu süreçte
Bende cook cook düsünerek arastirarak en sonunda boyamaya karar verdim cunku kendimi igrenç hissediyordum hic mutlu degildim resmen 10 cm uzadı dipten beyazlar herkes yüzüme degil sacima bakiyodu resmen...amonyaksız ve parabensiz dogal boya ile boyattim ..doktorum 20 haftadan sonra izin vermişti zaten...boyada kafamda sadece 10 dakika durdu..simdi kendimi daha iyi hissediyorum bi de doguma yakin boyarim heralde ..ama herkesin kendi kararı boyama konusu benceBen boyatmak istiyorum :/
Çok saol canım içimi rahatlattın aslında bana da gören karnın çok aşağıda dikkat et diyordu pazartesi ayrıntılıya girdim senin gibi ordaki doktor bebek çok aşağıda doktoruna söyle dedi doktora dediğimde simdilik acılma yada kısalma yok ama kasılma başlarsa vakit kaybetme gel dedi demek ki bebeğin aşagıda olması her zaman erken doğum olacak diye bişey yok :))
Canım benimde bebek aşağıda galiba yürürken çok zorlanıyorum hareketleri falan hep kasığımda hemşireme sordum ağırlık kaldırma çok yürüme falan dedi doktora haftayabl gidicez
aynen benimkide kafası bi yanda bir üste sağ sol oynuyor dr bile sasırdı :)))20. haftadan sonra mıı bizimki hala yan gelip yatıyor ne zaman döner acep
Kızlar
İstanbul Avrupa yakasında Şişli , Beyoğlu , Fatih , Eminönü , çapa gibi yerlerde hastane ve doktor önerisi istiyorum kızlar.
Eşimin sigortası değişti Acıbadem sigorta olduk doktor değiştirip değiştirmemek arasında kaldım.
Ilk cocukta asilarini yapmissan ikinci cocukta bes yil ara girmemisse yapmaya gerek yok diyor doktorlar bes yil koruyormus o igneler ablamdan biliyorumDoktor niye gerek yok diyor? Yani sizin durumunuza gore mi, yoksa her kadin olmasa da olur mu bu asiyi?
20. haftadan sonra mıı bizimki hala yan gelip yatıyor ne zaman döner acep
Bizim dogum tarihlerimiz ayni gosteriyor su an. Doktor bana en son gittigimde zamanla döner merak etme, acelemiz yok demisti. Sen de rahatla, daha vakit var yan gelip yatsın biraz daha, döner sonra.
Selam anneler
Cok hareket edince ayakta durunca bende akıntı oluyor ve çamaşırim islanmis oluyor biraz
Herkese merhaba. Biraz geç oldu ama ben yeni farkettim bu başlığı :) maşallah burası daha bi kalabalıkmış baya ilerlemiş sayfalar. Hemen bir soru sorayım gelir gelmez. Ben detaylı ultrasonu yaptırdım ama kendi doktorum çocuk kardiyolojisine git bir de orada baksınlar dedi. Tüm hastalarını kontrol amaçlı yönlendiriyo. Ama ben çalışıyorum izin almak çok sıkıntı hala gidemedim. Böyle bir kontrole giden var mı aranızda?
Hosgeldin canim :) böyle bisi hic duymadim kimsedenHerkese merhaba. Biraz geç oldu ama ben yeni farkettim bu başlığı :) maşallah burası daha bi kalabalıkmış baya ilerlemiş sayfalar. Hemen bir soru sorayım gelir gelmez. Ben detaylı ultrasonu yaptırdım ama kendi doktorum çocuk kardiyolojisine git bir de orada baksınlar dedi. Tüm hastalarını kontrol amaçlı yönlendiriyo. Ama ben çalışıyorum izin almak çok sıkıntı hala gidemedim. Böyle bir kontrole giden var mı aranızda?
evet canım ben öyle dedim diye dikkat etmemzlik yapma ama canım yine de dikkat et çok yorma kendini mesela
Ben tubalete oturduğumda bir süre sonra kalkmak sorunda kalıyorum inanılmaz baskı yapıyor benek dışarı çıkacak gibi hissediyorum max 3-4 dk tubalettw durmam kurbağa pozisyonu yasak bebek aşağıda olduğu için.
Çok geçmiş olsun canım inşallah yukarı cikarrda rahatlariz biraz
İstesem de çoğu hareketleri yapamıyorum
Bağdaş kurup öne eğilemem mesela fena baskı oluyor , yataktan kalkarken şimdiden sancılar başladı.
1 saat yürüdüğümde altran bebeği desteklemek zorunda kalıyorum kızımda çalışıyordum masa başında bunda daha zor geçiyor bu yüzden kızın peşindeyim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?