2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

bizde dun ilk defa bebek bi avm de bebek arabası baktık özel onun için gitmemiştik aslında ama denk gelince bakalım dedik

2 modeli övdü

1. chicco liteway (travel sistem)

2. kraft mist (travel sistem)

her ikisine de 1000 dedi

bi de quinny maxi zapp övdü ama elinde kalmamış

bi de park yatak baktık üst sınır 500 belirlemiştik gerçekten de 500e içimize sinen güzel bir park yatak alabiliyoruz :) öğrendiğimiz iyi oldu:) teşekkür edip çıktık:)

Kilo almamak normal mi? 6 ay oldu ama ben sadece 3 Kilo almışım. Geçen aydan beri yemem düzene girdi ama hiç kilo almadim. Beslenemiyor muyum? Ne oluyor?

önemli olan bebeğin kilosu doktor bebeğin kilosu iyi dediyse tamamdır

hep söylerim

22 kilo alan bir arkadaşım 2900 doğurdu

9 kilo alan bir arkadaşım 3500 doğurdu

Günaydın anneler bu sabah uyandığımda diş etimin şişmiş olduğunu gördüm iç tarafta dilim değince koca bi şişlik diş problemim yok sürekli fırçalarımda neden böyle oldu anlamadım daha önce başına gelen var mı acaba?

Kızlar günaydın. Ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciden çıktım. Şükür bir sorun yok ama 10 dk sürdü sizinkileri okudumda hep 40 dk diyordu. Neden benim kısa sürdü iyi bakmadı mı acaba

Kızlar günaydın. Ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciden çıktım. Şükür bir sorun yok ama 10 dk sürdü sizinkileri okudumda hep 40 dk diyordu. Neden benim kısa sürdü iyi bakmadı mı acaba

oooo eyüp ekici alırım bi dal hahhah:)

demekki sıkıntı yok canım eyüp hoca sıkıntı görse uzun uzun bakardı hiç takılma

ki benimki de 20 25 anca sürmüştür :)

Kilo almamak normal mi? 6 ay oldu ama ben sadece 3 Kilo almışım. Geçen aydan beri yemem düzene girdi ama hiç kilo almadim. Beslenemiyor muyum? Ne oluyor?
Bende senin gibiyim ya bu kadar zamanda sadece 3 kilo alabildim. Benimde yemem daha yeni düzene girdi. Ama bence önemli olan bebeğin kilosu. En son doktora gittiğimde haftasına göre normal demişti o yüzden pek takmıyorum kilo almasam da olur.

oooo eyüp ekici alırım bi dal hahhah:)

demekki sıkıntı yok canım eyüp hoca sıkıntı görse uzun uzun bakardı hiç takılma

ki benimki de 20 25 anca sürmüştür :)
Canım benim sana da çok teşekkür ederim yardımcı oldun hep bana.ali ipek e gittim ama tandevusu doluydu almadı beni ben de eyüp ekiciye gittim. Gönlüm ali ipekten yanaydı ama inşallah eyüp ekici de iyidir

Kızlar ben bu aya kadar hiç kilo almadım . Ama Eylül de hamile kaldığım kilodan 2 kilo vermişim , naısl bir sıcak var ne kadar terliyorum düşünün . Ha bundan şikayetçi değilim tabiki ama kilo verince üzüldüm biraz . Doktor bebeğin kilosu ve gelişimi iyi deyince rahatladım.

Canım benim sana da çok teşekkür ederim yardımcı oldun hep bana.ali ipek e gittim ama tandevusu doluydu almadı beni ben de eyüp ekiciye gittim. Gönlüm ali ipekten yanaydı ama inşallah eyüp ekici de iyidir

rica ederim canım o nasıl söz:) eyüp ekici perinatolog ali ipek radyolog ikisi de işlerinin en iyisi:=) için rahat olsun :)

meltem_kaya
Ayy canimmm sen cok almissin 24 . haftanin icinde 12 kg mu ??
Ben 25. haftanin icinde tartildigimda 12 kg almistim. Senin ki biraz erken mi olmus hahahaha

Canim saka oldugu cok bariz oldugu icin boyle konusuyorum tabi anlamissindir.
Benim istahim fena acik valla seker yuklemem ne alemde cikacak cok merak ediyorum. Sen yapmis miydin seker yuklemeni

kızlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi yaptıranlar

o içilen şeyi kendiniz mi aldınız devlette veriyorlar mııııı?

Sen yine 3 almissin hamile kaldigimdan beri toplamda 7 kilo verdim daha da almadim. Ustelik ne bulanti gordum ne baska bisi. Burda kilo alanlari gordukce gozum korkuyo acikcasi nie almiorum acaba die

Quinny zapp bilmiorum da moodd cok guzel bi araba surusu falan efsane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…