2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
aaa büyümüş o zaman gerçekten canım çok uzun bi hatta hissediyorum çünkü . ben de pazartesi gidicem doktora bakalım bizimki ne kadar olmuş.

bazen ben de çok sert hareketler hissediyorum canım belki de dediğin gibi dönüyodur içerde.. dokor bu haftalarda doğum pozisyonuna gelir mi dedi ? yani baş aşağı mı durması gerekiyor artık ?

1 aylık olsun uyur
4 aylık olsun uyur
Gazdır o uyur ek gıda kolay değil
Yaşı gelsin uyur
Konuşsun uyur
Altından bez çıksın uyur

Uyur da uyur dediler bana da
Uyku düzeni çok zor canım ama ilk günden bebeğe kıyıp o düzeni oturtursan çok rahat edersin ben hiç sallamadım mesela alışmasın diye bı ara memede uyumaya başlamıştı ondan da ayırdım emzirip yatağına koydum öğlenleri de karnını doyurup koydum yatağına yat uyu diye çok şükür hep kendi uyur uykusu gelince
Evet onunla sarılıp uyumak çok güzel ama alışınca çok zor oluyor

Benimkide çok tekme atıyor ya. Bazen tekme atıyor bazen karnımın içinde kayıyor gibi hissediyorum sanki yer değiştiriyor. Birde tekmeleri farklı yerlerde hissediyorum ben acaba bu normal mı bazen kasıklarımda sağda solda bazen neredeyse midemin oralarda üst kısımlarda. Bebek baş aşağı demişti geçen kontrole gittiğimde doktor benim bu konuda pek bi bilgim yok ilk bebeğim. Bu aylarda baş aşağı mi olması gerekiyor?

kızlar, bebeğinizin hareketlerini üst kısımda nerelerde hissediyorsunuz ? ben göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde hissediyorum . rahim o kadar büyüdü mü
Onu gecen ben de dusundum canim ama dr ultrasonla altlara bakti tamamen.
Pek zannetmiyorum bence mide hareketlerini hissediyoruz

Dun bende de oyle bisiler oldu cok ani gelip gecti ama ben sasirdim bu neydi diye :-( icimden bisi koptu sanki allahtan bebisin hareketleri varda icim rahat

sağol cnm..

Aynen canım baş aşağı olmasi güzel bir şey :)

Benim de ayrıntılı da söyledi baş aşağı diye iyi dedi :)

yok canım tekme atıyor orda bi iki defa hissetsem mide diycem. elim ordaydı bu sabah resmen alttan vurdu üst üste

Ben de 1-2 hafta yukarda hissettim canm hatta kafa attı ya resmen :) gobek altında tekmeler gobek deliğinin üstlerinde sagda kafa atmalar inanmadılar o hafta ayrıntılıya gitmistim orda da tam dedigim yerden baktı gercekten kafası ordaymıs simdi aşağılarda hissediyorum ama bnce seninki de bebiştirr:)

Tünaydın herkese

Bizde kontrole gittik geldik bugün
Cok şükür herşey yolunda
Karnımda son zamanlar sertleşme oluyorsu sanki bebel bi noktaya toparlanıyor bir garip oluyordum
Onun için hergün bir tane soda içmemi önerdi
Bebek aşağıda sanıyordum ben öyle bir durum yokmuş
Biraz ye az kilo almışsın dedi bebek sömürmüş seni resmen dedi 61,5 yum 66 çıktım
Birde kan ilacımı günde ikiye çıkarttı
Şeker içinde haftaya gideceğim
Doğumda sezeryan olacağı için büyük ihtimalle Aralıksonuna denk geliyor
Bu arada üç tanede renkli vesikalık resmini verdi
Ayrıntılıdan bu yana yüzü fln cok değişmiş

evet canım bebek bence. çünkü sağda da oluyor aynısı. hadi solda mide var sağdaki ne dimi minnoş oğlum benim yirim ben onu teyzesi

canım ne güzel herşey yolundaymış. ben de önümüzdeki pazartesi gidicem doktora. bende de toplanma ve sertleşme oluyor karnımda onu sorucam. peki normal miymiş bu haftalarda. ben de soda içiyorum elimden geldiğince

Canım kasılma iyi bişeh değil elinden geldiğince uzanacaksın öyle olunca ben özellikle yorulduğumda oluyor seninde öyle mi oluyor?
Bu haftalarda oluyormuş ama internetten okuduğuma göre
Bol su iç dedi birde bebeğin suyu iyi ama bizim kendimiz için içmemiz gerekirmiş birde sade soda hergün dedi

çalışıyorum bi de ben özellikle yorulduğumda oluyor. bazı günler fazla oluyor bazı günler bi iki kez.. ama oluyor yani.. sade soda içiyorum , her gün içeyim bari.. sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…