- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Ilk olucak canım aynen rengine vuruldm aslında mor tonlari seviyorum aliyim yinede indirime girmisken aklim kalmasın
Bebegin kalbi nerdeyse hiç gelismemis delik vardı akciğer e giden damarı dardı aort kapakciginda sorun vardı. Ama radyolog ve kadın doğumcu hiç bisey anlamadı doğumda şok oldum hersey hazirdi evde ama hiç gelemedi kuzum. Doktorlarimi uzman ve ii sanıyordum meğer çok yanılmışım. Allah yasatmasin sağlıkla hepimiz kucağımiza alalım işallah
Allah rahmet eylesin. Benim de bir kaybım var ama küçüktü seninki bambaşka. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Bebegin kalbi nerdeyse hiç gelismemis delik vardı akciğer e giden damarı dardı aort kapakciginda sorun vardı. Ama radyolog ve kadın doğumcu hiç bisey anlamadı doğumda şok oldum hersey hazirdi evde ama hiç gelemedi kuzum. Doktorlarimi uzman ve ii sanıyordum meğer çok yanılmışım. Allah yasatmasin sağlıkla hepimiz kucağımiza alalım işallah
Bende de ayni sorun var fetal eko istediler bendenBenim radyolog da parlama gördü kalpte ama hiç sıkıntı olmaz sallama dedi okay kardes dedim:)
canım doğum teminatı var mı ?
Varsa muayenelerinde de fark almıyorsa Acıbadem - Memorial fln tercih edebilirsin yada Medicalparka devam edersin orada da geçiyordur Acıbadem sigorta
4 yasinda uyudu kizim dogru düzgün....umarim boyle olmaz
Kiyamam sana .....allah kimseye de yasatmasinBebegin kalbi nerdeyse hiç gelismemis delik vardı akciğer e giden damarı dardı aort kapakciginda sorun vardı. Ama radyolog ve kadın doğumcu hiç bisey anlamadı doğumda şok oldum hersey hazirdi evde ama hiç gelemedi kuzum. Doktorlarimi uzman ve ii sanıyordum meğer çok yanılmışım. Allah yasatmasin sağlıkla hepimiz kucağımiza alalım işallah
Eger doktorundan memnunsan degistirme ilk gebeligimde mecburen degistirdim 25te emanet gibi oluyosun bastan takipli hasta olmak ayricalik doktor seni taniyor sen doktoru bambaska ....4 gün oldu bu işe başlayalı sigorta uygulamasını indirdim çoğu hastane de geçiyor bazılarında belli ücret ediyoruz bir kısmını karşılıyor yani
Mesicalpark içinde 28 inde gidince önce konuşacağız bakalım ne diyecek ne kadarını karşılar diye
Memoria Acıbadem 12 bin falan Doğum 5 bin ödememiz gereken kısım değmez
Aslında hastanedendw doktorum da da memnunu. Eşime kalsa değiştirme diyor ama böyle fırsattan yararlanmak varken değerlendireyim diyorum.
Canim memorial kayseride dogumun vip olani 5000 tl gel burda dogur4 gün oldu bu işe başlayalı sigorta uygulamasını indirdim çoğu hastane de geçiyor bazılarında belli ücret ediyoruz bir kısmını karşılıyor yani
Mesicalpark içinde 28 inde gidince önce konuşacağız bakalım ne diyecek ne kadarını karşılar diye
Memoria Acıbadem 12 bin falan Doğum 5 bin ödememiz gereken kısım değmez
Aslında hastanedendw doktorum da da memnunu. Eşime kalsa değiştirme diyor ama böyle fırsattan yararlanmak varken değerlendireyim diyorum.
Bende de ayni sorun var fetal eko istediler benden
Sen bu kadar aci cekerken kocan gormuyo mu kuzum seni. Konus biraz annenlerde falan kal. Elin evladi nasil ucuz utanmiolar mi hamile halinle sana eziyet etmeye. Yere batsin onlarin anne babaliklariKızlar benim kaç haftadır belim çok ağrıyordu şimdide sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Boş tencereyi bile kaldırmakta zorlanıyorum. Malesef eşimin ailesiyle beraber kalıyorum ve çok yoruluyorum. Dayancak gücüm kalmadı resmen.
Üstüne üstelik içtiğim haplarda mide ağrısı yapıyor.
Benim için dua edin. Rabbim sabır versin. Gerçekten çok zorlanıyorum.
Canım inanılmaz sinirle okudum yazını. Senden ve bebeğinden değerli hiçbir şey yok. Durumunu bilemediğimden ahkam kesmek istemiyorum ama çok kötü olduğunu belirt onlara gerçi söylemişsindir zaten biraz insanlıkları varsa yormasınlar seni. Çok üzüldüm senin için dua edeceğimKızlar benim kaç haftadır belim çok ağrıyordu şimdide sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Boş tencereyi bile kaldırmakta zorlanıyorum. Malesef eşimin ailesiyle beraber kalıyorum ve çok yoruluyorum. Dayancak gücüm kalmadı resmen.
Eger doktorundan memnunsan degistirme ilk gebeligimde mecburen degistirdim 25te emanet gibi oluyosun bastan takipli hasta olmak ayricalik doktor seni taniyor sen doktoru bambaska ....
Canim memorial kayseride dogumun vip olani 5000 tl gel burda dogur
Eminim sana çok yakışır canım
Ama ama ama
Kına için Biraz basit sanki
Elbiseden vazgeçtim kızlar tişört tunik falan alicam da size sey sorucaktm ben cicekli lohusa terligi almicam daha sonrada rahat kullanabilmek için siparis vericekken hosuma gitti bunuda alsam mi acaba pembis pembis sevdimAynen ben de lcw ye bakıyorum bi iki gundur bayagı indirimdeymis al kız giyersin degisik degisik :) ben hep aynı seyleri giymek mecburiyetinde kalıyorum maalesef :)
Gel gel ayni gun memorialde dogururuzen çok can sıkan da kızımı Doğum yaptığım doktor ve hastaneyi %100 karşılıyor doktorum bir Harika ama hastane kötü diye bırakmıştım buraya gelmiştim şimdi ikisinin arasında kalmak Üzüyor
Ah ya Acıbadem memorial falan burada fena
Değiştirmem dersem medikal park 2500 tl çok pahalı değil
Allah sabır versin canım böyle düşüncesiz insanlara muhtaç etmesin allah hamile bi kadına is güç yaptırılmi bel ağrısı dinlenmedikçe geçmez canım eşinle konuş görmüyorlar mi rahatsız olduğunuKızlar benim kaç haftadır belim çok ağrıyordu şimdide sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Boş tencereyi bile kaldırmakta zorlanıyorum. Malesef eşimin ailesiyle beraber kalıyorum ve çok yoruluyorum. Dayancak gücüm kalmadı resmen.
Kaderdasim Allah yardimcin olsun insaAllah bende beraberim annemlerede gidip geliyorum ama buraya gelince ayaklarim geri geri gidiyor senin durum daha vahim Allah yardimcin olsun gerçektenKızlar benim kaç haftadır belim çok ağrıyordu şimdide sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Boş tencereyi bile kaldırmakta zorlanıyorum. Malesef eşimin ailesiyle beraber kalıyorum ve çok yoruluyorum. Dayancak gücüm kalmadı resmen.
Insaallah bende yaptirmayacagim ama korktum acikcasiBiz dedik yaptiralim diye yok dedi biz de ok dedik:)
Sizde de bi şey çıkmaz inşallah hiç korkmayin.
Elbiseden vazgeçtim kızlar tişört tunik falan alicam da size sey sorucaktm ben cicekli lohusa terligi almicam daha sonrada rahat kullanabilmek için siparis vericekken hosuma gitti bunuda alsam mi acaba pembis pembis sevdim
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Terlik/2812128/540257
Ve hepinize sormus olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?