dün sadece 2 mağaza gezdim ve sanki tüm avmyi gezmiş gibi yoruldum. Eve zor geldik. Belki de ondan olduHer bebek aynı zaman da kilo almıyor canım kimi ilk ayda hızlı gidiyor kimi son aya bırakıyor ama kilosu bence az değil..
Doktor mutlaka derdi gelişmemiş diye..
Ben ben ben perşembe 4 gözle bekliyorum.
Hay Allah ya geçmiş olsun yorduysan belli ondan gelmiştir
Canım hala işte misin peki? İzin alabiliyorsan eve geçip dinlenmen iyi olur sanki. Geçmiş olsun çok.dün sadece 2 mağaza gezdim ve sanki tüm avmyi gezmiş gibi yoruldum. Eve zor geldik. Belki de ondan oldu
yok canım sağolsun müdür gelme bugün dedi yoksa rapor alıcaktım bugün için. Doktorum da bugün dinlen devam etmezse bi sıkıntı yok yarın gidersin işe dedi. Ama anlamadım niye oldu. Benim adetim hep öyle başlardı. Tansiyonum aniden düşer o anda adet başlardı hatta bilirdim başladığını. Bugünde şaşırdım hatta adet oluyomuşum gibi dedim ark.aCanım hala işte misin peki? İzin alabiliyorsan eve geçip dinlenmen iyi olur sanki. Geçmiş olsun çok.
İnşallah anlık bir şeydir geçmiştir canım. Ayaklarını yükseğe uzatıp dinlen bol su tüket. Kendini kötü hissedersen yarına da rapor al istersen. Öyle kritik dönemdeyiz ki hiçbir şey bebekten önemli değil. Tekrar geçmiş olsun.yok canım sağolsun müdür gelme bugün dedi yoksa rapor alıcaktım bugün için. Doktorum da bugün dinlen devam etmezse bi sıkıntı yok yarın gidersin işe dedi. Ama anlamadım niye oldu. Benim adetim hep öyle başlardı. Tansiyonum aniden düşer o anda adet başlardı hatta bilirdim başladığını. Bugünde şaşırdım hatta adet oluyomuşum gibi dedim ark.a
Çok geçmiş olsun doktorun sorun yok demiş elhamdülillah. Boşver niye oldu nasıl oldu diye takma kafana. Bol bol dinlen ye iç bugün. Yorgunluktan kaynaklı bir durum olabilir. Biz hamileyiz. Eee göbüşler de iyice belirginleşmeye başladı. Valla ben oturma odasından mutfağa gidene kadar bile yoruluyorumyok canım sağolsun müdür gelme bugün dedi yoksa rapor alıcaktım bugün için. Doktorum da bugün dinlen devam etmezse bi sıkıntı yok yarın gidersin işe dedi. Ama anlamadım niye oldu. Benim adetim hep öyle başlardı. Tansiyonum aniden düşer o anda adet başlardı hatta bilirdim başladığını. Bugünde şaşırdım hatta adet oluyomuşum gibi dedim ark.a
amin canım inşallah. 5 basamak çıkınca dilim dışarı çıkıyo. Hem bebiş hem kilo iyice zorluyo artık. Sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza.Çok geçmiş olsun doktorun sorun yok demiş elhamdülillah. Boşver niye oldu nasıl oldu diye takma kafana. Bol bol dinlen ye iç bugün. Yorgunluktan kaynaklı bir durum olabilir. Biz hamileyiz. Eee göbüşler de iyice belirginleşmeye başladı. Valla ben oturma odasından mutfağa gidene kadar bile yoruluyorumkanama da hamilelikte gayet olağan birşey. Ciddi bir sorun olmadığı sürece. Boşuna stres yapma meyve tabağını al eline tv karşısına geç uzat bacaklarını yarına hiçbir şeyin kalmaz inşallah❤❤
Amin amin inşallah. Valla bende biran önce zaman dolsun bebeğimi kucağıma alayım seveyim, koklayıp öpeyim diyorum. Sonra biran koltuktan fırlayip "anneeee nasıl doğurucam" diye odanın ortasında koşturmaya başlıyorum. Bir kaç saniye geçiyor gidip bebeğimin kıyafetlerine bakıp odaya döndükten sonra "yaparım ben ya ne olacak" deyip koltuğa geri oturuyorum. İçinden çıkılmaz duygular içerisindeyim. Ama yaklaşık üç bilemedin üç buçuk ay içinde tüm sıkıntılarimiz bitecek Allah'in izni ile yeterki biz sağlıklı olalım, eşlerimiz çocuklarımız sağlıklı olsun❤❤amin canım inşallah. 5 basamak çıkınca dilim dışarı çıkıyo. Hem bebiş hem kilo iyice zorluyo artık. Sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza.Hatta bi an önce zamanı gelsin doğsunlar
Senin bebeğinin kilosu ne kadar? Ben dört buçuk aylık olana kadar kraker dışında hiçbir şey yiyemedim. Hep mide bulantilarimin yüzünden. Şimdide dediğin gibi cipsten falan da vazgeçemiyorum. Yemiyorum desem yalan olur. Haftada en az bir gün yiyorum. Bunun yanında öyle süt içmek peynir, yoğurt yemek gibi iyi alışkanlıklarımda yokne olacak çocuğumun hali
dün sadece 2 mağaza gezdim ve sanki tüm avmyi gezmiş gibi yoruldum. Eve zor geldik. Belki de ondan oldu
benimde öyleeeBenim Yaklaşık 3. aydan itibaren ellerimde ve ayaklarımda şişlik var. Zaman zaman artıyor veya azalıyor.
bende de var aynısı nasıl doğurucam ben diye bi düşünce sarıyo sonra amaaann herkes bi şekilde doğurmuş bende doğururum ne olacak ki diyorumAmin amin inşallah. Valla bende biran önce zaman dolsun bebeğimi kucağıma alayım seveyim, koklayıp öpeyim diyorum. Sonra biran koltuktan fırlayip "anneeee nasıl doğurucam" diye odanın ortasında koşturmaya başlıyorum. Bir kaç saniye geçiyor gidip bebeğimin kıyafetlerine bakıp odaya döndükten sonra "yaparım ben ya ne olacak" deyip koltuğa geri oturuyorum. İçinden çıkılmaz duygular içerisindeyim. Ama yaklaşık üç bilemedin üç buçuk ay içinde tüm sıkıntılarimiz bitecek Allah'in izni ile yeterki biz sağlıklı olalım, eşlerimiz çocuklarımız sağlıklı olsun❤❤
21. Hafta da 500 gr çok iyi bence maşallah. Allah artırsınBende 4.5 ay kustum açlıktan tansiyonum düşüyordu serum takıyorlardı yesem kusuyordum zaten yemekte istemiyordum.
Şimdide acılı cips , muzlu süt ile yaşıyorum işte normal yemek falan yiyorum ama çok sağlıklı beslenmiyorum. 21. Haftamda gittim doktora 500
gramdı perşembe yine gideceğim şuanda hiç bilmiyorum.
Öyle canım benim dr. bişey demedi. Sadece sağlık ocağındaki dr. bacak veya vücuttaki şişlik olmasın dedi. Şeker belirtisi oluyormuş.benimde öyleee
ama doktor birşey demiyor
Neyse son güne kadar doğum düşünmek yok. Hamilelik gayet güzel ve tatlı bir süreç.bende de var aynısı nasıl doğurucam ben diye bi düşünce sarıyo sonra amaaann herkes bi şekilde doğurmuş bende doğururum ne olacak ki diyorum
Bende çok korkuyorum öyle şeylerden canım Allah kimseye yasatmasinteşekkür ederim canım. Yani içeride kanama alanı yok, plesantada sıkıntı yok doktorda şaşırdı. Erken doğum belirtisi olabilir ya da sadece tansiyonum düştüğü için olabilirmiş. Bir daha olmaz inşallah
21. Hafta da 500 gr çok iyi bence maşallah. Allah artırsın
8 kilo aldim şimdidenBakalım bu hafta ne olacak.
Kilo aldım ama kendime mi bebeğe mi göreceğiz
6ayini bulucak nerdeyse canım dogma zamanina bagli erken gelirse vs gibi durumlar yanibebek ne kadarken gelecek canım esın ınan bende sımdıden stres altındayım esım dogu gorevıne gıdınce ne yapıcam dıyorum
Canım cok sagol heyecan var simdiden sanki yil olmus görmeyeli o 1 hafta mutlulugu dibine kadar yasicam insaAllah
ınsallah canım amın zor gunler guzel olacak ınsallah ama6ayini bulucak nerdeyse canım dogma zamanina bagli erken gelirse vs gibi durumlar yani
Cok zor gerçekten Allah kolaylik versin ikimizede canım birbirimize destek oluruz bol bol dogumdan sonra falanda basa gelen cekilir mecburuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?