Hayirli sabahlar, gecen gunki yedigim guclu tekmeden sonra sanki butun her sey degisti gibi hissediyorum. Simdiye kadar laylaylom gecen hamileligimde karnim burnuma gelmis gibi kooocaman buyudu zaten. Tartimizin pili bitti, bir turlu alamadim, tartilamadigimdan kilo kontrolum de yok. Kesin cok aldim. Dun resmen insanliktan cikmis gibi tum gun agzim bos durmadi. Ne oluyor bana bilmiyorum. Surekli yemek yiyorum, gobegim patlayacak derecede gergin, hareketletim kisitlandi, yatsam tam rahat yatamiyorum, ne tarafima dönsem öteki tarafimda gerilme ve aci oluyor, yonumu degistirmek zorunda kaliyorum. Bu gece yarim saat dönmeler sonunda bir duzgun pozisyon bulup uykuya daldim ama gece uyandigimda surekli ayni pozisyonda durdugum icin demek ki resmen her yerim kaskati olmustu. Otursam rahat oturamiyorum, ayakta da uzun sure dikilip duramiyorum. Guzel yuruyusler yapardim eskiden, dun yuruyuse cikmadim bilmiyorum ama kesin simdi onu da yapamaz olmusumdur artik. Hamilelik simdi basladi sanirim. Durumumu yazmak istedim sadece ama sanki cok sikayet dolu bir yazi oldu. Yanlis olmasin, her halimize hamdolsun. Karnimda kipirtilari hissetmek paha bicilemez bir sey, cok sukur. Agrilar, sizilar gececek hepsi insaallah bebegimize kavustugumuzda. Rabbim yardimcimiz olsun.