2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Normalde sürekli tekme yerdim ama bugün çok nadir hareket hissediyorum. Hatta bi kaç saattir kıpırdamadı sanki. Normal midir acaba? İnternetten bakınca arada bir bebeğinde hareketi azalabilir falan diyo ama sizde de oluyo mu arada?

Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim

Ayriyeten multivitamin kullaniyo musun peki canim. Cunku ben zaten multivitamin kullaniyorum.
Aslinda dr um omega 3 kullan demedi ama benim kullanadim var balik yemiyorum
Yok canim kullanmiorum. Folik asitten sonra doktor decavit ve devit 3 verdi sonra decaviti kesti bunu verdi. Kan ilaci ve imom bide devit 3 kullaniorum son 15 gundur kullanmiorum da normalde kullaniorum iste

Dün akşam şekerimi ölçmeye başladım
Tokluk şekerim 101 çıktı artık her akşam ölçeceğim ona göre şeker testi yapacağız 1 hafta boyunca önümüzdeki perşembe doktora gideceğim
Doktor bana ole bisi demedi ole mi yao.ak lazimmis nasi olcuosun ki

Yok canim kullanmiorum. Folik asitten sonra doktor decavit ve devit 3 verdi sonra decaviti kesti bunu verdi. Kan ilaci ve imom bide devit 3 kullaniorum son 15 gundur kullanmiorum da normalde kullaniorum iste
Anladim canim muhtemelen omega destekli multivitamin hapi iceriginden anladigim kadariyla.
Cok sagol

Efa mom hamileler icin ozel uretiliyormus
Buna da bakiyorum canim cok tesekkur ederim

Kizlar omega 3 kullanan var mi, varsa hangi marka kullaniyorsunuz ?

Ben krill yağı kullanıyorum canım

Bi de demir hapı

(d vitamini 32 Cikti doktorum vermedi d vit ) ( magnezyum da vermiyordu ama dün dedim arada da olsa sağ kasiklarima ağrı gidiyor diye zorla verdi ama hergün her gün kullanmak yok dedi :)

yok canım yaptırmadım ooo ben 25. Haftaya kadar 15 olurum sana doktorun da kızmıştı galiba benimki bana bakıp güzel diyor çok şanslıyım bu arada geçen akşam gelen arkadaşım 10 kiloyla pazartesi doğuma gidiyor ve tüm akşam nasıl yedi bir saniye boş durmadı kalan kurabiye boreği de paket yaptım gece yerim dedi :/ valla hüngürerek ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…