2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirli sabahlar, gecen gunki yedigim guclu tekmeden sonra sanki butun her sey degisti gibi hissediyorum. Simdiye kadar laylaylom gecen hamileligimde karnim burnuma gelmis gibi kooocaman buyudu zaten. Tartimizin pili bitti, bir turlu alamadim, tartilamadigimdan kilo kontrolum de yok. Kesin cok aldim. Dun resmen insanliktan cikmis gibi tum gun agzim bos durmadi. Ne oluyor bana bilmiyorum. Surekli yemek yiyorum, gobegim patlayacak derecede gergin, hareketletim kisitlandi, yatsam tam rahat yatamiyorum, ne tarafima dönsem öteki tarafimda gerilme ve aci oluyor, yonumu degistirmek zorunda kaliyorum. Bu gece yarim saat dönmeler sonunda bir duzgun pozisyon bulup uykuya daldim ama gece uyandigimda surekli ayni pozisyonda durdugum icin demek ki resmen her yerim kaskati olmustu. Otursam rahat oturamiyorum, ayakta da uzun sure dikilip duramiyorum. Guzel yuruyusler yapardim eskiden, dun yuruyuse cikmadim bilmiyorum ama kesin simdi onu da yapamaz olmusumdur artik. Hamilelik simdi basladi sanirim. Durumumu yazmak istedim sadece ama sanki cok sikayet dolu bir yazi oldu. Yanlis olmasin, her halimize hamdolsun. Karnimda kipirtilari hissetmek paha bicilemez bir sey, cok sukur. Agrilar, sizilar gececek hepsi insaallah bebegimize kavustugumuzda. Rabbim yardimcimiz olsun.

Bende yaz tatilinde 2 ay eşimin ailesiyle kaldım evimden düzenimden uzakta anne demek bile istemediğim bi kaynanayla. Anca hizmet et hizmet et diye sürekli söyleyen biri hamileliğimin 2 ayı berbat geçti inan hergün ağlıyordum. Yemek yemiyordum ve bulunduğum ortamdan insanlardan nefret ediyordum. Hatta kocamdan bile ki oysaki kocam çok iyi biridir. Evime geldim de rahatladım eski prenses günlerime geri döndüm. O yüzden şu yazını okurken bildiğin seninle birlikte yaşadım. Allah yardımcın olsun kardeş sana dua edeceğim.

Kulübe hoşgeldin canım aynılarını ben de yaşıyorum tombik anneler olarak topik açalım :) ben 10-11 kilo aldım diyordum bu sabah 12 olmuşum :/ ben son bir aydır yatış pozisyonunda dinleniyorum. Oturunca bile sırtım belim ağrıyor. Hep kilodan oldu benim ki. Ben yürüyüş yapıyorum ama özellikle son zamanlarda nefes nefese kalıyorum eşim de götürmek istemiyor. Ya zaten hep eşimin yüzünden oldu. Ben öyle tıka basa yemiyorum eşim sürekli bebeğimi aç bırakma kızımız için şundan da ye.. Diye başımdan gitmiyor. Pekmezler ballar yaylalardan kokan peynirler zorla sokuyor ağzıma. Kendimi damızlık gibi hissediyorum bazen. Ben de şikayet etmiyorum ama şimdiden ağırlaştım yani

Kizlar kiloyla alakasi yok bence. Ben hala kilo almadim. Malum kv ile ugras ameliyat falan derken 2 kilo daha verdim. Ama bende son gunlerde agirlastim. Dikkat etmezsem yaylana yaylana penguen gibi yurudugume kendime geliorum. Ne tarafa yatsam rahatsizim. Bebekler buyudu bence onjnla alakali yoksa ha on kilo eksik ha on kilo fazla ayni agirlik bende de var

Eklentiler

• 84899170-CE84-4519-B3BE-9673A6DD2BA2.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar hepinize desteğiniz için çoookkk teşekkür ederim. Eşimin ailesi ile beraber yaşıyorum derken onları aslında kötülemek istemedim yanlış anlaşılmış sanırım. Çok şükür yine anlayışlılar beni fazla yormak istemiyorlar ama yinede onlar evdeyken iş yaparken ben de yan gelip yatamıyorum mecbur kalkıp bende iş yapmak zorunda kalıyorum ve çok az iş yapmak bile beni çok yoruyor buaralar.
Ve bu sırt ağrısı yüzünden geceleri uyuyamıyorum. Rahat rahat yatağımda dönemiyorum bile ve buda sinirlerimi tamamen bozuyor.
Buarada ben yurtdışındayım ve ailem yanımda değil maalesef. Onlar yanımda olsaydı eminim benim için çok daha kolay olacaktı.
Tekrardan mesajlarınız için teşekkür ederim hepsini tek tek alıntı yapamadım .

Şimdi kalkıp aile hekimime gideceğim belki bi ağrı kesici felan bişey verir.

ay ne şanslısın halaya bak:) benim de alışveriş olayım tamam ama almasaydım kesin tulumları alırdım buradan (arkadaşım 3lü getirmişti çok güzel çıktı:)

Halam baya ceyiz yapio canim dunyalari almis. Onumuzdeki ay kayseriye gelicek gelirken getircekmis. Hepsini paylasirim sizle gelince. Ben daha cok basindayim ekimde baslicam alisverise. Bu arada e bebekte casual quantum indirimi var 1500 den 1100 e dusmus ilgilenenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…