2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
dün sadece 2 mağaza gezdim ve sanki tüm avmyi gezmiş gibi yoruldum. Eve zor geldik. Belki de ondan oldu

Canım hala işte misin peki? İzin alabiliyorsan eve geçip dinlenmen iyi olur sanki. Geçmiş olsun çok.
yok canım sağolsun müdür gelme bugün dedi yoksa rapor alıcaktım bugün için. Doktorum da bugün dinlen devam etmezse bi sıkıntı yok yarın gidersin işe dedi. Ama anlamadım niye oldu. Benim adetim hep öyle başlardı. Tansiyonum aniden düşer o anda adet başlardı hatta bilirdim başladığını. Bugünde şaşırdım hatta adet oluyomuşum gibi dedim ark.a

İnşallah anlık bir şeydir geçmiştir canım. Ayaklarını yükseğe uzatıp dinlen bol su tüket. Kendini kötü hissedersen yarına da rapor al istersen. Öyle kritik dönemdeyiz ki hiçbir şey bebekten önemli değil. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun doktorun sorun yok demiş elhamdülillah. Boşver niye oldu nasıl oldu diye takma kafana. Bol bol dinlen ye iç bugün. Yorgunluktan kaynaklı bir durum olabilir. Biz hamileyiz. Eee göbüşler de iyice belirginleşmeye başladı. Valla ben oturma odasından mutfağa gidene kadar bile yoruluyorum kanama da hamilelikte gayet olağan birşey. Ciddi bir sorun olmadığı sürece. Boşuna stres yapma meyve tabağını al eline tv karşısına geç uzat bacaklarını yarına hiçbir şeyin kalmaz inşallah❤❤

amin canım inşallah. 5 basamak çıkınca dilim dışarı çıkıyo. Hem bebiş hem kilo iyice zorluyo artık. Sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza. Hatta bi an önce zamanı gelsin doğsunlar

Amin amin inşallah. Valla bende biran önce zaman dolsun bebeğimi kucağıma alayım seveyim, koklayıp öpeyim diyorum. Sonra biran koltuktan fırlayip "anneeee nasıl doğurucam" diye odanın ortasında koşturmaya başlıyorum. Bir kaç saniye geçiyor gidip bebeğimin kıyafetlerine bakıp odaya döndükten sonra "yaparım ben ya ne olacak" deyip koltuğa geri oturuyorum. İçinden çıkılmaz duygular içerisindeyim. Ama yaklaşık üç bilemedin üç buçuk ay içinde tüm sıkıntılarimiz bitecek Allah'in izni ile yeterki biz sağlıklı olalım, eşlerimiz çocuklarımız sağlıklı olsun❤❤

Bende 4.5 ay kustum açlıktan tansiyonum düşüyordu serum takıyorlardı yesem kusuyordum zaten yemekte istemiyordum.
Şimdide acılı cips , muzlu süt ile yaşıyorum işte normal yemek falan yiyorum ama çok sağlıklı beslenmiyorum. 21. Haftamda gittim doktora 500
gramdı perşembe yine gideceğim şuanda hiç bilmiyorum.

bende de var aynısı nasıl doğurucam ben diye bi düşünce sarıyo sonra amaaann herkes bi şekilde doğurmuş bende doğururum ne olacak ki diyorum

21. Hafta da 500 gr çok iyi bence maşallah. Allah artırsın

bende de var aynısı nasıl doğurucam ben diye bi düşünce sarıyo sonra amaaann herkes bi şekilde doğurmuş bende doğururum ne olacak ki diyorum
Neyse son güne kadar doğum düşünmek yok. Hamilelik gayet güzel ve tatlı bir süreç. Karnmı açıp hareketlerini takip etmek herşeye değiyor. Son zamanlarda çocuğu olmayan o kadar çok insan var ki? Bizler çok şanslıyız. Tabi ki bu süreçte bazı tatsız deneyimlerde yaşıyoruz tedbir alıp dua etmekten başka şansımız yok. Nede olsa Takdir Allah'ın ❤ bu günümüze çok şükür. İnşallah doğum hikayemizi anlatacağımız günlerde gelecek :)))

Bende çok korkuyorum öyle şeylerden canım Allah kimseye yasatmasin

bebek ne kadarken gelecek canım esın ınan bende sımdıden stres altındayım esım dogu gorevıne gıdınce ne yapıcam dıyorum
6ayini bulucak nerdeyse canım dogma zamanina bagli erken gelirse vs gibi durumlar yani
Cok zor gerçekten Allah kolaylik versin ikimizede canım birbirimize destek oluruz bol bol dogumdan sonra falanda basa gelen cekilir mecburuz

6ayini bulucak nerdeyse canım dogma zamanina bagli erken gelirse vs gibi durumlar yani
Cok zor gerçekten Allah kolaylik versin ikimizede canım birbirimize destek oluruz bol bol dogumdan sonra falanda basa gelen cekilir mecburuz
ınsallah canım amın zor gunler guzel olacak ınsallah ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…