- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Valla doktor gerek yok dedikten sonra nıye kolumu deldırım
Uyku düzeni çok zor canım ama ilk günden bebeğe kıyıp o düzeni oturtursan çok rahat edersin ben hiç sallamadım mesela alışmasın diye bı ara memede uyumaya başlamıştı ondan da ayırdım emzirip yatağına koydum öğlenleri de karnını doyurup koydum yatağına yat uyu diye çok şükür hep kendi uyur uykusu gelince
Evet onunla sarılıp uyumak çok güzel ama alışınca çok zor oluyor
merhaba kızlar plates yapan var mı ?
Canım bana da doktor bebek aşagıda , rahim ağzı kapalı dedi bide vajinal boyu mu ne ölçtü kısalma yok şimdilik bi risk ypk dedi ama annem sende çok asagıdaydın 7 aylık doğdun bebek aşagıda olunca bir süre sonra rahim açılıyor dedi doktor seni bbilgilendird mi hiç bu konudaBunda da erken dogma riski var ve her gittigimde son tarih degisiyor
Canım bana da doktor bebek aşagıda , rahim ağzı kapalı dedi bide vajinal boyu mu ne ölçtü kısalma yok şimdilik bi risk ypk dedi ama annem sende çok asagıdaydın 7 aylık doğdun bebek aşagıda olunca bir süre sonra rahim açılıyor dedi doktor seni bbilgilendird mi hiç bu konuda
Canım bana da doktor bebek aşagıda , rahim ağzı kapalı dedi bide vajinal boyu mu ne ölçtü kısalma yok şimdilik bi risk ypk dedi ama annem sende çok asagıdaydın 7 aylık doğdun bebek aşagıda olunca bir süre sonra rahim açılıyor dedi doktor seni bbilgilendird mi hiç bu konuda
Benim eşim de aynı cnm dayanamam diye düşünüyorKızlar iyi akşamlar daha erken ama eşinizin Doğuma girmesini istiyor musunuz? Ben çok istiyorum o anı görüp tanık olsun diye ama eşim biraz düşünceli bu konuda , ya dayanamazsam filan diyor .
Bu arada eşim 7 yıllık polis memuru , yüzlerce kaza , ölüm görmüş birisi ama diğerleri başka seni ve bebeği kanlı görürsem nasıl olur bilmiyorum diyor .
Benim eşim de aynı cnm dayanamam diye düşünüyor
canım her ikisini de yapmış biri olarak senin için hangisi kolaydıcanım benim yeterki sağlıkla kucağına almak nasip olsun .. benim ilk doğum normal çok rahat gectiydi ikinci ters olduğu icin sezeryan olmustum bundada ağlayarak doğuma girdim korkulacak birsey yok kötü dusuncek birsey yok sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almak nasip olsun allahim senide bebeginide korusun inşallah..
Canim benim de korkum o son aylarda daha agirlasiyo insan ne yapicam die düşünüyorum bide 20 aylik oglum var bakici ayarlamaya karar verdik mümkün olduğunca zorlamicaz kendimizi napalim.benimde aynen dediğin gibi oluyor uzanınca doğrulamıyorum kitleniyor bacağım çok kotu bisey ya hele bide şimdiden boyle olursak daha sonra heralde yerimizden kalkamayacaz
Çok saol canım içimi rahatlattın aslında bana da gören karnın çok aşağıda dikkat et diyordu pazartesi ayrıntılıya girdim senin gibi ordaki doktor bebek çok aşağıda doktoruna söyle dedi doktora dediğimde simdilik acılma yada kısalma yok ama kasılma başlarsa vakit kaybetme gel dedi demek ki bebeğin aşagıda olması her zaman erken doğum olacak diye bişey yok :))benim ikinci doğumum canım ilkin de ayrıntılıya gittiğim doktor acil kendi doktoruma yönlendirdi rahimde açılma var bebek aşağı da bu gidişle 2/3 haftayaa doğurursun hemen iğne yapsın doktor dedi o zaman 24 haftalıktım.
Kendi doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını ama aşağıda oluğunu rahmin henüz Doğuma hazır olmadığını söyledi. İğne falan da yapmadı.
Her gittiğimde doktora ben hatırlatıyordum bir gelişme var mı diye çok şükür yoktu da
Benim annemin de böyleymiş hatta doktorum anneme de sormuştu sizinse böyle oldu mu diye
Yürürken , eğilirken , yataktan kalkarken normal hamileye göre daha zorlu bir dönem oluyor özellikle 8. Aydan sonra ama Doğumda sıkıntı yaşamadım 39. Haftamda doğurdum hatta.
Bunda da aynı şeyler geçerli başka doktora gidiyorum kızımda aynı şeyleri yaşadığımı söyleyince doktor tecrübelisin anlatmama geeek yok dedi.
Çok uzun yazdım. Hiç panik olma zaten aksi durum olsa mutlaka doktor pregestoen iğne yapardı
Canım benimde bebek aşağıda galiba yürürken çok zorlanıyorum hareketleri falan hep kasığımda hemşireme sordum ağırlık kaldırma çok yürüme falan dedi doktora haftayabl gidicezbenim ikinci doğumum canım ilkin de ayrıntılıya gittiğim doktor acil kendi doktoruma yönlendirdi rahimde açılma var bebek aşağı da bu gidişle 2/3 haftayaa doğurursun hemen iğne yapsın doktor dedi o zaman 24 haftalıktım.
Kendi doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını ama aşağıda oluğunu rahmin henüz Doğuma hazır olmadığını söyledi. İğne falan da yapmadı.
Her gittiğimde doktora ben hatırlatıyordum bir gelişme var mı diye çok şükür yoktu da
Benim annemin de böyleymiş hatta doktorum anneme de sormuştu sizinse böyle oldu mu diye
Yürürken , eğilirken , yataktan kalkarken normal hamileye göre daha zorlu bir dönem oluyor özellikle 8. Aydan sonra ama Doğumda sıkıntı yaşamadım 39. Haftamda doğurdum hatta.
Bunda da aynı şeyler geçerli başka doktora gidiyorum kızımda aynı şeyleri yaşadığımı söyleyince doktor tecrübelisin anlatmama geeek yok dedi.
Çok uzun yazdım. Hiç panik olma zaten aksi durum olsa mutlaka doktor pregestoen iğne yapardı
Benim gibi olan baya varmış benim gobekte aşağıda baya özelden göbüs resimlerini mi karşılaştırsakÇok saol canım içimi rahatlattın aslında bana da gören karnın çok aşağıda dikkat et diyordu pazartesi ayrıntılıya girdim senin gibi ordaki doktor bebek çok aşağıda doktoruna söyle dedi doktora dediğimde simdilik acılma yada kısalma yok ama kasılma başlarsa vakit kaybetme gel dedi demek ki bebeğin aşagıda olması her zaman erken doğum olacak diye bişey yok :))
Benimkide çok tekme atıyor ya. Bazen tekme atıyor bazen karnımın içinde kayıyor gibi hissediyorum sanki yer değiştiriyor. Birde tekmeleri farklı yerlerde hissediyorum ben acaba bu normal mı bazen kasıklarımda sağda solda bazen neredeyse midemin oralarda üst kısımlarda. Bebek baş aşağı demişti geçen kontrole gittiğimde doktor benim bu konuda pek bi bilgim yok ilk bebeğim. Bu aylarda baş aşağı mi olması gerekiyor?
Ben boyatmak istiyorum :/kızlar saçını boyatan oldumu bu süreçte
iki doğumum 'da hamdolsun şükürler olsun iyi geçti .. normal dogumum rahat geçti dikişsiz hemde, sezeryandan korktuğum için aglayarak girmiştim hamdolsun onuda sorunsuz gecirdim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizicanım her ikisini de yapmış biri olarak senin için hangisi kolaydı
iki doğumum 'da hamdolsun şükürler olsun iyi geçti .. normal dogumum rahat geçti dikişsiz hemde, sezeryandan korktuğum için aglayarak girmiştim hamdolsun onuda sorunsuz gecirdim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?