Siparişimi verdim lcwdeki hamile indirimine bakmak isteyen olursa güzel şeyler var yani benim için güzel bir alisveris oldu diger topige yazmayı unuttum buraya yazdım
Hamileliğin en başından beri çektiğim en büyük dert bu canım bende de . Ölüyorum sırt ağrısından Bana uzun süredir uykular haram , inşallah senin uzun sürmez .
Hamileliğin en başından beri çektiğim en büyük dert bu canım bende de . Ölüyorum sırt ağrısından Bana uzun süredir uykular haram , inşallah senin uzun sürmez .
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma Günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Doktor yaptır derse yaptır ama canım biz 2 kere sorduk yok dedi. Ki kendi doktorum goremedi bile o parlamayi. Detaylıdaki makina daha iyi demek ki dedim ben de.
Ilk cocukta asilarini yapmissan ikinci cocukta bes yil ara girmemisse yapmaya gerek yok diyor doktorlar bes yil koruyormus o igneler ablamdan biliyorum