zaten kilolu hamile kaldigim.icin ilk baslarda iyiydi bu benm.icin ama smdi bi garip. Her yerim sisiyo ama kilo almiyorum. Korkuorum bebek de buyumezse die. Ayin 6 sinda doktor ne dicek bakalim
Normalde sürekli tekme yerdim ama bugün çok nadir hareket hissediyorum. Hatta bi kaç saattir kıpırdamadı sanki. Normal midir acaba? İnternetten bakınca arada bir bebeğinde hareketi azalabilir falan diyo ama sizde de oluyo mu arada?
Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim
Ayriyeten multivitamin kullaniyo musun peki canim. Cunku ben zaten multivitamin kullaniyorum.
Aslinda dr um omega 3 kullan demedi ama benim kullanadim var balik yemiyorum
Ayriyeten multivitamin kullaniyo musun peki canim. Cunku ben zaten multivitamin kullaniyorum.
Aslinda dr um omega 3 kullan demedi ama benim kullanadim var balik yemiyorum
Yok canim kullanmiorum. Folik asitten sonra doktor decavit ve devit 3 verdi sonra decaviti kesti bunu verdi. Kan ilaci ve imom bide devit 3 kullaniorum son 15 gundur kullanmiorum da normalde kullaniorum iste
Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim
Yok canim kullanmiorum. Folik asitten sonra doktor decavit ve devit 3 verdi sonra decaviti kesti bunu verdi. Kan ilaci ve imom bide devit 3 kullaniorum son 15 gundur kullanmiorum da normalde kullaniorum iste
yok canım normali bu değil
Benim annemde gizli şeker var yani evde şeker sleti var doktor sordu bende var dedim.
O zaman 1 hafta ölç eğer yüksek çıkarsa sonuç hastane de şeker testi yaparız yoksa gerek yok dedi.
(d vitamini 32 Cikti doktorum vermedi d vit ) ( magnezyum da vermiyordu ama dün dedim arada da olsa sağ kasiklarima ağrı gidiyor diye zorla verdi ama hergün her gün kullanmak yok dedi :)
meltem_kaya
Ayy canimmm sen cok almissin 24 . haftanin icinde 12 kg mu ??
Ben 25. haftanin icinde tartildigimda 12 kg almistim. Senin ki biraz erken mi olmus hahahaha
Canim saka oldugu cok bariz oldugu icin boyle konusuyorum tabi anlamissindir.
Benim istahim fena acik valla seker yuklemem ne alemde cikacak cok merak ediyorum. Sen yapmis miydin seker yuklemeni
yok canım yaptırmadım ooo ben 25. Haftaya kadar 15 olurum sana doktorun da kızmıştı galiba benimki bana bakıp güzel diyor çok şanslıyım bu arada geçen akşam gelen arkadaşım 10 kiloyla pazartesi doğuma gidiyor ve tüm akşam nasıl yedi bir saniye boş durmadı kalan kurabiye boreği de paket yaptım gece yerim dedi :/ valla hüngürerek ağlamak istiyorum