- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
aaa büyümüş o zaman gerçekten canım çok uzun bi hatta hissediyorum çünküBenim bakis acima gore bu cocugu sadece yaparken ortak olmamali baba. Zaten 9 aylik surecte tum zorluklari ben cekiorum o arada elini koyup hareket etsin die beklio. Dogum kadar zorlayici biseyde de yanimda olmasi gerekir die dusunuorum. Sonucta bu bakkal hamdinin bebegi degil ki onunla gireyim. Ama esimle genel olarak hayata bakis acimiz cok farkli oldugu icin kesinlikle reddediyo. Bakalim ikna etmeye calisacagim
Ben taaa midemin orda hissediorum bazen. Doktorda nerdeyse midemin hemen altindan bile bakio. Dusun ki benm oglan 30 cmmis. Kasiktan mideye yol olur 30 cmle
Bebek karninda donmustur. Ama bu dogum pozisyonuna girdi demek degil. Artk donuslerini falan hep hissedicez cunku kocamanlar. Ben dun cok strese girdim mesela. Saatlerce durmadi. Cok sert tekmeler atti bi saga bi sola gezinip durdu
bazen ben de çok sert hareketler hissediyorum canım belki de dediğin gibi dönüyodur içerde.. dokor bu haftalarda doğum pozisyonuna gelir mi dedi ? yani baş aşağı mı durması gerekiyor artık ?Kizlar gunaydin. Dun aksam mutfakta tam yemekleri tabaklara koyuyordum, ayaktayken bir anda bir tekmeledi bebek ama oyle boyle bir tekme degil. Aci, agri hissetmedim ama cok cok garip bir rahatsizlik hissi oldu. Sandalyeye oturmak zorunda kaldim hemen. Sonrasinda uzun sure de hep hareketliydi kac saat. Merak ediyorum acaba ne oldu? Perinatolog dogum pozisyonuna daha gelmemis demisti detayli ultrasonda. Acaba dun aksam dönmüş olabilir mi? Bu hissedilir bir sey mi?
Uyku düzeni çok zor canım ama ilk günden bebeğe kıyıp o düzeni oturtursan çok rahat edersin ben hiç sallamadım mesela alışmasın diye bı ara memede uyumaya başlamıştı ondan da ayırdım emzirip yatağına koydum öğlenleri de karnını doyurup koydum yatağına yat uyu diye çok şükür hep kendi uyur uykusu gelince1 aylık olsun uyur
4 aylık olsun uyur
Gazdır o uyur ek gıda kolay değil
Yaşı gelsin uyur
Konuşsun uyur
Altından bez çıksın uyur
Uyur da uyur dediler bana da
Onu gecen ben de dusundum canim ama dr ultrasonla altlara bakti tamamen.kızlar, bebeğinizin hareketlerini üst kısımda nerelerde hissediyorsunuz ? ben göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde hissediyorum . rahim o kadar büyüdü mü
Dun bende de oyle bisiler oldu cok ani gelip gecti ama ben sasirdim bu neydi diye :-( icimden bisi koptu sanki allahtan bebisin hareketleri varda icim rahatKizlar gunaydin. Dun aksam mutfakta tam yemekleri tabaklara koyuyordum, ayaktayken bir anda bir tekmeledi bebek ama oyle boyle bir tekme degil. Aci, agri hissetmedim ama cok cok garip bir rahatsizlik hissi oldu. Sandalyeye oturmak zorunda kaldim hemen. Sonrasinda uzun sure de hep hareketliydi kac saat. Merak ediyorum acaba ne oldu? Perinatolog dogum pozisyonuna daha gelmemis demisti detayli ultrasonda. Acaba dun aksam dönmüş olabilir mi? Bu hissedilir bir sey mi?
yok canım tekme atıyor orda bi iki defa hissetsem mide diycem. elim ordaydı bu sabah resmen alttan vurdu üst üsteOnu gecen ben de dusundum canim ama dr ultrasonla altlara bakti tamamen.
Pek zannetmiyorum bence mide hareketlerini hissediyoruz
sağol cnm..sırtüstü yatınca annedeki kan akımı bebek baskı yaptığı için azalıyor, dolayısıyla bebeğe de daha az kan gitmiş oluyor canım. özellikle bu haftalardan sonra yan yatmakta fayda var . ben hep yan yatıyorum. zaten sırtüstü uzandığımda nefesim daralıyor sanki
Benimkide çok tekme atıyor ya. Bazen tekme atıyor bazen karnımın içinde kayıyor gibi hissediyorum sanki yer değiştiriyor. Birde tekmeleri farklı yerlerde hissediyorum ben acaba bu normal mı bazen kasıklarımda sağda solda bazen neredeyse midemin oralarda üst kısımlarda. Bebek baş aşağı demişti geçen kontrole gittiğimde doktor benim bu konuda pek bi bilgim yok ilk bebeğim. Bu aylarda baş aşağı mi olması gerekiyor?
yok canım tekme atıyor orda bi iki defa hissetsem mide diycem. elim ordaydı bu sabah resmen alttan vurdu üst üste
Aynen canim 50 gr yuksek cikti bende 100 grlik yapildi o normal cikti50 lik iyi çıkmassa mı 100 lüğü yapıyorlar canım
Anladim canim. Belki benimki de bebistir o zaman da henuz yukarilara guclu vuramiyodur belkiyok canım tekme atıyor orda bi iki defa hissetsem mide diycem. elim ordaydı bu sabah resmen alttan vurdu üst üste
Tamam sen git benimde öyledir[/QUOT
843 gr /32cm canım gittim geldim
evet canım bebek bence. çünkü sağda da oluyor aynısı. hadi solda mide var sağdaki ne dimiBen de 1-2 hafta yukarda hissettim canm hatta kafa attı ya resmen :) gobek altında tekmeler gobek deliğinin üstlerinde sagda kafa atmalarinanmadılar o hafta ayrıntılıya gitmistim orda da tam dedigim yerden baktı gercekten kafası ordaymıs simdi aşağılarda hissediyorum ama bnce seninki de bebiştirr:)
canım ne güzel herşey yolundaymış. ben de önümüzdeki pazartesi gidicem doktora. bende de toplanma ve sertleşme oluyor karnımda onu sorucam. peki normal miymiş bu haftalarda. ben de soda içiyorum elimden geldiğinceTünaydın herkese
Bizde kontrole gittik geldik bugün
Cok şükür herşey yolunda
Karnımda son zamanlar sertleşme oluyorsu sanki bebel bi noktaya toparlanıyor bir garip oluyordum
Onun için hergün bir tane soda içmemi önerdi
Bebek aşağıda sanıyordum ben öyle bir durum yokmuş
Biraz ye az kilo almışsın dedi bebek sömürmüş seni resmen dedi 61,5 yum 66 çıktım
Birde kan ilacımı günde ikiye çıkarttı
Şeker içinde haftaya gideceğim
Doğumda sezeryan olacağı için büyük ihtimalle Aralıksonuna denk geliyor
Bu arada üç tanede renkli vesikalık resmini verdi
Ayrıntılıdan bu yana yüzü fln cok değişmiş
canım ne güzel herşey yolundaymış. ben de önümüzdeki pazartesi gidicem doktora. bende de toplanma ve sertleşme oluyor karnımda onu sorucam. peki normal miymiş bu haftalarda. ben de soda içiyorum elimden geldiğince
çalışıyorum bi de benCanım kasılma iyi bişeh değil elinden geldiğince uzanacaksın öyle olunca ben özellikle yorulduğumda oluyor seninde öyle mi oluyor?
Bu haftalarda oluyormuş ama internetten okuduğuma göre
Bol su iç dedi birde bebeğin suyu iyi ama bizim kendimiz için içmemiz gerekirmiş birde sade soda hergün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?