2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Efa daily verdi canım doktorum yeni başlayacağım ben de.

Evet canım efa mom'un ürettiği omega 3 efa daily. Bu haftaya kadar efa mom kullanıp artık efa daily e geçiş yapacağım. U UgurluKedi
Cok tesekkur ederim kizlar

Ay valla hangi dr a gidiyosun dr mu degistirsem yahu
Zaten kiloma laf soyleyince kalkip benim nerem kilolu yahu dedim hahah.
Yemeklerime kisitlama getirilmesinden nasil tirsiyorsam.
O arkadasindan da uzak dur bence, yiyip yiyip kilo almayandan korkacan hahaha

Merhabalar güzel annişler...
Bir müddet ayrı kaldım buralardan, döneli de üç gündür okumadıklarımı okumaya çalışıyorum, sonunda bitirdim Ödevini bitirmiş öğrenci gibi hissediyorum kendimi...

Kardeşimin kınasını, düğününü yaptık çok şükür.. Kızımla bol bol göbek attık, bol bol sağa sola koşturduk.. Eee, görümce olmak kolay değilmiş.. Bol eğlenceli, bol oynamalı, bir o kadar da bol koşuşturmacalı oldu tabi bu süreç.. Neyse ki güzel bir şekilde atlattık.. Sağlığımız, sıhhatimiz, keyfimiz yerinde çok şükür..

Bugün tetanos aşımızın 2. dozunu olduk..
Yarın 10:00'da da detaylı ultrason randevumuz var, bakalım nasılmış bizim minik, göreceğiz..

Bu arada bugün kafamı karıştıran bir konu oldu.. Medical Park'a gidiyorum kontrollerim için, doğumu da orada düşünüyordum.. Doktorumdan da memnundum.. Ama orada 3 sene önce doğum yapan bir yakınım , normal doğumu epiduralsiz yaptırmadıklarını söyledi.. Hala aynı mı bilmiyorum ama aynıysa hastane değiştirmeyi düşünebilirim.. Tabi ki şimdiden doğum şekli nasıl olacak bilmiyorum, belki zorunlu sezaryen gerekecek filan ama, daha en başından bir sıkıntı yokken ve dayanabileceğimi düşünürken neden epidural şartıyla doğuma gireyim ki.. Doğumdan korkuyorum evet, ama sadece normal değil, sezaryenden de korkuyorum.. İkisinin de zorluğu ayrı.. Ama dediğim gibi baştan böyle anestezi zorunluluğu içime sinmedi açıkçası..

Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim

İnşallah iyi çıkar bu bir hafta :) benim şu evde parmaktan bakılanlardan yaptırdım geçende tok 83 çıkmıştı çok mu düşük acaba

Gel canım Giresuna gel tatlış doktorum sana da baksın güzel desin :) adam güzelden anlıyor vesselam güzel demişsin
ya ben zaten diyet yapar gibi yiyorum dengeli düzgün haftada bir iki kere kaçırıyorum ama onu önceden de yapıyordum
arkadaşım müstakbel dünürüm bi de tosun gibi olmuş bebişi 37 haftada 3 kiloyla doğuracak maşallah

Valla masallah diyelim.
Benim kilolarla sorunum yoktu da iste dr um bu ay sadece 2 kg al demeseydi :)

Maşallah çok tatlı göbüşün ❤ ama kilolu hamile kaldım 7 kilo verdim diyordun ben de sandım herhalde 90-100 vardır diye
Gercekten paket yaptin mi cok tatlisin benimde bogazim durmuo surekli yiyorum ama bu arada diyetteyim o yuzden surekli yiyorum 6 ogun ye ye bitmio
81 le hamile kaldim az daha kilo alsam yuvarlancaktm boyumda 164 zaten

aa seninki benden de düşük iyi bir şeydir herhalde düşük çıkması inşallah şeker yüklemesi testimizde de düşük çıkar

Bilmem ki canım valla önce 84 tu sonra 72 şimdi de bu çıktı inşallah iyidir benim tatlıya çok düşkünlugum var o yüzden korkuyorum biraz

Gercekten paket yaptin mi cok tatlisin benimde bogazim durmuo surekli yiyorum ama bu arada diyetteyim o yuzden surekli yiyorum 6 ogun ye ye bitmio
81 le hamile kaldim az daha kilo alsam yuvarlancaktm boyumda 164 zaten

yaptım valla :) ben de diyet yaparken 6 öğün yiyordum zorla ama kilo veriyordum benim boy 160 kilo 72 olmuş görsen yuvarlanma kıvamındayım

Bilmem ki canım valla önce 84 tu sonra 72 şimdi de bu çıktı inşallah iyidir benim tatlıya çok düşkünlugum var o yüzden korkuyorum biraz

ben de son zamanlarda tatlı yemeye başlamıştım ama benim karnımı ağrıtıyor azıcık bir şey yesem. ben de şeker hastalığından korktum açıkçası. onlarda da böyle oluyormuş.

ben de son zamanlarda tatlı yemeye başlamıştım ama benim karnımı ağrıtıyor azıcık bir şey yesem. ben de şeker hastalığından korktum açıkçası. onlarda da böyle oluyormuş.

İnşallah çıkmaz canım tokluk güzel çıkmış ikimizinde ona bakmıyor mus ama olsun insallah çıkmaz hiç birimizde :)

Saol canım dikkat edicem yine de :)

canım benim normalde her sabah 8de uyanırdım bebek gümbür gümbür tekmeliyor dönüyor olurdu. dün sabah 9da uyandım hareket yok, kahvaltı ettim tık yok, yarım saat yattım dinledim yok, kalktım çikolata yedim 40 dakika daha dinledim yine yok. cidden korkmaya başladım eşime söyledim. eşim tiz sesli müzikler açtı çağırdı bağırdı konuştu karnımı okşadı yine yok. hastaneye mi gitsek derken eşim karnımda bir çıkıntıyı tuttu pıt diye geri çekildi. eli miydi ayağı mıydı neresiyse? sonra başladı hareket etmeye. yani bizim zilli fosur fosur uyuyormuş. bugün de eskisi kadar hareketli değil ama korkmuyorum. bundan sonra yenidoğan bebekler gibi uyku uyanıklık zamanları olacakmış bol bol uyuyacaklarmış. büyüdükçe yerleri de darlaşıyor. ya da belki sen normalden hareketlidirsin ya da şişkinliğin vardır farketmemiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…