2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben smdi doktoruma sordum. Dedi ki eczanedekilerin tadi daha icilebilir. Daha gazoz gibi. Istersen burdan alalim istersen eczaneden al gel dedi. 50 ml olandan. Eczaneden alip gidicem eger cabucak kusan midesi bulanan insanlarsaniz eczanedeki daha mantikliymis

Kızlar günaydın:)
Kilo muhabbetini gördüm de,bende 61.5 la başladım şu an 65.5 kilodayim.yani 4 kilo.ama karnım özellikle son 3 haftadır ciddi büyüdü. Artık bariz anlaşılıyor. Bebek güçlendi, tekmeleri ziplatiyor:)
Ve evet gece yatmak zorlasmaya başladı. Sorun karnımdan dolayı birkaç hamlede yavaş dönmem gerekiyor. Ama ben unutuyorum uykumun arasında:) bi dönüyorum tabi canım yanıyor. Bundan sonrada artar sanırım. Artık Rahmimle futbol topu büyüklüğünde, bunlarda normal bence.kilo tabi etkiliyordur ama bence asıl mesele rahmin büyümesi

meyve suyu gibi birşey biz 3 kadın içtik hatta biri aç gelmişti rahatsız edebilir diye düşündük ama hiçbirimiz sorun yaşamadık

meyve suyu gibi birşey biz 3 kadın içtik hatta biri aç gelmişti rahatsız edebilir diye düşündük ama hiçbirimiz sorun yaşamadık
Doktor bana da ac gel dedi. Anneme yaptirdigimizda annem 2 kez geri cikarmisti. O yuzden gozum korkuyo benm biraz

Bundan 3 ay once cilek mobilyada baby cotton modeline bakmistim o zaman 4200 tl demisti magazadakiler. Yarin mobilyayi almaya gidicem aradim magazayi bi ust model besikle tekrar hesaplama yaptirdim. 3080 tl ama siz gelin bisiler yapariz dedi adam. Madem bunu 3000e satinca kazanicaksin 4200 ne demektir. Yazik gunah. Vallahi gunah

önemli olan bebeğin kilosu doktor bebeğin kilosu iyi dediyse tamamdır

hep söylerim

22 kilo alan bir arkadaşım 2900 doğurdu

9 kilo alan bir arkadaşım 3500 doğurdu
Geçen gittiğim radyolog boyu ve gelişiminin iyi olduğunu söyledi. ama ne bileyim sanki benim kilo almamla bebeğin kilosunun doğru orantılı olduğunu düşünüp duruyorum

Geçen gittiğim radyolog boyu ve gelişiminin iyi olduğunu söyledi. ama ne bileyim sanki benim kilo almamla bebeğin kilosunun doğru orantılı olduğunu düşünüp duruyorum

dur o zaman bi daha yazayım:)

canım benim bi arkadaşım 22 kilo aldı ama bebeği 2900 dogdu

baska bir arkadas 9 kılo aldı 3500 bebek dogurdu hahahhahhaa:)

buda mı gol değilllllllllllllllllll :)

Bende kilo almak istemiyorum zaten çünkü kiloluyum normalde de ama ışte bebeğin kilosu ile doğru orantılı olabilir mi gibi saçma sapan bir düşünceye sahibim.

Bende kilo almak istemiyorum zaten çünkü kiloluyum normalde de ama ışte bebeğin kilosu ile doğru orantılı olabilir mi gibi saçma sapan bir düşünceye sahibim.
Hayır alakası bile yok bazıları yer kendine alır hep bebek ufak kalır kimide azcık bile yese yediği hep bebeğe gider o yüzden kendi kilolarınla kıyaslama. Ama ben kilo almayı istiyorum çünkü kendim çok zayıfım. Yoksa bebek haftasına göre normalmiş.

Anamm sende ters tepki yapmış hamilelik galiba. Göbüş ne durum da?

O zaman sen kilo al yediklerin hem sana hemde bebeğine yarasin inşallah. Benim yediklerimde sadece bebeğime yarasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…