- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Yarın doktor randevum var canım yarın soracağım ama benim ilk kızıma gebelik zehirlenmesi olmuştu. Daha önce olduğu için de şimdi de çok büyük risk var. Tansiyonum da arada yükseliyor. 15 gün önce idrarda protein kaçağı yoktu. Ama gebelik zehirlenmesinde 24 saatlik idrara bakılması gerekiyor. Bilmiyorum doktor onu ister mi. 30. Haftaya bi gelebilseydim sağlıkla ondan sonra biraz daha rahat olcam inşallah. Sen de doktoruna sır ve tansiyonunu çok sıkı takip et canım. Çünkü benim ilk kizimda ayaklarda ödemle başlamıştı ve son zamanlarda haftada 3 kilo almaya başlamıştım. 34. Haftada 30 kilo almıştım. Bebeğim 1800 gr doğdu ve 10 gün kuvòzde kaldı. Bu sefer olmaz inşallahdoktora falan sordun mu canım normal mi acaba? sağolsun buradaki arkadaşlar içimi rahatlattı ama ben yine de protein troid enfeksiyon testlerimi yaptıracağım yarın sonra da pbe göreleye kadın doğuma gideceğim zaten kendi doktoruma da 5 ekimde detaylı için randevum var.. sen detaylı yaptırdın mı
Çok geçmiş olsun canım akıntı falan olmasın neden gelmiş kanama Allah bi daha yaşatmasınSabah sabah baya heyecan yaşadıkişe gittikten sonra bir anda tansiyonum düştü ama bayılmama ramak kalmıştı. Tuzlu ayıranlar falan normale döndüm. Sonra tuvalete gittim ve kan görünce kafamdan aşağı kaynar su döküldü. Tabi hemen doktora gittim. Neyseki bebiş iyi hatta benim stresimden o da korktu galiba öylece duruyod. Ben sakinleşince hareket etmeye başladı. Durup dururken nereden çıktı şimdi bu kanama doktorda herhangi bir sıkıntı göremedi
belırtım yoktu canım zaten ıstah da yoktu tatlı da yemıyordum bır ay once ıdrarda proteın ve glıkoz cıkmıstı doktorum suphelendı sonra boyle olducanım cok geçmiş olsun İnşallah en zararsız sekilde bu sıkıntını atlatırsın. Bozma Moralini.. Benimde ailemde var cok korkuyorum bu nedenle...Bende mümkün olduğunca dikkat ediyroum yememe içmeme...
Nasıl anladın canım belirtilerin var mıydı? Yoksa tahlillerde mi çıktı.
Allah yardımcın olsun İnşallah düzelir canım. Benim şuan tahlillerimde bişey yok ama bende tetikdeyim... Allah esirgesin sağlıklı cocuklar doğuralım da gerisi hallolur...belırtım yoktu canım zaten ıstah da yoktu tatlı da yemıyordum bır ay once ıdrarda proteın ve glıkoz cıkmıstı doktorum suphelendı sonra boyle olduaılemde olmasuından dolayı korkuyordum hep basıma geldı
Bu hafta kimler gidecek kontrole bakalım benimki Çarşamba inşallah çok heyecanlıyım
Az önce kontrolden çıktım 25 haftalık 600 gr olmuş çocuğum. Bana kilosu az geldi sizce normal mi
Bu hafta kimler gidecek kontrole bakalım benimki Çarşamba inşallah çok heyecanlıyım
Sabah sabah baya heyecan yaşadıkişe gittikten sonra bir anda tansiyonum düştü ama bayılmama ramak kalmıştı. Tuzlu ayıranlar falan normale döndüm. Sonra tuvalete gittim ve kan görünce kafamdan aşağı kaynar su döküldü. Tabi hemen doktora gittim. Neyseki bebiş iyi hatta benim stresimden o da korktu galiba öylece duruyod. Ben sakinleşince hareket etmeye başladı. Durup dururken nereden çıktı şimdi bu kanama doktorda herhangi bir sıkıntı göremedi
yok yok hiç kasma boşuna. Telefonumda dr. Banu Çiftçi'nin uygulaması var. onda da haftaya göre boy kilo tahminleri veriyor özellikle belirtiyor bu verdiğim bilgiler herkes için geçerli olacak standart olacak diye bişey yok. Makina ve Dr. göre değişebileceğini , hatta aynı dr. aynı gün aynı makina ile bile ölçümü tutmaz vs. diye. kafana takma dr. bir problem görmediği sürece rakamlara...Aynen buraya bakıyorum 790 görünüyor doktor 600 deyince üzüldüm. Kendimi en az 700 gr'a falan koşullandirarak gitmişim onu fark ettim.
ınsallah cannım bı saglıkla kucagımıza alalım daAllah yardımcın olsun İnşallah düzelir canım. Benim şuan tahlillerimde bişey yok ama bende tetikdeyim... Allah esirgesin sağlıklı cocuklar doğuralım da gerisi hallolur...
Tünaydım herkese
Dün gece sen evi topladım temizlik için ama Kalkınca hiç bir şey yapasım gelmedi
Gazlayın benibu temizliği yapmam lazım ev berbat şuanda
aynı durum ctesi bende vardı. sağolsun eşim çay demleyeceğim diye çayın olduğu kavanozun kapağını tam kapatmadığı için kavanoz düştü paramparça oldu. Resmen çay otu cam kırıkları derken mutfaktan bir başladım tüm evi süpürüp sildim. hadi allah güç kuvvet versin de yavaş yavaş yapı ver temizliğini:)
teşekkür ederim canım. Yani içeride kanama alanı yok, plesantada sıkıntı yok doktorda şaşırdı. Erken doğum belirtisi olabilir ya da sadece tansiyonum düştüğü için olabilirmiş. Bir daha olmaz inşallahÇok geçmiş olsun canım akıntı falan olmasın neden gelmiş kanama Allah bi daha yaşatmasın
Yok şükür doktor iyi dedi. Umarım şu son üç ayda normal bir şekilde gelişmeye devam eder. Rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin inşallah.yok yok hiç kasma boşuna. Telefonumda dr. Banu Çiftçi'nin uygulaması var. onda da haftaya göre boy kilo tahminleri veriyor özellikle belirtiyor bu verdiğim bilgiler herkes için geçerli olacak standart olacak diye bişey yok. Makina ve Dr. göre değişebileceğini , hatta aynı dr. aynı gün aynı makina ile bile ölçümü tutmaz vs. diye. kafana takma dr. bir problem görmediği sürece rakamlara...
canım dün "hamile olduğumu bilmiyordum" diye bir programı izledim kadın doğumda hamile olduğunu öğrenmiş ve hamileyken bir sürü kilo vermiş ama bebişi çok sağlıklı doğmuş sonuçta bebeğinin gelişimi iyi sen diyet yapıyorsun yağlanman gidiyor ama bebeğin kanından besleniyor etkilenmez
Senin bebeğinin kilosu ne kadar? Ben dört buçuk aylık olana kadar kraker dışında hiçbir şey yiyemedim. Hep mide bulantilarimin yüzünden. Şimdide dediğin gibi cipsten falan da vazgeçemiyorum. Yemiyorum desem yalan olur. Haftada en az bir gün yiyorum. Bunun yanında öyle süt içmek peynir, yoğurt yemek gibi iyi alışkanlıklarımda yokK Kubraliiii ben kendimi merak ediyorum kilo olarak çünkü kahvaltı yapmam mesela öğün atlarım ve sağlıksız besleniyorum.
Bu ay az çıkarsa eşim herhalde beni eve almaz kızda cevizler , ballar bunda acılar , cipsler
çokta kötü değişim ama düzmeli beslenmem yok
Bende bugün kontrol olurken bizzat rastladım kadın beş buçuk aylık hamile niye hasta olmuyorum diye gelmiş doktora. Doktor beş buçuk aylık hamilesin hiç mi fark etmedin deyince kadın şok oldu. Hemde karnımda birşey oynuyordu diyor. Te Allahm ya.Çok ilginçmiş. Hiç mi oynamamış bu bebek yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?