- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Ben krill yağı kullanıyorum canım
Bi de demir hapı
(d vitamini 32 Cikti doktorum vermedi d vit ) ( magnezyum da vermiyordu ama dün dedim arada da olsa sağ kasiklarima ağrı gidiyor diye zorla verdi ama hergün her gün kullanmak yok dedi :)
Efa daily verdi canım doktorum yeni başlayacağım ben de.
Cok tesekkur ederim kizlarEvet canım efa mom'un ürettiği omega 3 efa daily. Bu haftaya kadar efa mom kullanıp artık efa daily e geçiş yapacağım. U UgurluKedi
Ay valla hangi dr a gidiyosun dr mu degistirsem yahuyok canım yaptırmadım ooo ben 25. Haftaya kadar 15 olurum sana doktorun da kızmıştı galiba benimki bana bakıp güzel diyor çok şanslıyım bu arada geçen akşam gelen arkadaşım 10 kiloyla pazartesi doğuma gidiyor ve tüm akşam nasıl yedi bir saniye boş durmadı kalan kurabiye boreği de paket yaptım gece yerim dedi :/ valla hüngürerek ağlamak istiyorum
Kizlar omega 3 kullanan var mi, varsa hangi marka kullaniyorsunuz ?
Eki Görüntüle 2047768
Aha buda benim gobegim
Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim
İnşallah iyi çıkar bu bir hafta :) benim şu evde parmaktan bakılanlardan yaptırdım geçende tok 83 çıkmıştı çok mu düşük acaba
Ay valla hangi dr a gidiyosun dr mu degistirsem yahu
Zaten kiloma laf soyleyince kalkip benim nerem kilolu yahu dedim hahah.
Yemeklerime kisitlama getirilmesinden nasil tirsiyorsam.
O arkadasindan da uzak dur bence, yiyip yiyip kilo almayandan korkacan hahaha
aa seninki benden de düşük iyi bir şeydir herhalde düşük çıkması inşallah şeker yüklemesi testimizde de düşük çıkarnormali 74-106 arası canım
benim 68 çıktı neden bilmiyorum biraz düşük ama:)
Valla masallah diyelim.Gel canım Giresuna gel tatlış doktorum sana da baksın güzel desin :) adam güzelden anlıyor vesselamgüzel demişsin
ya ben zaten diyet yapar gibi yiyorum dengeli düzgün haftada bir iki kere kaçırıyorum ama onu önceden de yapıyordum
arkadaşım müstakbel dünürüm bi de tosun gibi olmuş bebişi 37 haftada 3 kiloyla doğuracak maşallah
yok canım yaptırmadım ooo ben 25. Haftaya kadar 15 olurum sana doktorun da kızmıştı galiba benimki bana bakıp güzel diyor çok şanslıyım bu arada geçen akşam gelen arkadaşım 10 kiloyla pazartesi doğuma gidiyor ve tüm akşam nasıl yedi bir saniye boş durmadı kalan kurabiye boreği de paket yaptım gece yerim dedi :/ valla hüngürerek ağlamak istiyorum
Gercekten paket yaptin miMaşallah çok tatlı göbüşün ❤ ama kilolu hamile kaldım 7 kilo verdim diyordun ben de sandım herhalde 90-100 vardır diye
aa seninki benden de düşük iyi bir şeydir herhalde düşük çıkması inşallah şeker yüklemesi testimizde de düşük çıkar
Gercekten paket yaptin micok tatlisin benimde bogazim durmuo surekli yiyorum ama bu arada diyetteyim o yuzden surekli yiyorum 6 ogun ye ye bitmio
81 le hamile kaldimaz daha kilo alsam yuvarlancaktm boyumda 164 zaten
Bilmem ki canım valla önce 84 tu sonra 72 şimdi de bu çıktı inşallah iyidir benim tatlıya çok düşkünlugum var o yüzden korkuyorum biraz
ben de son zamanlarda tatlı yemeye başlamıştım ama benim karnımı ağrıtıyor azıcık bir şey yesem. ben de şeker hastalığından korktum açıkçası. onlarda da böyle oluyormuş.
Saol canım dikkat edicem yine de :)evet canım ben öyle dedim diye dikkat etmemzlik yapma ama canım yine de dikkat et çok yorma kendini mesela
Ben tubalete oturduğumda bir süre sonra kalkmak sorunda kalıyorum inanılmaz baskı yapıyor benek dışarı çıkacak gibi hissediyorum max 3-4 dk tubalettw durmam kurbağa pozisyonu yasak bebek aşağıda olduğu için.
İstesem de çoğu hareketleri yapamıyorum
Bağdaş kurup öne eğilemem mesela fena baskı oluyor , yataktan kalkarken şimdiden sancılar başladı.
1 saat yürüdüğümde altran bebeği desteklemek zorunda kalıyorum kızımda çalışıyordum masa başında bunda daha zor geçiyor bu yüzden kızın peşindeyim hep
Normalde sürekli tekme yerdim ama bugün çok nadir hareket hissediyorum. Hatta bi kaç saattir kıpırdamadı sanki. Normal midir acaba? İnternetten bakınca arada bir bebeğinde hareketi azalabilir falan diyo ama sizde de oluyo mu arada?
Ayni benyaptım valla :) ben de diyet yaparken 6 öğün yiyordum zorla ama kilo veriyordumbenim boy 160 kilo 72 olmuş görsen yuvarlanma kıvamındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?